Daljinac za upravljanje kompjuterom

poruka: 10
|
čitano: 3.460
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

pozdrav...zanima me da li postoji kod nas nesto tipa daljinskog to sam vidio negdje da je neka kao mini prijenosna tipkovnica sa misem onaj na touch ko na laptopu...e sad...zna li itko kako se to zove? kolika je cijena?

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pretpostavljam da mislis na ovo www.zit.hr/proizvod/Lenovo-57Y6473-Lenovo-Mini-Wireless-Keyboard-N5901-888-010464-11743.aspx

preskupo definitivno.
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

da to je to..samo neprepoznajem cijenu(preskupo)

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ma sta ce ti to..uzmi neku najjeftiniju tipkovnicu i miše bežični za 150 kn i bolje od toga:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja se spojim sa svojim SE C902 preko bluetooth-a i iz kreveta šaltam pjesme, palim filmove itd...tako da najjeftinije ti preko mobitela {#}

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Daljinac za upravljanje kompjuterom
Najbrži kaže...

Ja se spojim sa svojim SE C902 preko bluetooth-a i iz kreveta šaltam pjesme, palim filmove itd...tako da najjeftinije ti preko mobitela {#}

najjeftinije ti je preko mobitela ako imas smartphone,ako nemas to postaje najskuplja opcija

neznam odakle vam to da je ovo preskupo.pa u optime kosta 250 kn.tipkovnica je nelosa i jedan forumas je imao ali ju je prodao

po meni je ovo skupo ali je jos bolja stvar od lenova

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina

Ovo je zgodna stvarcica.

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 7:57 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

A da li se moze upravljavati sa daljinskim od TV kartice? Mislim, da li ima neki software koji zna iskoristiti taj daljinski? Konkretnije ovaj model Compro VideoMate TV/FM (M300F)

Od žarke želje da budem u pravu preskačem pročitati postove, previđam i trollam - (s)izgoreo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Daljinac za upravljanje kompjuterom

Speedlink SL-6399 SBK ,media remote,black,SATURNHANSA,Muenchen,Germany.Cijena 39,99 Euro{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice