Koje slusalice kupiti

poruka: 10
|
čitano: 3.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koje slusalice kupiti

Ljudi zanima me koje sluske da uzmem do 1200 kn.Ako neko ima prjedloge molim napisat.

kŁiX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koje slusalice kupiti
Roccat Kave, Imam ih i stvarno su pre dobre. Kvaliteta, zvuk, mikrofon...
16 godina
neaktivan
Koje slusalice kupiti

Hi-Fi ili headset?

I am awesome.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koje slusalice kupiti

Headset ili?

Za gaming ili za slusanje muzike?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koje slusalice kupiti
gaming..headset...:))
kŁiX
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koje slusalice kupiti

Ne vidim smisla davati toliko novaca za gaming slusalice. 

Kupis si Creative Sound Blaster Arena 5.1 slusalice sa mikrofonom koje idu na USB za 450kn u Linksu i uzivaj.

slusalice su super.po meni bolje od g35.

a ako bas hoces neke skupo uzmi razer megalodon, ali vjeruj mi ne vrijede tih para.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 21:52 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Koje slusalice kupiti
luka_cro kaže...

Ne vidim smisla davati toliko novaca za gaming slusalice. 

Slažem se. Slušalice iznad 500kn se već mogu nazvati audiofilskima i većina ljudi ne može primjetiti razliku, pogotovo u igrama gdje se kavliteta zvuka ne čuje toliko...

I am awesome.
16 godina
protjeran
Koje slusalice kupiti

Vjerovatno bi najbolji izbor bio Grado Prestige SR 125 i neki Zalman mikrofon (ili Speedlink, koji ima jako slican), koji se lako zakaci za same slusalice ili odjecu.

Poslusaj me, nemoj kupovati slusalice ovih firmi koje vole modu (ja imam jedne takve, zao mi je sada), jednostavno to ne znaju napraviti dobro kao firme koje se samo time i bave.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koje slusalice kupiti

1200kn nema smisla davat za slušalice na kojima češ igrat CoD2. Corsair HS1(prava vrijednost im je 850kn a sad su na akciji za 450kn)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koje slusalice kupiti

Koju zvučnu karticu imaš?

Ako je integriran C-Media ili Realtek (ili neki drugi) AC'97 čip, headset preko 50-100 Kn nema smisla.

Ako je integrirana Realtek HDAudio ili neka bolja (recimo VIA Vinyl HDAudio) onda headseti preko 200 - 300 Kn nemaju smisla.

Za dobar headset preko 300 Kn nužna je i dobra zvučna, minimalno recimo Creative X-Fi.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice