WOW Rise of the lich

poruka: 30
|
čitano: 3.076
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WOW Wrath of the Lich king

Hmm... Ja sam veliki ljubitelj wow-a i imam jedno pitanje, dali netko možda zna ili sluti kada bi trebala izaći nova ekspanzija za wow... Trenutno ne igram wow jer čekam da izađe ekspanzija, pa neznam dali mi se isplati čekati ili da počnem opet igrati... Veliki sam ljubitelj wow-a, pa vas molim ako itko išta zna neka napiše... Hvala unaprijed...Cool

0 0 hvala 0
17 godina
RE: WOW Wrath of the Lich king

meni piše da izlazi u travnju ili lipnju moram ju imat to nije uopće upitno!

17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

a gdje si to našao da piše?? ja na blizzardu nisam našao da piše kad izlazi

0 0 hvala 0
17 godina
RE: WOW Rise of the lich
to sam vidio u gameplay časopisu ( ne ovomjesečnom broju)
17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

U lipnju je u Parizu Blizzard Invitational na kojem će po prvi put pokazati ekspanziju širokom puku. Negdje nakon toga bi trebalo početi beta testiranje koje se, u najgorem slučaju, može odužiti i do 8 mjeseci kao što je to bio slučaj sa TBC-om.

Ni ljudi u Blizzardu još ne znaju kad točno ekspanzija izlazi.

0 0 hvala 0
17 godina
onda su nešto zeznuli u časopisu
sorry ali zasto bi tek tako bubnuli?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

A našao sam ja na nekoj stranici da možeš već naručit igricu i kad izađe da je odmah dobiješ(preorder).... tamo piše da će izać pred kraj godine.. Izgleda da ću igrat tbc again... Hvala kaj ste mi pomogli!! Jedva čekam tu ekspanziju!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

Ma koliko sam ja tih nagađanja našao, samo mi nadu probude da bih ga brzo mogao zaigrati ali ništa od toga...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

ma prelazite na age of conan ljudi moji wow umire

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma kakav WoW, sad se čeka Age of Conan - to će biti nasljednik WoW-a, a izlazi početkom ljeta Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

od toliko pogledanih trailera o age of conan mogu reći da neće biti dobra igra grafika bljak (na DX10)

17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

ma dok age of conan izađe... neznam jel toliko dobar... vidio sam zahtjeve za komp i nije baš zahtjevna... probat ću i to igrat naravno Smijeh.. al wow će uvjek ostat u mom srcu.. :)

0 0 hvala 0
17 godina
tako je raven WOW 4ever
17 godina
neaktivan

Nemojte me krivo shvatiti, ja sam WoW igrao skoro 3 godine, ali sad me prošao i mislim kako je vrijeme za nešto novo i drugačije malo. Kod frenda sam malo igrao betu i mogu reč da je grafika super, a igrivost puno bolja od WoWa - dinamičnija borba i super questovi (nema onih debilana tipa 'donesi mi 12 kljova i 3 brka od tigra' za questove). Priča je isto daleko mračnija i zanimljivija od WoWa - uglavnom, igra za sve koji su se već ispucali na WoWu i malo su straiji igrači.

Osobno mislim kako će AoC pokupiti barem 20% WoW-ovih igrača.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

Neznam za druge igrače wow-a, ali za mene je wow najbolja MMO igra(igrica)...  dobro postoje ostale igre(igrice) kao GW, evo sad još malo AoC, i dr, ali wow sam govori za sebe ( preko 10 milijuna pretplatnika, a još koji milijun na privatnim serverima)... bez uvrede ljubiteljima drugih MMORPG-ova ali nijedna igrica neće se moć mjerit sa jednim i jedinim WOWOM

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

Probat će se i Warhammer Online i Age of Conan dok izađu.

I nakon toga vratiti na još neko vrijeme WoW-u dok bolju od te dvije igre malo ne ispoliraju i dodaju više sadržaja.

Kad sam kasno krenuo s WoW-om (pred 3 mjeseca) pa mi je još uvijek friški.  Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

samo da se zna da od WoW-ovih 10 milja 7 otpada na male zute ,( bez uvreda naravno ) a ti sto blizzard prica o stalnom rastu populacije u wow je cista laz

jer broj igraca wow-a je bio u stagnaciji a sada je u stalnom padu vjerujte mi jer znam iz iskustva .

