Bas sam isao pogledat, 24.07.2010. sam kupio podlogu za 150kn. Sa ovom podlogom sam napravio 4000 sati samo u cod4 a gjde su jos ostale igre. I izmjenilo se negde 3-4misa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako, pošto namjeravam uzeti Cooler Master Devastator Set, odmah bi uzeo i neku podlogu za miša, pošto trenutno imam neku MS ( šrot ) podlogu. Dali da uzmem SteelSeries QcK + ili da idem na nešto skuplji Razer ?
Zahvaljujem
ovako, pošto namjeravam uzeti Cooler Master Devastator Set, odmah bi uzeo i neku podlogu za miša, pošto trenutno imam neku MS ( šrot ) podlogu. Dali da uzmem SteelSeries QcK + ili da idem na nešto skuplji Razer ?
Zahvaljujem
Ma idi na razera nemozes pogrijesit s njim.
Zahvaljujem
Uzmeš od Cooler Mastera SpeedRX i problem riješen.
Pozz ekipa
Trazim nesto tipa razer goliathus extended, znaci onu dugacku podlogu za misa i tipkovnicu... Ali toga nigdje nema u ducanima vise nazlost...neka zamijena za to?
Pozz ekipa
Trazim nesto tipa razer goliathus extended, znaci onu dugacku podlogu za misa i tipkovnicu... Ali toga nigdje nema u ducanima vise nazlost...neka zamijena za to?
Imas na ejebu i amazonu.
Ali neznam koliko se ispalti.
Ma kod nas je bilo za nekih 250 kn ako se nevaram... Ma najrade bi otisao u neki ducan i kupio...
da li ima tako nesto od neke druge firme? Roccat, sharkoon... logitech?
Ima ti steelseries takve velke ako ti je do dimenzija, a sad kolko su materijalu slicne ovime nzn probaj.
Ima ti steelseries takve velke ako ti je do dimenzija, a sad kolko su materijalu slicne ovime nzn probaj.
Znas mozda model? imas kakv link?
Krivo si skuzio... to su XL podloge.. ja trebam extened.. to su one koje su dugacke vise od 0.5 m ... za tipkovnicu i misa
nesto ala... http://www.amazon.de/Razer-Goliathus-Gaming-Mouse-Mat/dp/B00EUPU2ZY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1390798594&sr=8-2&keywords=razer+extended
I Logitech se sjetio da malo kompletira svoju G seriju , 2 podloge - G240 & G440 !
G240 - od 152 KN !
G440 - od 206 KN !
Niti jedna od njih mi ne odgovara jer sam ogranicen prostorom , samo small velicine dolaze u obzir ! Nadam se da se budu sjetili napraviti iste manjih dimenzija !
Ima li tko kakva iskustva sa Corsairovim podlogama?
Ima li tko kakva iskustva sa Corsairovim podlogama?
Nemam, ali trebale bi biti dobre.
Moze li netko preporuciti dobru i kvalitetnu podlogu? Inace imam Logitech G700 ostao sam bez podloge za igrice nekada mi je na stolu svakog dana prikuplja neke male prasine na koje padaju ispod misa i cesto sam morao pocistiti, i teze mi je igrati i pucati kod multiplayera GTA IV i COD4. Hvala
CM Storm Speed RX ! ( biraj hoces malu , srednju ili veliku ) !
Pozdrav.
Ima li netko od vas Logitech G240?
Planiram zamjeniti staru QCK mini, pa me zanima kakva je u odnosu na druge u tom cjenovnom rangu?
Planiram u Linksu uzimati.
Hvala.
Uskoro će na našem tržištu biti i Func podloge za miš
Pozdrav.
Ima li netko od vas Logitech G240?
Planiram zamjeniti staru QCK mini, pa me zanima kakva je u odnosu na druge u tom cjenovnom rangu?
Planiram u Linksu uzimati.
Hvala.
Heh, i ja sam prije nekog vremena imao istu dilemu!
Iako još nisam realizirao naum MIŠ+PODLOGA, ubrzo nakon odluke o G240 za 170kn sam skužio da je to ipak malo previše (imam Razer Goalthus - pa šteta 130kn) i predomislio sam se za ili COOLERMASTER STORM Speed-RX ili Corsair MM200.
E pozdrav ljudi
Zelim da uzmem novu podlogu za misa kojeg mozete vidjet.
Zelio bih neku sta vecu podlogu do 80 kuna.
Pa ako netko ima neki prijedlog mislim se izmedju CM Storm speed rx http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-coolermaster-storm-speed-rx-sgs-4020-kmmm1-medium-crna&option=artikl&id_artikl=101.800.215 i http://www.links.hr/?naziv=podloga-za-mis-sharkoon-1337-xl-black&option=artikl&id_artikl=101.800.062 sta vi mislite svaki odgovor je dobro dosao :D
Imam CM Storm Speed RX ( u kombinaciji s Logitechom G700 ) i mis klizi po njoj ! Dovoljno mi je debela i nemam nikakvih bolova u šaki / ruci , sto mi je inace bioslucaj s tanjom podlogom ! Tako da moja preporuka za nju !
I ja kažem to isto za Speed RX. Imam njenu prethodnicu, podlogu CM Storm Tactics DC i mogu reći da je jako dobra, kvalitetna i udobna.
Dakle isplati se kupit i jel dovoljno velika
Dakle isplati se kupit i jel dovoljno velika
Pa, odabereš si veličine koja ti odgovara, dolazi u tri veličine - small, medium i large.
Uredu hvala vam
;)
I dali je bolje da je podloga tanja ili deblja :)
Meni je deblja bolja , jer me ne boli ruka , udobnija je !
Pozz.
Danas kupio podlogu GIGA tech istu ovaku kao sa slike i nakon par sati primjetio da na rubovima podloge se tkanina malo mozda 1cm ogulila ali sve ostale je ok.Jeli to normalno?
Koliko je kvalitetna imaš sreće što se nije i raspadati počela. Prošij rubove i problem riješen.