CoolerMaster Storm Sentinel Advance 2 - PROBLEM!

poruka: 7
|
čitano: 1.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Naime, kupio sam ga jučer, novog.

Spojim ga. Prvih pola sata rada (komp i laptop) ne radi lijevi klik. Nakon pola sata proradil. Instaliram drivere s neta (nema ih na CD-u). Ne radi skroll (tj wheel). Radi kad ga kliknem i vučem mišem gore dole, onda spušta stranicu, al kad se kolutić okreće nema skrola. Nakon dva sata proradi skroll na par minuta. Zatim stane opet. Nikako i nigdje to namjestit. I onda opet sinoć, preštekam ga u laptop, stane radit lijevi klik.

Glavno da košta 470 kuna.

U čemu bi moga bit problem. Možda driverima, prije je bio instaliran Logitech G400?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: CoolerMaster Storm Sentinel Advance 2 - PROBLE

Kolko vidim , ne radi dobro ni na kompu ni na laptopu ! Nekak sumnjam da je problem u driverima ! Moguce da je defektan mis ! Probaj reinstal drivera , ak to ne pomogne , pravac na reklamaciju !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

Negubi živce, nego ga vrati nazad. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 12:16 (Mile 74).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Evo sad ga ostavim malo na laptopu uštekanog 15 minuta i radi livi klik, odem skrolat neku stranicu u firefoxu, skrola do dna, idem odskrolat gore, neće. Ali livi klik radi. Radi toga nevjerujem da je hardverski defektan. Jel postoji kakav program za čišćenje/pronalaženje starih drivera. Možda je problem u konfliktu drivera, jer je prije na oba računala bio instaliran Logitech G400?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sumnjam da driveri od G400 imaju veze s tim , no da budes siguran izbrisi ih ak nisi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Sad radi i skroll, al nekako čudno, radi normalno, pa par sekundi slabo, ne kužim ovo lol

Hvala momci na odgovorima :)

Edit - zamijenio novim, nije bio ispravan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 17:08 (LogicusMPS).
12 godina
neaktivan

Evo da se i ja javim,dobio istog misa na poklon za Bozic "CoolerMaster Storm Sentinel Advance 2",ista stvar kao i tebi,upalio i ne radi lijeva tipka misa,umjesto te tipke radi skroll,nakon minute radi normalno,pa opet pocne zezati,stavio potrebne drivere sa nj.stranice ali problem isti,probao na laptopu i drugom pc-u,ista stvar,vratio ga,oni mi dali drugi novi mis

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice