Best 2.1 zuvčnici

poruka: 26
|
čitano: 5.731
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Best 2.1 zuvčnici

pozdrav ekipa,

zanima me vase misljenje koji su najbolji zvucnici 2.1. dobro ne sad neki da cijenom lete u nebo nego da imaju kvalitetan zvuk.

zasad imam creative 7.1 ali planiram te prodat i uzet neke 2.1 jer ih vise uopce ne iskoristavam njihov potencijal, prosla me volja za extra surroundom jer jako malo filmova gledam na kompu kad je kucno kino u dnevnom bomba.

ponajvise me zanima da imaju sto bolji zvuk jer volim igrati gtr2 i osluskivati svaki zvuk.

zahvaljujem unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Best 2.1 zuvčnici

z-2300

MaTeO

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Best 2.1 zuvčnici

http://www.sonusart.hr/proizvodi/30-pc-zvucnici-focal-xs   Evo ti jedni od najkvalitetnijih, od proizvođača vrhunskih audio komponenti.

Inace ovaj logitech z2300 ti nije dobar ak zelis kvalitetu. On je glasan i trese al nije kvalitetan. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 13:30 (racingcam).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Best 2.1 zuvčnici

Moja preporuka. Imam ih i zadovoljan sam. Kvalitetni, čist zvuk, a ni cijena nije prevelika.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 13:35 (Mayales).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Best 2.1 zuvčnici

ovo mi je doista preskupo za to ato mi treba, ali hvala na prijedlogu

16 godina
neaktivan
Best 2.1 zuvčnici

trenutno mi se najvise svidaju Logitech Z-2300 i  Logitech Z-4.

e sad koji je bolji od njih i zasto?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 13:43 (CHE).

1 0 hvala 0
17 godina
Best 2.1 zuvčnici

Z- Cinema su definitnvo najbolji moguci 2.1 sistem za pc po mojem.. Mislim da su mozda z2300 neto jaci sve zajedno 200w dok z cinema imaju 180w, ali z-cinema ti je bas namjenjena za filmove, multimediju i to, dobis daljenski sa njima sa kojim mozes prtljat po windowsima, winampu, windows media playeru itd..

Sve zavisi koji ti se vise svidaju ja sam se izmedu tih dvoje bio odlucio za z cinemu

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 13:57 (toxic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Best 2.1 zuvčnici

Ja imam logitech z-4 već preko dvije godine i stvarno sam zadovoljan... također preporuka je da nabaviš i neku kvalitetniju zvučnu karticu, jer se primjeti razlika.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Best 2.1 zuvčnici

logitech z 2300 i dobra zvučna ti je bolje rješenje od z cineme.

ima od creative ovi zvučnici ja sam ih prodao prije 2 dana koji su isto jako dobri i imaju odličan sound

creative i trigue l 3800

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CHE kaže...

ovo mi je doista preskupo za to ato mi treba, ali hvala na prijedlogu

Trazio si najbolje. Ti u stvari zelis best bay?

:)
17 godina
explorer 4 kaže...

logitech z 2300 i dobra zvučna ti je bolje rješenje od z cineme.

ima od creative ovi zvučnici ja sam ih prodao prije 2 dana koji su isto jako dobri i imaju odličan sound

creative i trigue l 3800

hm da i koliko kostaju z2300 i dobra zvucna??

po svim zivim forumima jasna je stvar da z 2300 ima jaci bas ali da z cinema ima ukupan bolji zvuk tj quality.

Z-cinemu mozes nabavit za nekih 1400kn..

17 godina
neaktivan

Kupi jedan od ta dva i neces pozaliti. Odlicno on zvuce i na integrisanoj zvucnoj. Ja imam z-5500 na integrisanoj i to zvuci extra.

15 godina
neaktivan
Best 2.1 zuvčnici

z 2300 u protisa 1100 kn i creative x-fi extreme music nađeš za 300 kn.

to ti je 1400 kn a z cinema nova je 2100 kn u algoritmu.

neznam ako ima di drugdi kupit z cinema al ja sam je vidio u algoritmu samo.

1 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

z 2300 u protisa 1100 kn i creative x-fi extreme music nađeš za 300 kn.

to ti je 1400 kn a z cinema nova je 2100 kn u algoritmu.

neznam ako ima di drugdi kupit z cinema al ja sam je vidio u algoritmu samo.

rs magazin, a ja sam u hgspotu na akciji kada je bila kupio ih za 1000kn

16 godina
neaktivan

pardon , mislio sam najbolji u nekoj srednjoj klasi.

zasigurno nebi uzimao nove zvučnike nego 'polovne'

17 godina
neaktivan

U svakom slucaju izbjegni lijeve marke tipa labtec, pleomax i sl. Drzi se provjerenih marki i miran si.

15 godina
neaktivan
Best 2.1 zuvčnici

reci koliko para imaš pa da ti neš preporučimo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovako recimo do 700 kn.

no namjeravam uzet zvučnike tek na zimu kad budu blagdani zbog popusta.

16 godina
neaktivan
Best 2.1 zuvčnici

Ja bih ti preporucio VISATON.Za mene je to jedno od najkvalitetniji ozvucenja.Ako te zanima,mozes ih naruciti s ove stranice:http://www.visaton.de/de/.Mislim da ih u Hrvatskoj nigdje nema.

Bug Forumer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CHE kaže...

ovako recimo do 700 kn.

no namjeravam uzet zvučnike tek na zimu kad budu blagdani zbog popusta.

nema potrebe čekat praznike ako sad imaš novac, popusta ima uvijek.

logi z 2300 ti na akciji nikad neće bit 700 kn tako ako si planirao na to čekati zaboravi.

ja bi na tvom mjestu ovo uzeo.

logitech z 523 bijeli

logitech z 523 crni

ili ovo od creative

creative itrigue l3800

creative ima bolji sound ali je i skuplji 200 kn.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 15:37 (explorer 4).
15 godina
neaktivan
CHE kaže...

pozdrav ekipa,

zanima me vase misljenje koji su najbolji zvucnici 2.1. dobro ne sad neki da cijenom lete u nebo nego da imaju kvalitetan zvuk.

zasad imam creative 7.1 ali planiram te prodat i uzet neke 2.1 jer ih vise uopce ne iskoristavam njihov potencijal, prosla me volja za extra surroundom jer jako malo filmova gledam na kompu kad je kucno kino u dnevnom bomba.

ponajvise me zanima da imaju sto bolji zvuk jer volim igrati gtr2 i osluskivati svaki zvuk.

zahvaljujem unaprijed

Do 300kn Divoom XForce1 ili Genius 2000A 2.1 varijanta,drveni. ako imaš love i nađeš ih svakako Z3 prije Z4, kao i Z2300 prije Z4, sateliti su vrlo skromni, kako na većini Logitecha 2.1 tako pogotovo na Z4,nisu me uopće dojmili.

Što se tiče dileme Z Cinema ili Z2300, najbolje bi bilo odabrati kompromis hehe,i okačiti satelite od Cineme na Sub od Z2300,nažalost po naše financije to nije izvedivo,tako da bi ja ponudio diplomatsko rješenje, sub od Z2300 je prilično nenadhebiv u toj klasi PC zvuka, dok Cinema ima ponešto bolje satelite,samim time i srednje i visoko tonsko područje. Odabir je vjerojatno na vrsti glazbe koju korisnik preferira,i slično..ne može fulati za 1000 +/- parsto kuna,koje god da uzme.

Logic voli preporučiti Z5500,ali on ih ima digitalno spojeno,poprilična je dilema što je bolje,vrhunski DAC u eksternoj varijanti kako on ima u zvučnicima,tj. risiveru ili vrhunski DAC na zvučnoj pa kako god se spojili,dobro se spojili..u većini slučajeva analogno. Teško je na to nedvosmisleno odgovoriti.

Za Realtek onboard zvučne koje većina vas ima i analogno spajanje,osobno,to je moje mišljenje,sve preko 100 eura za zvučnike je overkill. Možda i nisam najspretniji s tom izjavom,kad sam platio 1199kn Z2300 prije 2g,ali da sada kupujem izdvojio bi maksimalno 500kn za analogiju,ne više..

Potraži Z3,povrh Z4. A ako si u dilemi Cinema ili Z2300,pa čuj ja nisam i objektivan baš jer imam Z2300,ali odi na Cinemu,imam osjećaj da ćeš s njima pronaći baš što tražiš,plus taj famozni daljinac.

17 godina
thedream kaže...

Do 300kn Divoom XForce1 ili Genius 2000A 2.1 varijanta,drveni. ako imaš love i nađeš ih svakako Z3 prije Z4, kao i Z2300 prije Z4, sateliti su vrlo skromni, kako na većini Logitecha 2.1 tako pogotovo na Z4,nisu me uopće dojmili.

Jel valjaju ovi Divoom zvučnici ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 19:53 (Xbox360 Modder).
17 godina
neaktivan
Best 2.1 zuvčnici

Prijatelju, vjeruj mi ali stvarno, poslušajme što ću ti reć!!!

Skupi novac za Logitech z2300 i ne kupuj nikoje druge... Ovi zvučnici ti već godinama drže vrh i ja ih imam i ne mogu vjerovat kolko su dobri! To mi je jednostavno kod kompa bila nejbolja investicija!

Zvučnici i monitor mogu potrajat dok cijela kanta i ne baš...tako da ti preporučam, strpi se i skupi lovu za te zvičnike i oduševit ćeš se! Vjeruj mi!!!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@thedream

Samo mala ispravka. Ne voim ja preporuciti z-5500 ljudima koji ne traze zvucnike u tom rangu. Bez uvrde nikome ali ako neko ne moze ili ne zeli dati tolike pare za zvucnike glupo b bilo preporucivati ih. Ili u krajnjem slucaju neukusno. Ja volim reci da nema do logija jer su im proizvodi redom odlicni, imeju nenadmasnu podrsku ali su nesto skuplji od konkurencije. Da li su toliko bolji o tome mozemo pricati ali oni jednostavno nemaju smecarske proizvode.

17 godina
Best 2.1 zuvčnici

Ovdje covjek prodaje Geniusa... Doduse 5.1 sistem, al za 450kn... Uzmi covjek i budi sretan. Da ne trebam pare za novi komp uzeo bih ih vec odavna...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovi divoom su dobri zvucnici itekako za tu lovu.
Solidan bas al malo slabiji sateliti iako sveukupno zvuce dobro, po meni bolje od prenapuhane logi x serije.
Imas i one genius sw hf 2000 drvenjake koji su nesto bolji od divoom-aca, ustvari imaju bolje satelite i topliji zvuk.
Moja preporuka su ti ovi genius
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice