Zanima koji su najbolji 2,1 zvucnici do 600kn.
samo 2,1 dolaze u obzir zbog prostora
onda si uzmi x-230, predobri takoder, iz njih su izvedeni x-530, a ako bas nemos naci te, ona mozes x-240, ugl kod logitecha ne mos pogijesiti, ja imam x-530 i prepreprepreprezadovoljan sam. Iako nisu optimalno rasporedeni, ima ih posvuda, pruzaju izvrstan zvuk.
ajmo jos koje
znam da očekuješ više primjera i da se onda odlučiš ali poslušaj kolegu koji ti je rekao logitech x-230. izrsni zvučnici. dovoljno jaki za tulum ( i to 2/3 snage), čist zvuk, kvaliteta izrade. ja sam ih preporučio svim frendovima i nitko nije nezadovalja, baš suprotno. z-4 su bolji ali i duplo skuplji a i nisu tako puno bolji (ljepši možda).
Potvrđujem da su Logitech X-230 odlični zvučnici. Imam ih par godina i super sam zadovoljan s njima. Kod većine zvučnika ako imaš mobitel pokraj njih i netko te zove oni počnu krčati, kod X-230 to mi se nikad nije dogodilo. Dokaz da su kvalitetni 
Moja preporuka isto ide na Logitech Z-4 zvučnike....ako možeš skupiti lovu za to, onda svakako taj set.
Logitech Z-4 su jedni od najboljih 2.1 kompleta zvučnika. Kvaliteta izrade je super. Deru se vrhunski....bas je dubok i dobro ce te protrest
Moja preporuka
znam da očekuješ više primjera i da se onda odlučiš ali poslušaj kolegu koji ti je rekao logitech x-230. izrsni zvučnici. dovoljno jaki za tulum ( i to 2/3 snage).
Pozdrav,
Trazim 2.1 zvucnike do 600 kuna za PC. Za oko mi je zapeo Logitech z523 koji dode 449 kn kod nas. Ima li jos netko neku preporuku?
Pozdrav,
Trazim 2.1 zvucnike do 600 kuna za PC. Za oko mi je zapeo Logitech z523 koji dode 449 kn kod nas. Ima li jos netko neku preporuku?
Yep, odlični ovi Geniusovi zvučnici. Platio sam ih 500 kn prije 2. godine i vrijede svake lipe a vidim da su sada još i skuplji.
Hvala vam na preporuci. Sutra cu onda kupiti te Genius. :)
Samo da te upozorim. Ne znam da li je problem u svim tim zvučnicima ili je kod mene izdvojen slučaj ali utor za slušalice je praktički beskoristan, tj. jako slabo se čuje zvuk ali mi to ne predstavlja problem pošto ni ne koristim slušalice prek kontrolera od zvučnika.
Ne vjerujem da su to tako napravili na svim kontrolerima, vjerovatno je to nesto do tvojih. Kako god bilo nije mi to bitno tako da ako bude i na mojim nece biti problem. ;) Hvala na upozorenju.
EDIT: Zvucnici su stigli i jako sam zadovoljan zvukom i dizajnom. Nadam se da ce trajati dugo. Nemam problem s tihim zukom na utoru kontrolera.