Canon PIXMA iP4600

poruka: 12
|
čitano: 11.218
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Canon PIXMA iP4500 ili iP4600...?!

Naime, trenutno imam Canon PIXMA iP4000 printer i recimo da sam zadovoljan s njime, ali mislim da ima i boljih printera pa sam odlučio obnoviti malo vozni park Osmijeh 

Ne bi išao dalje od Canon-a jer imam odlična iskustva s njim od printera, skenera do digitalnog fotoaparata pa sam stoga misilo uzeti novu Canon PIXMA iP4600.

Imate li kakva iskustva s tim printerom odn. da li ga preporučate ili ako ne zašto ne?!

Ili možda ići na HP iako sam u prošlosti imao lošija iskustva s njima?!

Canon PIXMA iP4600... 731,50 kn.

Kao alternativa je Canon PIXMA iP4500 čija je cijena 659,00 kn i prema statistici je brža, tiša i može printati veću količinu stranica sa svojim spremnicima; kao manu samo joj jedino zamjetio veću masu i dimenzije.

Također sam naletio na review gdje je dobila bolje ocjene od iP4600.

Slušam Vaša iskustva i preporuke...

HVALA.

S

Iskustvo je ono što dobiješ kada ne dobiješ ono što želiš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Canon PIXMA iP4600

Nemam ga, ali sam radio na njemu.

Mogu reći da je ispunio sva moja očekivanja. Dobar printer i mislim da bi ovo bilo dobro ulaganje.

iP4600 ima sve što možeš trebati od AiO uređaja, osim scanera do duše, ali nekako to nisam smatrao manom.

Veliki mu je plus duplex print. :)

Odličan pisač u svakom slučaju i vrijedi te novce.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
Canon PIXMA iP4600

4500 je legenda nego jel zna tko jesu li puno skuplje boje za 4600, tj. cuo sam da su zamjenske od 4500 dosta jeftinije od 4600...

Jel ima tko neki od ta 2 printera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Canon PIXMA iP4600

Do kraja godine stiže PIXMA iP4700.

Iskustvo je ono što dobiješ kada ne dobiješ ono što želiš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Canon PIXMA iP4600
senna_23 kaže...

Do kraja godine stiže PIXMA iP4700.

Ista stvar kao i 4600 samo manje crne trosi... i izgled naravno drukciji...

16 godina
neaktivan
Canon PIXMA iP4600

Imam isto iP 4000 i izgleda da je nakon 4 godine služenja došao "do kraja". Printa uglavnom u crvenoj nijansi, pa kad malo očistim glavu isprinta jednu sliku dobro, a onda po starom. Nosio ga na servis i rekli da se ne isplati popravak. U trgovini sam se raspitao za novije verzije i uglavnom se svi slažu da je ova izvedba bolja nego ove novije, ali je nažalost više nema.

Ima li kakvih boljih rješenje od iP 4600 ili iP 4700 jer su tinte sa mikročipovima i manjeg kapaciteta?

0 0 hvala 0
17 godina
Canon PIXMA iP4600

Evo ja imam iP4600 blizu godinu dana... Nemam nikakvih zamjerki na njega, vuce i karton ako treba. Poprilicno je brz, tinte sa lako pune, dobis s njim hrpu popratnog softwera

0 0 hvala 0
17 godina
Batista kaže...

Evo ja imam iP4600 blizu godinu dana... Nemam nikakvih zamjerki na njega, vuce i karton ako treba. Poprilicno je brz, tinte sa lako pune, dobis s njim hrpu popratnog softwera

Ajde obajsni kako punis, sto stavljas i koliko to kosta ako "nije bad"...

17 godina

Kolko kosta ? Uh, iskreno pojma nemam ali lako saznam, punim sa onom (neznam kako se kaze knjizevni) medicinskom spricom (na iglu) i rupicu od igle zakrijem kapljicom vruce plastike - vidio sam da tako rade u refill centrima pa zato i ja tak radim... sam refill centar mi bas nije blizu pa to radim sam, a cijena te nakraju ispadne otprilike podjednako. Naravno, iP4600 kaze da su cartridgei prazni, ali se samo pristisne gumbic na njemu i najnormalnije radi dalje

15 godina
neaktivan
RE: Canon PIXMA iP4000

imam problem sa doticnim printerom ip4000 u windowsima 7 x64 pojavljuje mi se ova greska http://www.sevenforums.com/attachments/drivers/39301d1259511936-driver-canon-pixma-ip4000-windows-7-error-message.png

17 godina
RE: Canon PIXMA iP4000
Shvele kaže...

imam problem sa doticnim printerom ip4000 u windowsima 7 x64 pojavljuje mi se ova greska http://www.sevenforums.com/attachments/drivers/39301d1259511936-driver-canon-pixma-ip4000-windows-7-error-message.png

Dal si instalaciju napravio po uputama ? Znaci prvo stavit cd s driverom, pa kada ti on javi tek onda ukljucis printer ? Jel imas pripadajuci driver ?

17 godina
Canon PIXMA iP4600

Ja imam i4000 na win7x64 i uopce nisam instalirao drivere, dovoljni su mi oni koji sedmica sama uvali...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice