Uzeo bih si novi headset do nekih 600kn (150km).
Koje sz vase preporuke i misljenja? Ako netko ima neki od navedenih, volio bih cuti misljenja vlasnika.
Razmisljao sam o :
| 9 | Roccat Kave |
|---|---|
| 43 | Steelseries Siberia V2 |
| 4 | Razer Carcharias |
Uzeo bih si novi headset do nekih 600kn (150km).
Koje sz vase preporuke i misljenja? Ako netko ima neki od navedenih, volio bih cuti misljenja vlasnika.
Razmisljao sam o :
| 9 | Roccat Kave |
|---|---|
| 43 | Steelseries Siberia V2 |
| 4 | Razer Carcharias |
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
I da, zaboravio sam napisati, osnovna namjena je gaming i slusanje glazbe.
I meni se cine kvalitetno izradjene, a i pokupile su jako dobre ocjene na reviewima.
Treba mi mikrofon za Skype i ostalo.
Logitech g35 ;)))
Ja ih imam i predobre su.Surround sound jednostavno palis i gasis sa prekidacem na slusalicama.Imas u drajverima mogucnost da ti izmjeni glas sto je takodjer predobro.
Sve u svemu meni su odlice i stvarno se osjeti dubina zvuka!
g35 nisu nesto za tu cijenu.
meni najbolje sluske za gaming su creative blaster arena za 440kn, bolje su mi i od g35 i od razera charharies koje sam probao.
udobne, kvalitetne, zvuk dobar, a i jeftine.
Nisam u mogucnosti nabaviti G35. Mogu G930, ali su preskupe, 1200kn trazi lik za njih.
Nisam u mogucnosti nabaviti G35. Mogu G930, ali su preskupe, 1200kn trazi lik za njih.
uzmi creative blaster arena za 440kn u Linksu.
Ja sam iz BiH. 
Evo sad sam razgovarao sa jedim likom koji prodaje to i kaze da je za igre bolja Siberia v2 sa USB adapterom za Virtual Surround 7.1. Jeli sad svejedno koji uzmem, tj. hoce li svaki davati isti zvuk?
Jer u trgovini u kojoj mislim kupiti sluske, ti adapteri kostaju 300kn, a u oglasniku su po 50kn.
Ja imam Corsair HS1 i slusalice su stvarnos za svaku pohvalu.
Imaju virtual 7.1 koji radi stvarnod dobro(barem u black opsu i mw2)
jedina mana im je to sto na najjacoj glasnoci(kod glazbe samo)zna malo malo oslabit zvuk(ko da dode do prevelikog pada napona jer i zaruljice se malo oslabe)
Inace na max su svejedno preglasne.
Izgled i nije bas nesto, ali jako su cvrste i udobne sto je jako vazno ako ih mislis nositi duze vrijeme u komadu.(nakon 1-2 sata zaboravis da ih imas)
Inace imaju Dolby virtual sound system.
Moje ocjene za sluske bi bile:
Mikrofon:4/5
Zvuk:4.5/5
Udobnost:6/5
BUMP!
Ima li jos tko iznijeti misljenje jer bih ovih dana trebao uzimati.
Oduljila se kupovina, nikako da nadjem odgovarajuci Headset. Cini mi se da ce stari sutra u Zagreb, pa bi mi mogao gore uzeti sluske, ali se dvoumim opet.
Mnogi ste mi preporucavali Creative Blaster Arena, jel' ih ima tko, iskustva? Cini mi se dobre, a pristupacnije su mi cijenom od ostalih.
Arena su zakon slušalice.Jako su udobne , odličan mic i jako puno detalja za igre.
Razmisljao sam i o Fatal1ty-u ali kazu da je neudoban, a tih 100-tinjak kn mi ne igra neku veliku ulogu. Kada vec uzmimam uzeti cu nesto da valja, da ne moram ubrzo opet mijenjati.
Arena su zakon slušalice.Jako su udobne , odličan mic i jako puno detalja za igre.
Evo samo da se ubacim jer vidim da se je tema svela na slušalice do 400kn što i mene zanima.
Pošto hvališ Creative Arenu, jeli ona bolja od Teknmotion Pulsewave 2 i Fatal1ty MKII? Cijena ima je tu negde.
Razmisljao sam i o Fatal1ty-u ali kazu da je neudoban, a tih 100-tinjak kn mi ne igra neku veliku ulogu. Kada vec uzmimam uzeti cu nesto da valja, da ne moram ubrzo opet mijenjati.
Imam Fatal1ty Gaming i super su mi udobne. Bile su mi čudne jedino prvih nekoliko dana dok sam prešo na njih sa starih sluški.
Novi model.
Imas ih u NH Kompjuterima cini mi se.
Novi model.
Imas ih u NH Kompjuterima cini mi se.
Niti tamo ih nisam našao, ali isto tamo sam našao tu Alphu.
Da i nju sam nasao i Fatal1ty MKII, sto vise trazim to sam u vecoj nedoumici.
Da i nju sam nasao i Fatal1ty MKII, sto vise trazim to sam u vecoj nedoumici.
Potpuno se slažem.
U nh kompjuteri piše da je raspoloživo.
@Nick ne mogu ti usporediti ove arena s tim koje si rekao jer ih nisam nikad probao.
Nije fatalitiy neudoban , sve zavisi od uha kakvo
A strpiti cemo se jos malo, ako se nitko ne javi, a stari ode u ZG, idem na "rizik", pa sto dobijem, dobijem.
EDIT : Sad se dvoumim izmedju Fatal1ty MKII i Arene.
EDIT : Sad se dvoumim izmedju Fatal1ty MKII i Arene.
Gdje si našao Arenu?
Pise da je raspoloziva u NH Kompjuterima.
Pogledaj
http://www.nhdoo.hr/shop2/index.php?option=com_virtuemart&category_id=&page=shop.browse&keyword=creative&Itemid=1&limitstart=0&limit=50
ja je ne nađem.
Evo ovdje ću pokrenut glasanje koje će meni pomoći, a vjerujem i tebi.
Koje od ovih slušalica uzet? (može isto tako preporuka nekih do 450kn)
| 1 | 1. Teknmotion Pulsewave 2 |
|---|---|
| 7 | 2. Creative FATAL1TY PRO MKII |
| 4 | 3. Creative Tactic3D Alpha |