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

A sad kad dođe ekspanzija još će broj igrača porast. Jeste vidili onaj novi patch?? What's up with that?

0 0 hvala 0
17 godina
Raven kaže...

Neznam za druge igrače wow-a, ali za mene je wow najbolja MMO igra(igrica)...  dobro postoje ostale igre(igrice) kao GW, evo sad još malo AoC, i dr, ali wow sam govori za sebe ( preko 10 milijuna pretplatnika, a još koji milijun na privatnim serverima)... bez uvrede ljubiteljima drugih MMORPG-ova ali nijedna igrica neće se moć mjerit sa jednim i jedinim WOWOM

Kako kratkovidno... blago se blizzu sa ovakvim mušterijama Bogataš
Triba biti pamtean pa ovako nešto napisati: "ali nijedna igrica neće se moć mjerit sa jednim i jedinim WOWOM"
Bravo

madafaka
17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

I opet su srušeni serveri. Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

AJd mi Virty reci koja će igra imat 10 milijuna pretplatnika??... neznam baš...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

World of Starcraft? Smijeh

17 godina
Raven kaže...

AJd mi Virty reci koja će igra imat 10 milijuna pretplatnika??... neznam baš...

Ne kazem da ce ijedna i imati niti kazem da nece... ionako je vise od pola "zutih" a masu njih "gold seleri".
 Ja se divim tvojoj izjavi "ali nijedna igrica neće se moć mjerit sa jednim i jedinim WOWOM" :)
 Zar velik broj igraca mora ujedno i znacit da je to nesto najbolje?
 Da ne mislis kako nisam nikad nista igra; igram jos wow nakon 3 godine iako sad ovih dana sve manje, beta tester sam bio u 7 MMO naslova, imam 30 godina staza igranja...
 Pozdrav tebi brate Cool

madafaka
17 godina
neaktivan

30 godina staža igranja? Čime? :-)

Ne, vjerojatno 10 milijuna neće dostići lako neka nova Blizzardova igra, ali vjerovali ili ne, WoW uopće nije najpopularniji MMO :)

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2008 11:37 (naxeem).
17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

a ako nije wow koji je onda - izuzmimo one browser igre :D

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WOW Rise of the lich

Ti misliš da sam ja sad neki ovisnik ako sam to tako rekao (jednim i jedinim), al samo to rekao jer mi je najbolji mmorpg.. tek sam ga jučer instalirao ponovo (prije toga ga nisam igrao godinu dana)... nebi se htio prepirati sa vama oko najboljeg mmorpg-a, svatko ima svoje mišljenje (znate onu izreku: o ukusima se ne raspravlja)... ako sam koga do sada uvrjedio ja se iskreno ispričavam...

0 0 hvala 0
17 godina
WOW Rise of the lich

U zadnjih mjesec dana sam nasao informacije da izlazi u petom mjesecu, pa da izlazi u prvom mjesecu sljedece godine, pa trecem mjesecu sljedece godine...

AoC sam mislio napraviti preorder, no nakon sto sam procitao iskustva igraca Anarchy Online-a kojeg je napravila ista firma mislim da se necu bash zuriti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

30 godina staža igranja? Čime? :-)

Ne, vjerojatno 10 milijuna neće dostići lako neka nova Blizzardova igra, ali vjerovali ili ne, WoW uopće nije najpopularniji MMO :)

Zx spectrum 48k, commodeore 64, 128, atari, amige sve verzije, pc 286 pa na vise....

madafaka
17 godina
neaktivan

To i dalje nije moguće s obzirom da 30g igranja nikako ne možeš napunit do sada čak ni da ti je ZX bio dostupan čim je napravljen :) (a ovdje nije bio dosta vremena).

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
naxeem kaže...

To i dalje nije moguće s obzirom da 30g igranja nikako ne možeš napunit do sada čak ni da ti je ZX bio dostupan čim je napravljen :) (a ovdje nije bio dosta vremena).

Ah sad cjepidlacis :)
 Istina, Zx spectrum sam poceja igrati 83-84-e... ipak vise nego dovoljno iskustva u igrama :)

madafaka
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice