All-in-one printer do 600-650 kn

poruka: 9
|
čitano: 3.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Može li se naći nešto od epsona ili canona,poželjno da su zamjenske tinte do max 80 kn? bitno mi je da je kvalitetan ispis,da nije prebučan,ispis na cd/dvd,usb,nije sad toliko bitno da ima lcd ekran,al još neka korisna funkcija je dobrodošla(wi-fi...)

thx

0 0 hvala 0
14 godina
RE: All-in-one printer do 600-650 kn

izbjegaji te all in one uređaje!!

15 godina
neaktivan

može evo ti tu izbor

a ja preporučam ovog

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
buggie kaže...

izbjegaji te all in one uređaje!!

Zašto?

Jedino ako mu se izbjegava jeftin printer s još jeftinijim skenerom i još jeftinijim tintama itd itd...

Ja svojeg SX100 ne dam ni za suho zlato, uz sve njegove nedostatke!

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
neaktivan

Thx,a koliko dođe taj epson i koliko je tinta za njega? gledao sam danas u technomarketu Brother,oko 600 kn...ima tko takav printer,iskustva?

17 godina
neaktivan

Nedavno sam kupio, za kucnu namjenu, tri komada Epsona 2xSX115 (vrlo cesto stampanje svega i svacega, "trpi" bezveze boje..odlican je) i jedan SX215 (za mene) koji se od njih razlikuje po tome sto ima citac memorijskih kartica (meni je to super), ima display za odabir funkcija (manje bitno ali dobro izgleda) i ima duplo vise rezolucije pri skeniranju od SX115 1200x2400 ..opticke.

Ne treba reci da se ne moze (i ne smije) ocekivati cuda od ovih stampaca u tom cijenovnom razredu ali sluze svrsi. Imaju i mana koje mne bas i ne smetaju ..bucni su, pogotovo kada uzima papir, spori ako stampate na ink jet papiru na najvisoj rezoluciji...

Bilo kako bilo, svaka preporuka. Bonus je to sto moze vozati zamjenske kertride...

Na poslu imam Epson Stylus Photo PX710W i HP Officejet 7000 Wide Format Printer..skupe boje, skupo je sve :) Ali to je druga prica.

Nabaci Epsona, ako je za vjerovati, te serje Epson (SX) ce prestati proizvoditi upravo zbog tog sto mogu bez problema nositi zamjenske boje (braca kinezi) {#}

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
15 godina
neaktivan

slažem se s kolegom, dodajem i SX 115 i 215 izboru!

a di možeš kupit one moje imaš na linku ;)

evo ti link za 215-cu i 115-cu

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 11:39 (kamilica.jak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Thx,a da li se može naći neki model wi-fi,u ovom cjenovnom rangu,tj. do 700 kn,i naravno,da ima jeftine zamjenske ili original boje....

15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Nedavno sam kupio, za kucnu namjenu, tri komada Epsona 2xSX115 (vrlo cesto stampanje svega i svacega, "trpi" bezveze boje..odlican je) i jedan SX215 (za mene) koji se od njih razlikuje po tome sto ima citac memorijskih kartica (meni je to super), ima display za odabir funkcija (manje bitno ali dobro izgleda) i ima duplo vise rezolucije pri skeniranju od SX115 1200x2400 ..opticke.

Ne treba reci da se ne moze (i ne smije) ocekivati cuda od ovih stampaca u tom cijenovnom razredu ali sluze svrsi. Imaju i mana koje mne bas i ne smetaju ..bucni su, pogotovo kada uzima papir, spori ako stampate na ink jet papiru na najvisoj rezoluciji...

Bilo kako bilo, svaka preporuka. Bonus je to sto moze vozati zamjenske kertride...

Na poslu imam Epson Stylus Photo PX710W i HP Officejet 7000 Wide Format Printer..skupe boje, skupo je sve :) Ali to je druga prica.

Nabaci Epsona, ako je za vjerovati, te serje Epson (SX) ce prestati proizvoditi upravo zbog tog sto mogu bez problema nositi zamjenske boje (braca kinezi){#}

Ja uzeo sebi SX415 zbog LCD-a i brzine. 1. liga, a ovo za kineze potpisujem. Rade ko urica.

Cemetary gates
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice