G15v2 ili G510

poruka: 11
|
čitano: 1.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
G15v2 ili G510

Kao što naslov kaže, dvoumim se između ove dvije Logitechove tipkovnice pa bih molio vlasnike da se jave i da mi kažu sve prednosti i eventualne poteškoće sa tim tipkovnicama. Svako mišljenje je dobrodošlo. U obzir bi još i išla G110 ako je bolja od ove dvije navedne.

Ono što mi treba je udobna tipkovnica sa mekanim tipkama kratkog hoda.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
G15v2 ili G510
G510 bez razmisljanja...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: G15v2 ili G510

G510 ako ti treba ekran

Meni nije trebao pa sam uzeo G110, zasad nemam nikakvih zamjerki

15 godina
G15v2 ili G510

G510, pogledaj i video s BUGTV-a http://www.bug.hr/bugtv/logitech-g510/666.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tipkovnica sa mekanim tipkama kratkog hoda?

Ni jedna od te dvije nije za tebe.

Ali ako biraš od te dvije unatoč tome, idi na 510. Uz to što je novija, ima više G tipki, ima ugrađenu zvučnu karticu koja će odlično služiti kao headset i ima USB 2.0 konektor za razliku od G15 koja ima 1.1.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 11:51 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Tipkovnica sa mekanim tipkama kratkog hoda?

Ni jedna od te dvije nije za tebe.

Ali ako biraš od te dvije unatoč tome, idi na 510. Uz to što je novija, ima više G tipki, ima ugrađenu zvučnu karticu koja će odlično služiti kao headset i ima USB 2.0 konektor za razliku od G15 koja ima 1.1.

Mala napomena da ne dode do zabune, g510 iako ima USB 2.0 konektor nema USB izlaza iz same tipkovnice, dok g15 ima dva USB 1.1 izlaza.

Tipkovnice su slicne po karakteristikama, g510 je izravni nasljednik g15. Neke osnovne razlike su:

G15v2: 2 usb 1.1, 6 G tipki (x3), jednobojno osvjetljenje

G510: nema usb izlaza, 18 G tipki (x3), ugradjena zvucna, boja osvjetljenja se moze namjestiti po zelji

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
16 godina
odjavljen
G15v2 ili G510

Tek sam se sad sjetio Microsoftovih Sidewindera: X4 i X6

Cijene su im dobre, X4 kako vidim bi mogla biti čak i bolji izbor nego G110, i X6 mi se čini bolja po putanju ergonomije nego G510 (ima bolesno veliko odmorište na dlanove) ali opet G510 im LCD. Što vi mislite?

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Super je X6, samo ja sam se sada toliko navuko na te male LCD-ove da opće nebi razmišljao bez toga koristiti tipkovnicu.
Iako na prvi pogled djeluje beskorisno (i meni je tako djelovalo) kada ju počneš koristiti i postepeno dodavati nove aplikacije navikneš se skroz.

Već i samo kao sat je mega korisno i praktično, a ja ju još koristim kao Vent i TS status window i tu mijenjam kanale, imam u raznim igrama trenutni skor u FPS, questove u RPG-ovima i razan sličan info. Fraps tu može prikazivati framerate npr, xfire i msn chat imam na tome, system info, media info i tak.

Totalno se navikneš s vremenom na to i ja bi ti preporučio da uzmeš rađe G510.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
Danny_HR kaže...
Super je X6, samo ja sam se sada toliko navuko na te male LCD-ove da opće nebi razmišljao bez toga koristiti tipkovnicu.
Iako na prvi pogled djeluje beskorisno (i meni je tako djelovalo) kada ju počneš koristiti i postepeno dodavati nove aplikacije navikneš se skroz.

Već i samo kao sat je mega korisno i praktično, a ja ju još koristim kao Vent i TS status window i tu mijenjam kanale, imam u raznim igrama trenutni skor u FPS, questove u RPG-ovima i razan sličan info. Fraps tu može prikazivati framerate npr, xfire i msn chat imam na tome, system info, media info i tak.

Totalno se navikneš s vremenom na to i ja bi ti preporučio da uzmeš rađe G510.

Ja se slazem sa vecinom navedenog, jos bi dodao da je super korisno stavit everest na njega kao i MSI Afetrburner. Imas sve temperature i brzine ventova. To mi je super korisno jer sam onaj hladnjak na procu spojio na potencimoetar (istina ne pokazuje brzinu vrtnje) pa moram znati otprilike kolike su temperature i jel  treba pojacati brzinu vrtnje. Zato mi je komp u Idle super tih a imam stock hladnja (nadam se da cu ga uskoro promijenit)

Ono s cim se ne slazem u potpunosti je to da uzme G510. Cuo sam negdje da G15 v2 ima udobnije tipke. Meni su tipke OK ali ne znam kakve su na g510. Tako da najbolje pronade nekoga tko ima G510. Mozda si ti imao prilike isprobati (u bug labu ako ne nigdje dalje) pa da mu kazes.

Inace, ako se ne varam, mislim da G510 nema USB konektore, vec samo zvucnu dok G15 ima 2 USB 1.1 konektora u kojem ja drzim misa i radi ok. G15 nema zvucnu.

Imao sam prilike koristiti obje G15 i moram priznat da mi je v2 malo udobnija, a vise 6 G tipki i tako ne koristim a i ima za svaku G tipku po 3 funkcije tako da mislim da je to dovoljno

16 godina
neaktivan
G15v2 ili G510

ja sam prije imao Logitech g15 v2 i bila je skroz uredu, ali sam je prodao zato sto mi je zafalilo novaca za ulaznicu deep purplea. ali imala je jednu manu. preko usb-a na tipkovnici se nije mogao spoiti usb stick zato sto nije dovoljno snage imalo, ali nebitno. 

moj dojam tipkovnice: zanimljiva stvar, ljepa, vidljvia u mraku i udobna tipkovnica

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ShadoW kaže...

Ja se slazem sa vecinom navedenog, jos bi dodao da je super korisno stavit everest na njega kao i MSI Afetrburner. Imas sve temperature i brzine ventova. To mi je super korisno jer sam onaj hladnjak na procu spojio na potencimoetar (istina ne pokazuje brzinu vrtnje) pa moram znati otprilike kolike su temperature i jel  treba pojacati brzinu vrtnje. Zato mi je komp u Idle super tih a imam stock hladnja (nadam se da cu ga uskoro promijenit)

Ono s cim se ne slazem u potpunosti je to da uzme G510. Cuo sam negdje da G15 v2 ima udobnije tipke. Meni su tipke OK ali ne znam kakve su na g510. Tako da najbolje pronade nekoga tko ima G510. Mozda si ti imao prilike isprobati (u bug labu ako ne nigdje dalje) pa da mu kazes.

Inace, ako se ne varam, mislim da G510 nema USB konektore, vec samo zvucnu dok G15 ima 2 USB 1.1 konektora u kojem ja drzim misa i radi ok. G15 nema zvucnu.

Imao sam prilike koristiti obje G15 i moram priznat da mi je v2 malo udobnija, a vise 6 G tipki i tako ne koristim a i ima za svaku G tipku po 3 funkcije tako da mislim da je to dovoljno

Tipke na G510 nisu najudobnije cisto iz razloga sto pruzaju podosta otpora. Za gaming su odlicne. Mislim da nema neke   razlike s obzirom na g15v2, jer i na njoj pruzaju dosta otpora. Autor teme, ili bilo tko drugi, neka slobodno mene pita za g510 ako ga sto zanima.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice