World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 630.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Warships

Imam i Normandie, al jedini problem kod tog broda je moras dosta pokazat stranu ako oces pucat sa zadnjim topovima, i srednji top zna bit limitiran, slicno je i kod lyona, samo lyonu se topovi okrecu sporije, to je vjv cijena sta ih imas 16

Origin ID: ReaLazio
17 godina
moderator
World of Warships

Vidim da im je concealment nikakav, pa sam mislio speccati na secondary i fire prevention, djeluje mi logičnije.

0 0 hvala 0
13 godina

Eventualno t9 i t10 su za secondary, al vec dokazano da nisu to secondary od njemaca, a i t10 ima range od 26.1 km i reload stock od 24 sec, koji se da spustit na 21 sec, tako da tesko da brod ce doc u blisku borbu, mislim da t10 je nesto kao montana, samo manje topova al manji reload, i veci kalibar od montane.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2018 17:59 (TheDarkSide).
9 godina
neaktivan
World of Warships

u odnosu na ostale battleshipove iz tiera 8 ovaj Richelieu je teško smeće ali ono baš teško...ne mogu se načudit

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
rodjo1608 kaže...

u odnosu na ostale battleshipove iz tiera 8 ovaj Richelieu je teško smeće ali ono baš teško...ne mogu se načudit

daj ne seri,brod je ludilo :-)

13 godina
World of Warships

Neloša partija

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Nesto se desilo nakon 7.2 updatea, doslovno vec par partija igram sa bismarckom, u zivotu ovoliko citadela nisam primio, opce je poznato da se njemce high tier tesko citadela, vecinom sa plunging fire, ako i tad, al ovo odkad je 7.2 je totalno druga prica, da me jedan lyon probije kroz pramac skroz i doslovno skine mi vise od pola HP-a. Igram sa kurfurstom, NC me isto doslovno kroz pramac citadela barem dva komada, to nikad prije se nije desavalo, nekakav bug ili su nesto pobrkali kad su kao optimizirali AP mehaniku kad pogađa armor. Gledam onaj republiq kruzeri citadelaju sa 18 km i tako te fore.

13 godina
TheDarkSide kaže...

Nesto se desilo nakon 7.2 updatea, doslovno vec par partija igram sa bismarckom, u zivotu ovoliko citadela nisam primio, opce je poznato da se njemce high tier tesko citadela, vecinom sa plunging fire, ako i tad, al ovo odkad je 7.2 je totalno druga prica, da me jedan lyon probije kroz pramac skroz i doslovno skine mi vise od pola HP-a. Igram sa kurfurstom, NC me isto doslovno kroz pramac citadela barem dva komada, to nikad prije se nije desavalo, nekakav bug ili su nesto pobrkali kad su kao optimizirali AP mehaniku kad pogađa armor. Gledam onaj republiq kruzeri citadelaju sa 18 km i tako te fore.

Yup, mjenjali su nekaj sasvim drugo i sad je ispalo da možeš cit-at Njemce i Britance di prije nisi mogao - sad ovo kaj ti kažeš kroz pramca mi djeluje malo nadrealno ali dobro, po meni je bilo ok jer je kažnjavalo broadside bmk BB igrace dok sad nisam čuo ovo kroz pramac da te roka to je glupo ..

uglavnom, nije im bila namjera da se to desi kakti pa sad to ispravljanju tak da budu ti vratili kak je bilo..

14 godina
13 godina
neaktivan
World of Warships

Kakva kamuflaža, ajme ... xD
Al bar je free :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
brijalec kaže...

Kakve bonuse daje?

Ja završavam drugi dio al mi se baš ni ne igra pa da vidim jel se isplati.

13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
brijalec kaže...

Kakve bonuse daje?

Ja završavam drugi dio al mi se baš ni ne igra pa da vidim jel se isplati.

14 godina

Kod: DST23EU18FB

Nešto zastavica i kontenjer

7 godina
neaktivan
World of Warships

pozdrav svima,

nov sam u wows-u, migrirao iz wot-a.. :D

da li mi možete ukratko preporučiti/dati savete, na koju liniju da krenem imajuci u vidu sadasnje stanje u igrici ?

odigrao sam nekoliko partija, razarači - definitivno ne, bar ne sad, ne snalazim se najbolje

krenuo sam RN i KM BB i krstarice, sa britancima sam na 3. tieru, sa nemcima isto... bellerophon se čini ok, nadam se da će u višim tierima biti zanimljivije - ako sam na pravoj liniji/naciji ? :D

da guram dalje to ili da se prešaltam na neku drugu naciju/liniju, imajući u vidu da sam apsolutni početnik ? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 0:23 (caulfield).

0 0 hvala 0
14 godina
caulfield kaže...

pozdrav svima,

nov sam u wows-u, migrirao iz wot-a.. :D

da li mi možete ukratko preporučiti/dati savete, na koju liniju da krenem imajuci u vidu sadasnje stanje u igrici ?

odigrao sam nekoliko partija, razarači - definitivno ne, bar ne sad, ne snalazim se najbolje

krenuo sam RN i KM BB i krstarice, sa britancima sam na 3. tieru, sa nemcima isto... bellerophon se čini ok, nadam se da će u višim tierima biti zanimljivije - ako sam na pravoj liniji/naciji ? :D

da guram dalje to ili da se prešaltam na neku drugu naciju/liniju, imajući u vidu da sam apsolutni početnik ? 

Najbolje bi bilo igrati više linija odjednom da pohvataš mehaniku brodova. Pa čak i ako ti destroyeri (DD) ne leže, svejedno izguraj ih par tierova čisto da vidiš kako se ponašaju. Lakše ćeš ih kontrirati kad budeš igrao protiv njih u drugim brodovima. 

Neki generalni savjeti bi bili:

-nikad ne bacaj torpeda iza prijateljskih brodova, samo ako si u prvoj liniji

-obrati pažnju na minimapu, poziciju svojih i neprijateljskih brodova

-igra u wowsu traje puno duže nego u wot-u, tako da je dobra pozicija bitna, nećeš se moći lako i brzo prebaciti sa jednog krila na drugo

-AP granate pucaš na broadside mete, HE granate pucaš na mete koje idu bow in ilitiga nosom prema tebi

-fokusiraj paljbu na jednu metu. brodovi imju puno više HP nego tenkovi i teško ih je ubiti jednim ili dva hica kao tenkove u wot-u. 

-budi strpljiv, nemoj uletavati u gužvu, već biraj mete i trenutak kad ćeš napasti

-ako uletiš u tešku situaciju, uvijek imaj spremnu izlaznu rutu

Na nižim tierovima primjetit ćeš da nema neke "taktike". Svi jure ko bezglave kokoši. Tek malo kasnije, kad većina igrača pohvata konce igre postaje zanimljivije. Iako, i na tier 10 ima budala koje ne kuže kako se igra. Isto kao wot 

Probaj uletiti u neki klan i igrati u diviziji, puno brže ćeš i lakše ćeš napredovati, a i imat ćeš nekog iskusnijeg da ti daje savjete i uputstva. 

Sretno 

13 godina

U slucaju BB-a vidi prvo sta zelis i sta ti odgovarat igrat, kakav stil broda i kakav still igre, dal zelis brawlat, dal zelis snipat sa 20+ km, dal zelis palit mete, svaka linija je za nesto, francuzi su nekakav hibrid amera, njemaca i ponesto od britanaca, njemci high tier su za brawl sa brutalnim secondary, ameri su precizni, imaju jaki bow armor ali ako pokazes stranu nadrljat ces puno vise nego sa njemcima koje je tesko citadelat, al isto jedu stete. englezi su za palit i prevenstveno se koristi HE, jedino za blizinu AP. Francuzi su neki hibrid amera i njemaca prvenstveno. Japanci su dosta cudni, ima dosta kemaijanja sa njima. Ovo sve pricam o BB-ovima, za kruzere i ostalo ostali clanovi ce znat puno bolje od mene kojem su BB-ovi main.

