Genius SP-HF 3000A problem

poruka: 7
|
čitano: 4.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav.

Imam zvučnike Genius SP-HF 3000A i sad mi se događa čudna stvar - desni zvučnik na kojem se nalaze kontrole, znači volumen i ostalo radi normalno, dok lijevi zvučnik se čuje tek 10% ovog desnog. Praktički lijevi zvučnik mi uopće ne radi.

Imate koji savjet - garancije mi je istekla, tako da trebam poslati na popravak.

Znate li kojeg dobrog servisera da mi to popravi, ili da mi kažete ima li uopće šanse da se to popravi?

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stisni malo one cetiri latice na konektoru od lijevog zvucnika da cvrsto sjedne kada ga spojis na desni.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Genius SP-HF 3000A problem

jesam, ista stvar.

15 godina
neaktivan

da nisi negdje neki balance stavio vise ljevo pa zato mozda??

provjeri od programa s kojim pustas muziku, mixer...bilo gdje sta je na putu signalu od izvora zvuka pa do zvucnika.

a i lako moguce da su zvucnici otisli u vjecni lov...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

isti sam problem imao, otvorio zvucnik malo prdrmao unutra, radio je par dana a onda je otišao na vječna lovišta :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I je li zvucnik zbilja otisao u vjecna lovista??? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zvučnik nije ali pojačalo možda je. Čak i ako ti pojačalo skroz crkne opet imaš sasvim pristojne zvučnike za spojiti na reciver ili tako nešto pa ih nemoj baciti.

Ako možeš otvori zvučnik di je pojačalo pa vidi ima li kakvih oštećenja, loših spojeva i sl. Može biti i do kabela od zvučnika (onog koji ide u komp).

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice