Koji mis od ova dva...

poruka: 13
|
čitano: 1.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koji mis od ova dva...
13 Logitech G500
31 R.A.T. 5
Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji mis od ova dva...

RAT 5 zbog izgleda. {#}

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Koji mis od ova dva...
Suddenly Psychotic kaže...

RAT 5 zbog izgleda. {#}

istina je{#}no izgleda...ima ga sogor doma, fino lezi u ruci...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
15 godina
Koji mis od ova dva...

Od ta dva uzmi R.A.T. 5 jer ga mozes podesavat kak ti paše i ludo izgleda ! Dal si razmisljao o G700 ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Od ta dva uzmi R.A.T. 5 jer ga mozes podesavat kak ti paše i ludo izgleda ! Dal si razmisljao o G700 ?

Specifikacije su dobre ali ako ćemo o izgledu...{#}

Ali neka @Srednji odluči pošto on kupuje a ne ja.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
Koji mis od ova dva...

Logitech

ovaj rat je ruzan.. isto ko i logitech g9

ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji mis od ova dva...

Ja imam štakora 7 i meni je strava.Nisam miš kupovao zbog izgleda nego zbog toga kako mi leži u ruci i koliko je težak,raspored tipki itd.

Znači moraš uzeti oba miša u ruku i vidjeti koji ti najbolje leži u ruci.Ako uzmeš neki koji ti je lip boliti će te ruka pa ćeš se razočarati i reći da nevalja.

Al da ser mene pita definitivno R.A.T.5

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Koji mis od ova dva...

Pa, ako si ubacio onu ruznocu od r.a.t-a u izbor onda ne vidim sto ga ne bi uzeo.

Osobno, uzasno mi je ruzan i ne bi ga uzeo niti da mi ga mukte daju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji mis od ova dva...

Ja nebih kupovao one miševe koji su lila, žuti, sa nacrtanim vatrama i tribal tatooima,

no istina da kojeg dobijem, a obojao bih ga lakom i za neš bi bio dobar.
Natrag na temu, priključujem se onima koji kažu da je najbolje isprobati

kko koji leži. Mnogima rat nije baš ugodan, u bilo kojem položaju, kažu da

se lako zaprljaju utori i kvrge. Logi g9 je ružan, ali meni osobno savršeno

udobno leži i ifno radi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Haf932 kaže...

ahh do{#}, kaj nije bilo dost da se mucim sa ova dva nego si morao i treci ubaciti? {#}

nazalost, mom dvogodisnjem sinu vise odgovara mis sa zicom jer onda ne moze daleko od stola :)

sa ovim bezicnim...mislim da bi ga ubrzo trazil po stanu...mada stoji opcija, mozda djetetu vise dosadi skakat na tatin kompjuter...

da, jedino sam stakora imao u ruci i moram reci da mi je dobro sjeo...logija nisam pa necu odmah odbacit ponudjeno...

nisam znao da se lako prljaju utori i kvrge, nadao sam se malo boljem proizvodu za te nofce...

uff...dileme dileme...

ono kaj mi je bitno da je mis "veliki" (imam peraju umjesto ruke) i da je tezak....da osjetim kad ga primim u ruku...ajme zadnje recenice...ko da sam neka tinejdjerka {#}

16 godina
neaktivan
Srednji kaže...
Haf932 kaže...

ahh do{#}, kaj nije bilo dost da se mucim sa ova dva nego si morao i treci ubaciti? {#}

nazalost, mom dvogodisnjem sinu vise odgovara mis sa zicom jer onda ne moze daleko od stola :)

sa ovim bezicnim...mislim da bi ga ubrzo trazil po stanu...mada stoji opcija, mozda djetetu vise dosadi skakat na tatin kompjuter...

da, jedino sam stakora imao u ruci i moram reci da mi je dobro sjeo...logija nisam pa necu odmah odbacit ponudjeno...

nisam znao da se lako prljaju utori i kvrge, nadao sam se malo boljem proizvodu za te nofce...

uff...dileme dileme...

ono kaj mi je bitno da je mis "veliki" (imam peraju umjesto ruke) i da je tezak....da osjetim kad ga primim u ruku...ajme zadnje recenice...ko da sam neka tinejdjerka {#}

To za prljanje nije istina,jednimo ako ne držiš miša posli generalke na motoru {#}....miš se skroz lako održava (bar je meni lako) i ako ti je za klinca onda definitivno štakora jer je puno kvalitetnije izrade od ponuđenih samim tim što je sko ro cili metalni pa te netriba biti strah ako padne da će se razbiti {#}

So say We All
16 godina
skyreeper kaže...
Srednji kaže...
Haf932 kaže...

uff...dileme dileme...

To za prljanje nije istina,jednimo ako ne držiš miša posli generalke na motoru {#}....miš se skroz lako održava (bar je meni lako) i ako ti je za klinca onda definitivno štakora jer je puno kvalitetnije izrade od ponuđenih samim tim što je sko ro cili metalni pa te netriba biti strah ako padne da će se razbiti {#}

nije me strah da ce mali bacit stakora na pod i razbit ga, sta ako ga zafitilji u telku? ode telka a stakor kvalitetne izrade nastavi raditi...{#}...

malo humora, sry, morao sam, da, mislim da sam nekako sve blize stakoru, boldano me privlaci...

13 godina
neaktivan
Koji mis od ova dva...

ovaj drugi

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice