WoW privatni server

poruka: 7
|
čitano: 1.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WoW Balkanski privatni server

Pozivam ljude da nam se pridruze na wow balkanski server nije ilegalan posto nema donacije(nekima tesko za razumjeti), imamo 3 realma znaci 2 su za TBC 2.4.3 = instant lvl 70 bg realm i 2.4.3 blizzlike realm,   zatim imamo i jedan 3.1.3 WOTLK realm (high rate) ..radimo jos na novim realmima , stoga ko hoce detaljnije informacije o serveru samo neki mi posalje ''privatnu poruku'' to jest PM.. odgovor slijedi u roku 4 sata.

hvala na razumjevanju.=)Belji se

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
WoW privatni server

nema lagova, 95% instanci radi,vrlo sitno ima bugova to brzo rjesavamo!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WoW privatni server

daj link web adrese...

kolko ljudi imas online?

dal rade raidovi / BGi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: WoW Balkanski privatni server

daj link web adrese..

reci mi kolko ljudi imas online i dali rade raidovi / BGi i raidovi ako rade jesu li skriptani?

hvala

14 godina
neaktivan
WoW privatni server

Trebam pomoc u vezi wow repackova. Treba mi repack koji je Blizzlike i da mu rade sve klase i rase. Na stranici AC WEB ih ima preko 20 da su Cataclysm ali svi imaju bugove (neki imaju problema s lootom, nekima se server crasha...). Trazio sam repackove privatnih servera kao sto su molten wow ali nema ih.Zna li netko neki dobar repack po mogucnosti da je sa Trinity ili MaNGOS coreom.

HVALA.

MJ
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 14:17 (mj85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: WoW privatni server
mj85 kaže...

Trebam pomoc u vezi wow repackova. Treba mi repack koji je Blizzlike i da mu rade sve klase i rase. Na stranici AC WEB ih ima preko 20 da su Cataclysm ali svi imaju bugove (neki imaju problema s lootom, nekima se server crasha...). Trazio sam repackove privatnih servera kao sto su molten wow ali nema ih.Zna li netko neki dobar repack po mogucnosti da je sa Trinity ili MaNGOS coreom.

HVALA.

Zar NITKO ne koristi repackove??????

MJ
14 godina
Re: WoW privatni server
mj85 kaže...
mj85 kaže...

HVALA.

Zar NITKO ne koristi repackove??????

Repackovi ti služe kao neka osnova za server, ti sam moraš popravljati bugove.

Nije to samo skini, pokreni server i to je to... Da je tako di bi Blizzard bio...

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice