Kao što veznik i govori u naslovu, imam dva problema:
1. Ponosni sam vlasnik PS3, te sam ga pokušao spojiti na monitor pomocu HDMI-DVI kabla......(nebitno). Ostao mi je za rijesiti jos zvuk, prije sam pomocu chinceva (bijeli i crveni) te prigodnim adapterom (3.5 muski / dva chinca zenski) to rijesio tako da sam adapter "ubo" iza kompa, i naravno, zvuk je preko kompa isao do zvucnika.
Problem se javio kada sam kupio nove zvučnike (nedavno), naime, oni stari su mi to imali u defaultu, a sada, ako zelim dobiti zvuk iz PS3 moram adapter direktno spojiti na zvucnike (bogu hvala novi zvucnici mi imaju odgovarajuci input) a(li) to mi je prilicno nezgodno.
Pitanje je: sto trebam napraviti da dobijem zvuk ako mi je adapter spojen "tamo iza" (prčkao sam ja po CP-u ali ocito nisam uspio).
2. Imam slušalice Genius HS-04A s ugrađenim mikrofonom. Problem je u tome da mi ne radi mikrofon. naime, kada idem na "spič rekognišon" komp mi javi da nista "ne cuje". U kutiji slusalica nema nikakvih uputstva osim da provjerim jeli mi mikrofon podesen pod MUTE (NIJE, provjerio sam). Kao u prošlom pitanju, pokušao sam, to dokuciti sam ali sam primoran pitati iskusne BUG-ovce kako rijesiti problem (malo se uvlacim u guzicu kako bi prije dobio odgovor :).