Našao sam jedne logitech z-5500 u oglasniku, novi zapakirani s garancijom. 2000kn. Jeli glupo dati lovu za njih? znam da su stariji model ali su navodno dosta dobri. služili bi za filmove i igre. Ne znam što da radim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Našao sam jedne u oglasniku, novi zapakirani s garancijom. 2000kn. Jeli glupo dati lovu za njih? znam da su stariji model ali su navodno dosta dobri. služili bi za filmove i igre. Ne znam što da radim
Zvučnici su vrhunski ali polovni su.Puno para,maximalno 1600 kuna.
Ako ciljaš na model koji ima veoma jak woofer - Z-5500 je pravi izbor.
Ako više voliš čistiji zvuk, no upola slabiji woofer - Z-906.
http://www.links.hr/artikl-100.503.244
Našao sam jedne logitech z-5500 u oglasniku, novi zapakirani s garancijom.
Zvučnici su se davmo prestali proizvoditi i nije mi jasno kako to da imaju garanciju.
Našao sam jedne logitech z-5500 u oglasniku, novi zapakirani s garancijom. 2000kn. Jeli glupo dati lovu za njih? znam da su stariji model ali su navodno dosta dobri. služili bi za filmove i igre. Ne znam što da radim
Hmm, novi, zapakirani i sa garancijom to mi je sumnjivo jer ih već jako dugo nema kod nas u prodaji pošto su dobili nasljednika.
Ako su rabljeni 2000kn je previše love kao što je kolega rekao.
Navodno su bili zatrpani u skaldištu a tip mi kaže da ih je uzeo od frenda koji ima trgovinu i da imaju 24mjeseca garanciju
Navodno su bili zatrpani u skaldištu a tip mi kaže da ih je uzeo od frenda koji ima trgovinu i da imaju 24mjeseca garanciju
Kojii marketing
Ako imaju pisanu garanciju kako navodiš i love uzmi ih.Nećeš se pokajati.
A i meni mrvicu smrdi ta garancija, ne znam možda najbolje to otići pogledati
Da i ja bi ti preporučio ako imaš priliku.Pogledaj dobro tu garanciju,gdje su kupljeni,pregledaj membrane i testiraj.
Ako ima trgovinu - jamstvo kreće od kad ih
je druga ruka uzela - dakle ako ih je on kupio
od dobavljača 1.1.2010. - jamstvo je trajalo do 1.1.2012.
No postoji jamstveni list koji se treba ispuniti u slučaju prodaje -
dakle razumljivo je da ih neće prodati u roku 1 dan - dakle mogu mu stajati.
Ali ne mogu mu stajati 5 godina i da se očekuje jamstvo - nakon 2 godine stajanja,
jamstva više - nema.
Ti sve znaš, čovjek bi pomislio da radiš u nekoj trgovini ili čak servisu elektroničke opreme.
Pa radim...