Razmišljam koji bi od ovih zvučnika bilo najbolje kupiti: Divoom x-force 1, Trust SP-3850.
Zanima me kakvi su vaši dojmovi.
Ako znate neke bolje zvučnike za tu love bio bi vam zahvalan da ih predložite.
Razmišljam koji bi od ovih zvučnika bilo najbolje kupiti: Divoom x-force 1, Trust SP-3850.
nisu ni loši Logitech X240...
oba dva su dobra...odi malo u hg-spot tamo ih imaš obilje
uzmi bug ja mislim od 5 ili 6, mjeseca pa vidi usporedne testove.za mene logitech rules,nije ni divoom los,ali im je dizajn u .....imas u vemilu 4+1 za nekih 330kn.a jesi li razmisljao o creativu
Ovi zvucnici sa fotke su super 2.1 su i dvosistemski zvucnici tj srednjetonac i srebrni mali visokotonac Creative ima odlicne zvucnike ja ih imam osobno ak ih uzmes bit ces itekako zadovoljan ne znam zakaj svi forsiraju Logitec ovo su sigurno bestbuy zvucnici a onaj Trust nije ni do koljena Creative zvucnicima to i vrapci na grani znaju!!!
Uzet ću neke iz HG spot-a.U bugu iz veljače je test zvučnika.
Ne nadam se nekoj posebnoj kvaliteti zvuka jer ovo je ipak malo love,
ali bi želio da bass ima barem 20-25W.
Ovi zvucnici od Creative 2.1 koje sam naveo ti imaju odlicne baseve tj 17w bass zvucnik cini se malo no kad ih poslusas to je druga prica drmaju ko sasavi!!!
Prednost Creative-ovih zvucnika koje sam naveo je u tome kaj su to Dvosistemski zvucnici znaci posebno srednjetonac i posebno visokotonac, a logitec X-210 i X-230 imaju FullRange zvucnike tj X-230 dva Fullrange zvucnika a X-210 jedan kaj je losije rijesenje od onoga na Creative zvucnicima a to zna svako ko se bar malo razumije u zvucnike!!!
Ja bi ti preporučio x-230.
Zvučnici su skuplji od tvog ranga ali vrijede. Oko 360 kn ima najjeftinije. Pogledaj na nabava.net. U bugu kada su testirali bili su skoro best-buy. Nisu bili zato kaj su kontrole za bas su na basu a ne na zvučnicima. To i nije neki bed jel po basu se ne prčka baš često. Mi smo s njima radili tulum za 30 ljudi i držo sam na 60% i zvučnike i bas i susjedi su poludjeli u 10 sati već. Ma zvučnici su mrak i kvalitetni i sve. Pali su mi sto puta i nis. Uglavnom nisu sigurno najjači ali su čisto dovoljni i za pošten tuluma kamoli ne za obično korištenje.
Hvala vam svima.
Odlučio sam dodati još nešto love i kupiti Creative.
MOLIM PREPORUKU ZA USB ZVUČNIKE ZA LAPTOP DO 300 KUNA?
e imam jedan problem na novom kompu kad ukopcam zvucnike oni nerade a sve sam stavio da bude normalno u postvkama i to neznam zas ne rade mozda neki driveri il nesto
e imam jedan problem na novom kompu kad ukopcam zvucnike oni nerade a sve sam stavio da bude normalno u postvkama i to neznam zas ne rade mozda neki driveri il nesto
e ljudi..trebao bi pomoc..
planiram si kupit zvučnike Genius SW V2.1 1250 http://ak.buy.com/PI/0/500/208050835.jpg
..sad, zanima me jel ima tko kakvog iskusta sa tim zvučniima, jer zanima me kakav je woofer..jeli zvuk čist i dal krci kada se pojača malo jače..
hitno odg.hvala !