Znaci nista mi ne predlazite samo zelim znati koja je od ovih najbolja...treba mi za msn,skype,chat roullete,omegle.
Logitech C270
Logitech C310
Microsoft Life Cam VX5000
Logitech Quickcam E3500
Bitan mi je sto veci fps i sto bolja kvaliteta.
Znaci nista mi ne predlazite samo zelim znati koja je od ovih najbolja...treba mi za msn,skype,chat roullete,omegle.
Logitech C270
Logitech C310
Microsoft Life Cam VX5000
Logitech Quickcam E3500
Bitan mi je sto veci fps i sto bolja kvaliteta.
C310 uvjerljivo.
Da li tvoj Internet moze streamati HD?
NE IDI NA OMEGLE, ne zelis vidjeti ono sto sam ja vidio...
C310 uvjerljivo.
Koji car ! Hahahaha !
Nego imam 2mbs konekciju a ona radi na 1.8mbs znas da uvijek provideri daju manje neg sto stave,sta mislis je li ona dovoljno dobra za HD ?
C310 uvjerljivo.
Koji car ! Hahahaha !
Nego imam 2mbs konekciju a ona radi na 1.8mbs znas da uvijek provideri daju manje neg sto stave,sta mislis je li ona dovoljno dobra za HD ?
Ne, ja imam oko 0.17 upload-a... Ali opet nije dovoljno dobro kad pricam s prijateljem 13km od mene (on VGA i ja VGA).
A s Kanadom npr. da ne govorim.
C310 uvjerljivo.
Koji car ! Hahahaha !
Ne, ja imam nesto brzu, oko 3... Ali opet nije dovoljno dobro kad pricam s prijateljem 13km od mene (on VGA i ja VGA).
A sta kazes na C270 ? Je li ona HD,ne da mi se sad ici na plus.ba sajt da to gledam,nije meni bitno jel HD ili ne,bitno je da je kvaliteta dobra (ne extremno) ali da je fps makar dvadeset ili dvadeset pet,da bude cyber sex bez greske na njoj 
C310 uvjerljivo.
Koji car ! Hahahaha !
Ne, ja imam nesto brzu, oko 3... Ali opet nije dovoljno dobro kad pricam s prijateljem 13km od mene (on VGA i ja VGA).
A sta kazes na C270 ? Je li ona HD,ne da mi se sad ici na plus.ba sajt da to gledam,nije meni bitno jel HD ili ne,bitno je da je kvaliteta dobra (ne extremno) ali da je fps makar dvadeset ili dvadeset pet,da bude cyber sex bez greske na njoj 
Buahahahaha ja imam c270, slika je savrsena naspram ovih, ovu microsoft ni slucajno,ja imam vx6000 nista nevalja
Nije toliko problem DL nego UL, a to sto ti imas 2mbs ti niss ne znaci kad ti je upload 256 ili 512 kbs :)
Upload mi je 128 :S