Goliathus Speed vs Sphex

poruka: 6
|
čitano: 1.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Goliathus Speed vs Sphex

Koja od ove dvije je bolja za Razer Mambu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Goliathus Speed vs Sphex
pa neces pogrjesiti niti u jednoj
goliathus ti je provjereno dobra,mislim da je spped nekih 150kn,srednja velicina mi se cini
a sphex govore da je najtanja podloga na trzistu i nesto je jeftinija
svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Goliathus Speed vs Sphex

Ja imam Goliathusa Control Edition i odlicna podloga,mis savrseno klizi po njoj.U Technomaxu imas Control Edition najvecu velicinu za 150kn.

For gamers by gamers
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 10:43 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Goliathus Speed vs Sphex

Sphex je sranje žešće....sve je bolje od nje...

Meni se onako svidjela...kao tanka, malo jeftinija od ostalih al kad sam je izvadio iz pakiranja, blaga katastrofa...

pa to izgleda kao šmrgl papir a i doslovno se i ponaša tako...jer nakon samo 1 dana korištenja mi je izgrebala nožice na mišu

da nekažem da se ona ljepi na podlogu ???? i nakon samo 2 ljepljenja (jer prvi put nisam dobro centrirao) već slabo hvata ljepilo ???

već sutradan sam je vratio, vidno razočaran, te si zamjenio i nadoplatio za roccat sota, koja je 100 put bolja

What goes around, comes around!

3 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Goliathus Speed vs Sphex
beziljy kaže...

Meni se onako svidjela...kao tanka, malo jeftinija od ostalih al kad sam je izvadio iz pakiranja, blaga katastrofa...

pa to izgleda kao šmrgl papir a i doslovno se i ponaša tako...jer nakon samo 1 dana korištenja mi je izgrebala nožice na mišu

da nekažem da se ona ljepi na podlogu ???? i nakon samo 2 ljepljenja (jer prvi put nisam dobro centrirao) već slabo hvata ljepilo ???

već sutradan sam je vratio, vidno razočaran, te si zamjenio i nadoplatio za roccat sota, koja je 100 put bolja

Ja sam se mislio izmedju Goliathusa i Roccat Taito.Al sam na kraju uzeo Goliathusa.

For gamers by gamers
15 godina
neaktivan
RE: Goliathus Speed vs Sphex
beziljy kaže...

sota je po meni jedna od najboljih podloga Cool

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice