Gamepad do 150 kn

poruka: 4
|
čitano: 3.024
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gamepad do 150 kn

nakon sto sam imao gamepad nekih tri mjeseca (speedlink strike 2), preksinoc sam dozivio slom zivaca i doticnom gamepadu iscupao  onaj dugacki crni kabel, i analogne tipke u potrazi sam za  novim gamepadom.

Speedlink me jako razocarao i ne zelimvise imati posla s njima.

Kolega na poslu  kaze da ima hama blackforce i da je jako dobar gamepad, za cijenu od nekakvih 90 kn, mozda i najbolji???

Ima li netko kakva iskustva  s ovim  ili mi moze preporuciti neki drugi gamepad??

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 23:50 (gamer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gamepad do 150 kn

Imam ja taj gamepad (blackforce) i mene dobro služi,  do sada nemam nikakvih zamjerki na njega a koristim ga nekih 6mjeseci

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 0:06 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gamepad do 150 kn

Imam iskustva sa speed link-om i to uglavnom losa. Ali s druge strane vjerojatno najbolji gamepad kojeg sam probo (uz bok sonyu) je od firme König. Kupio sam ga u chipoteci prije vise od 3 godine i nisam imao nikakvih problema. Stvarno je kvalitetno napravljen (a mislim da je to najbitnije) i ima USB te PlayStation prikljucak. Onda je kostao 80 kn i sad trenutno ga nemaju u chipoteci, ali cijena je ostala nepromjenjena. U sustini je to kopija sonya po ergonomiji. Dakle nesto je manji od speed linka, pa najbolje da ga probas kak lezi prije kupnje. U svakom slucaju preporucujem. Slika u prilogu.

http://www.chipoteka.hr/artikl/9000600018

Pravi programeri programiraju binarno!
16 godina
RE: Gamepad do 150 kn

Ako nisi već uzeo trči do linksa i uzmi logitech chillstream na akciji za 160kn, ja ga imam i toplo ga preporučujem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice