Koji gamepad za pc (fighting games)

poruka: 5
|
čitano: 2.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koji gamepad za pc (fighting games) street fighter
Pozdrav igram već dugo street fighter serijal te koristim cyborg v.1 pad...jedina mana ovog gamepada je gljiva,nakon dužeg korištenja otpada zaštitna guma što je otežavajuće za igranje tj nakon 3 borbe misliš da će ti palac otpast od tvrde plastike..zato molim preporuke cijena nije bitna.. nekako mi se sviđa mat catz mlg controller..al je nedobavljiv u hr....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Koji gamepad za pc (fighting games) street fig
BugUser kaže...
Pozdrav igram već dugo street fighter serijal te koristim cyborg v.1 pad...jedina mana ovog gamepada je gljiva,nakon dužeg korištenja otpada zaštitna guma što je otežavajuće za igranje tj nakon 3 borbe misliš da će ti palac otpast od tvrde plastike..zato molim preporuke cijena nije bitna.. nekako mi se sviđa mat catz mlg controller..al je nedobavljiv u hr....

Ja imam Microsoft X360 gamepad i mirne duše ga mogu preporučiti. Jako kvalitetan gamepad. 

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
15 godina

Potpis za prethodni post, najbolji gamepad na kojem sam ikad igrao.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koji gamepad za pc (fighting games)
Kako funkcionira dpad (križić) za bitke ?to mi je jedna od važnijih komponenta...
15 godina
neaktivan

Nikako. Najgora komponenta inače odličnog gamepada.

Za tučnjave je bolje uzeti PS2+USB adapter kombinaciju.

Trenutno igram: Metal Gear Solid: Portable Ops na PSP-u.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 20:41 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice