Ergo 525 problem

poruka: 4
|
čitano: 2.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ergo 525 problem

Imam genius ergo 525 i vrlo iritantan problem. Ne mogu nikako postići da mi komp prepozna NJEGOV driver. Na starom kompu s XP sam nekako jedva uspio, sad imam novi komp s win 7 i ne mogu nikako. Sve moguće varijante drivera sam stavljao i skidao, uključujuću i originalne s CD-a koji sam dobio s mišem.

Pokušao sam i s varijantom da ga u PS2 rupu gurnem. Neće ni to.

Naime, u control panelu, pod mouse, pogledam driver, mouse compatibile driver od microsofta prepoznat, geniusu ni traga. Instaliran je u program files x86, pokrenem setup, ali ništa. Pokušao sam uninstal ovaj microsoftov driver, veli restartaj komp, ja ga restartam, ovaj ga opet updejta i od moj genius neće.

Čini mi se da bi moglo biti do dvije stvari: 1. možda bi ga trebao instalirati u klasičan program files (neam pojma kaj ovaj x86 znači).

2. jel moguće da ga neće instalirati preko ovog microsoftovog? Pokušao sam ga se riješiti ali neće, čim ga uninstal, moram resetirat komp, i čim se digne, on ga opet instalira. Tak da ne znam kak bi to riješio.

3. Jel moguće da neće jer je win 7?

Ajmo maheri, pliz pomoć, glupo mi je kupovat novi miš kad je ovaj dobar. Radi on i sve, ali bez njegovih drivera ne mogu podesiti funkcije dodatnih tipki,  a to mi treba.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ergo 525 problem

Probaj skinuti driver sa njihovog sitea

http://www.geniusnet.com/

Sad neznam koji točno driver trebaš (postoji Ergo 525, Ergo 525V Laser i Ergo 525X Laser)

Ovo x86 ti znači da je driver za 32bit OS. Koju verziju 7 -ice imaš?

Probaj sa System restore vratiti OS na datum prije instalacije prethodnih drivera i onda instaliraj neki od ovih sa njihovog site-a.

15 godina
neaktivan

64 bit Os imam... Probao sam s 4 različite vrste drivera... Nije do vrste drivera, nešto je u postavkama kompa. Ili win 7 ne podržavaju drivere za taj miš

15 godina
neaktivan

Traži se haker kojem će bit izazov riješit problem :-)

Skraćeno, ergo 525, driver instaliram, neće se pokrenut i ne vidi se u mouse options. Win 7 64bit, driveri su ispravni

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice