Živciranje i problem s Xfirem

poruka: 3
|
čitano: 1.011
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Ljudi što vas je najviše razljutilo dodnosno diglo živce u igri?

Budimo realni igram NFS U2 5 krugova vožnje 4 kruga prvi  odvozim  a zadnji  krug me  neka  budala  prestigne  ili  igro  sam  SOF  II  na  kraju  igre moraš  lika  ubita  a on u  helikopteru  a sastrane imaš stojnice nesmijet dugo ostat na njima ili če vas lik skinut sa helikoptera i onda pucaš pucas i nemož ga ubit pa da sam Bog.

E da imam Xfire  problem nije tako velki ali moram pitati kako kad snimate video u igri na kraju kada bi ga išli pogledati nema zvuka ili uspori igru?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Živciranje i problem s Xfirem

prvo normalno je da igru uspori drugo zvuk moras dodatno ukljucit alti ti nece nes valjat najbolje sniman s frapsom al ce ti i on usporit pc zato se to radi ovak npr za cod4 rekorad demo(ne uspori PC) a kasnije sve stavis na high u igri da bude ljepse pustis demo i snimis s xfireom al bolje je fraps

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Ma najbolje to sa frapsom napravi , cisto i jednostavno

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice