Kako popraviti Logitechov miš?

poruka: 5
|
čitano: 2.521
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam miš Logitech MX400, na kojem lijeva tipka radi probleme. Dvoklikne kad se klikne samo jednom, drag&drop podivlja i drži i pušta kad treba i kad ne treba, držanje lijeve tipke je praktički nemoguće jer miš držanje tipke prepozna kao stalno klikanje, pa sve što radim ode kvragu...

Miš je inače vrhunski za moje potrebe (a imam ga i punih 5 godina) i žao mi ga je mijenjati, stoga me zanima kako bih mogao rastaviti beštiju - nigdje nema nikakvih šarafa niti sličnoga (niti ispod ona četiri klizača sa donje strane). Na youtubeu sam našao tutoriale za MX518 i MX Revolution, no to nije to - MX400 se ne rastavlja na isti način.

Unaprijed hvala!

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

turns out there is a secon layer of vinyl under the pads.  after the pads fell off, that layer of vinyl was so shinny it covered up 4 screws.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kontaktiraj Logitechov Support i objasni im problem ! Sigurno ce ti izaci u susret ! Znam kak ti je, imam ja MX1000 starog kojih 6 god. i necu ga mijenjat dok ne krepa !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Kako popraviti Logitechov miš?

jesi li probao ispod ove naljepnice naći šarafić.. pretpostavljam da je samo jedna..

sad vidim da ti je plasma odgovorio na problem već..

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 16:08 (pinelynx).
15 godina

Ista stvar i sa Logitech M705. Net pun ljudi sa istim problemom sa Logi miševima.

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice