Anatomski miš

poruka: 7
|
čitano: 6.532
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Anatomski miš

pozz,

Trebam jedan anatomski miš za dešnjaka, koji bi mi smanjio opterećenje na lakat, kao i na dva srednja prsta.

Naime od svog miša sam dobio teniski lakat, koji me je učinio poluinvalidom. Pročitao sam upute za odabir miša, i zaključio da mi treba laser USB miš, prosječne osjetljivosti za gamere. Užasno me boli lakat i srednja dva prsta su mi jako uništena.

Imam miš u ruci više sati na dan, tako da bi trebao nešto što bi smanjilo opterećenje na navedene dijelove ruke.

Što se cijene tiče, nisam jako pri novcu...

Hvala na svakom pokušaju pomoći...

Bolje biti pijan nego star

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Anatomski miš

Imas dva srednja prsta {#}?!

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
15 godina
neaktivan

to ti sve ovisi na način kako držiš ruku na stolu, evo ja već 2 godine sjedim za računalom 10-ak sati dnevno, pa nemam nikakvih problema niti sa leđima niti sa rukama...

moj lakat ne dodiruje stol dok radim mišem, ali je na stolu dok tipkam, osjetljivost mi je na maksimumu, miš ima oslonac za mali prst i srednjak, sam sam izradio ali je funkcionalnost savršena, i više odmaram dlan nego što ga držim prstima, možda ti je prijašnji miš bio premalen

I’m the juggernaut b*tch.
15 godina
protjeran
Anatomski miš

Ovaj ti je jeftin u biti ta marka,hebat ga nije full nesta,ali traje,ja ga koristim 2 god,ni baterije nisam mjenjao{#}

Mislim da teniski lakat nisi dobio zbog samog misa,nego zbog polozaja same ruke na tvome stolu!

Probaj miš drzati nisko,tj.da ti  podlaktica nije na samom stolu i da time ne opterecujes sami lakat!

Ne pametarim se,nego to mi je upravo rekla tetka koja je doktorica!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Godfahter kaže...

Ovaj ti je jeftin u biti ta marka,hebat ga nije full nesta,ali traje,ja ga koristim 2 god,ni baterije nisam mjenjao{#}

Mislim da teniski lakat nisi dobio zbog samog misa,nego zbog polozaja same ruke na tvome stolu!

Probaj miš drzati nisko,tj.da ti  podlaktica nije na samom stolu i da time ne opterecujes sami lakat!

Ne pametarim se,nego to mi je upravo rekla tetka koja je doktorica!

Kolko se meni cini ovo je mis za ljevake, a on je trazio za desnjake...

www.facebook.com/Battlefield3.Info
15 godina
protjeran
Ferritin kaže...

Kolko se meni cini ovo je mis za ljevake, a on je trazio za desnjake...

U biti mislio sam na marku!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
17 godina
neaktivan
Anatomski miš

Microsoft Wireless Mouse 6000 v2, 8000, 7000...fantasticno ergonomski

PORTOVA ima 65536 komada - Aner Begovic..haker iz Bosne

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice