PRogram je dovoljno precizan, namjenjen je ljudima koji žele vidjeti kakve su performanse miša i , recimo ja sam pomoču njega na sharkoonu otkrio da je miš postavljen na 500hz te sam u softveru našao opciju za 1000hz. Da nije bilo ovog programičića ostao bih na 500hz tako da i nemora bitu uber precizan ali za svrhe za koje je namijenjen poslužit če. btw dolje su rezultati s mx620 logitecha.
Hahhahahahahaha
nisi do sada primijetio razliku i trebao ti je program da ti uklaze na to ;)
Zar to ne govori da razlike i nema. Barem ne vidljive ;)
Cime se vi zamarate ;)
Ajd ti nama reci sta si dobio sa time?
Hahhahahahahaha
nisi do sada primijetio razliku i trebao ti je program da ti uklaze na to ;)
Zar to ne govori da razlike i nema. Barem ne vidljive ;)
Cime se vi zamarate ;)
Ajd ti nama reci sta si dobio sa time?
To sam ja skužio odmah prvi dan, sam sam htio reči da program može biti od neke koristi ljudima. Ali to je bilo davno a taj miš nije više u mom posjedu. A to čime se mi zamaramo, tema je napravljena iz zezancije po uzoru na slične teme na inozemnim hardware forumima.
AKo je zezancija onda ok. Samo da neko ne pomisli da ce mu mis raditi duplo bolje ;)
Da je zaozbiljno ne bih ja s mojim mišem za 30 kn bio u ovoj temi :)
AKo je zezancija onda ok. Samo da neko ne pomisli da ce mu mis raditi duplo bolje ;)
Pa i radit če duplo bolje samo ljudsko oko nije toliko brzo da bi primjetilo razliku, ako se sječam ti imaš nekoliko logi proizvoda, da postaj par screeshotova ako nije problem pliiz, čisto radi neke usporedbe.
EDIT:
Ne uzimajte SS-e nakon prekida kretanja miša već dok ga pomičete.
Po prekidu kretanja manji su brojevi^^
Gleda se avg, ne momentalni.
evo mx1100 i mxrevolution. Ako zelis u ponedeljak ti postam i za vxrevolution a onaj iz kompleta mi se neda kaciti ;)
Thx možeš slobodno postat i ostalo šta imaš čisto radi nekakve usporedbe.
Ne uzimajte SS-e nakon prekida kretanja miša već dok ga pomičete.
Po prekidu kretanja manji su brojevi^^
Pa zato ga pomices i onda poslje gledas samo peak value
Ne kuzim poantu ovoga uopce. Ako je tema napravljena iz zezancije, onda cemu pise - natjecanje u performansama misa...
Ne kuzim poantu ovoga uopce. Ako je tema napravljena iz zezancije, onda cemu pise - natjecanje u performansama misa...
S obzirom da je to natjecanje bez nagrade ili pobjednika --- zezancija. Cilj je da svatko postavi screenshot DIMR-a pa da vidimo ko ima bolje tj. više, usporedimo screenshot-ove različitih miševa i tak. Kad tamo neki čobani imaju natjecanje u bacanju mobitela u dalj ne nadaju se plasmanu na olimpijske nego se natječu iz zezancije/zajebancije ali je to još uvijek natjecanje.
danas kupljen Razer Abyssus (pa reci da je logitech mx518 bolji......)
Čuj kvaliteta miša se ne mjeri samo performansama a to koji je bolji je stvar osobnog ukusa
Malen i lagan, ali inace izvrstan mish.
Npr. za moje misicave ruke
neusporedivo je bolji G9x
EDIT: btw natjecanje je bezeze, vise manje svi misevi se mogu postaviti na 1000Hz polling rate. One way or the other
Treba i listu sastaviti.
Malen i lagan, ali inace izvrstan mish.
Npr. za moje misicave ruke
neusporedivo je bolji G9x
EDIT: btw natjecanje je bezeze, vise manje svi misevi se mogu postaviti na 1000Hz polling rate. One way or the other
Mogu se postaviti na 1000 HZ ali može li se iz njih izvuči više? i kolko?, ali ova ideja nije o listi nije čak ni loša...
Pa ne znam. Ti reci. Čini mi se da si nešto trkeljio s driverima