7 godina
neaktivan
World of Warships

hej, hvala na odgovorima, otprilike sam dobio predstavu sta/ko/gde/kako.. :D

jos uvek razmisljam na "wot nacin" i hteo sam da vas pitam - od tiera 4-5 gde igra postaje ozbiljnija, do recimo tiera 8 (ukljucujuci i njega) - koje BB stvarno vredi imati ? eventualno krstarice koje su ajmo reci must have?

i jos nesto: citao sam da postoji neka vrsta refferal programa, sa invite kodom ako se registrujem dobijam valjda neki tier 2 premium i kasnije tier 5 texas - ja sam negde iskopao kod koji je neki tip postavio na oficijelni forum, ali nije proslo, izgleda da je kod bio za NA server.... dakle, posto pretpostavljam da svi igramo na EU serveru ovde, da li bi neko od vas bio ljubazan da mi prosledi refferal kod, ovaj prvi acc mi je ionako za isprobavanje, na tom novom bih igrao dosta ozbiljnije i vec imao neki plan sta bih prvo grindao

u wotu se stvarno isplati imati tier 5-6 premium vozilo zbog para, kontam da je i ovde tako :D

0 0 hvala 0
14 godina

A gledaj, usporedba sa wot-om, pošto sam ga igrao i ja jedno 4-5 godina pa prešao na wows....

- partije traju puno duže, samim time zarađuješ više kredita i više exp po partiji jer igraš manje partija u sat vremena

- partije su sporije, sve je usporeno i punjenje topova i kretanje brodova, samim time moraš biti puno više strpljiv

- u wot-u je tier 6 neka sredina kad je u pitanju zarada ako nemaš prem. acc. , sve preko tier 6, ako ne odigraš dobro, gubiš kredite.... u wowsu je ta "sredina" na tier 8

- puno lakše možeš zaraditi neki premium brod nego u wot-u. ja igram manje od godinu dana i već ih imam 12 prem brodova. 3 ili 4 sam kupio, ostalo sam zaradio preko kampanja, misija i kontenjera 

- grind je brži u wowsu, puno brže napreduješ

- nema premium granata!!!

- matchmaking je bolji ali nije savršen

Generalno, koliko god WG zaje*e sa nekim stvarima u wowsu, ipak sam mišljenja da ekipa koja radi wows obavlja puno bolji posao nego ekipa iz wot-a. Ugodnije mi je grindat, sa premium acc. nisam u minusu ni na jednom tieru, svako malo neke nagrade, premium brodovi, besplatni camo, zastavice, itd, itd.... 

Što se tiće brodova i koje linije da napreduješ. Ako ćemo pretpostaviti da ti je cilj imati tier 10 koji su jaki i vrijedni u klanskim bitkama onda grindaj:

DD - američki / japanski / pan asia / njemački

CA - njemački / američki / ruski

BB - američki / japanski / njemački

Kad bih dao svoje subjekitvno (očito) mišljenje onda najbolja nacija po klasama je:

DD - njemački

CA - njemački 

BB - američki

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 17:19 (quickr).
13 godina

Zaboravi wot, poceo sam i ja wot opet od nedavnog updatea, al to su dve razicite igre. Tempo je sporiji ovdje, bitke duze traju, MM je ponekad sranje, najvise u rangu T7 do T9, jer recimo mozes kao T7 zavrsit u rundi sa T9 mushashi koji je prakticki yamato pa ti sad vidi kako ces sa T7 brodoim ic protiv kalibra od 460 koji doslovno busi sve sta stigne, ima nekih nelogicnosti u MM-u, ili kad naletis na dva tri minotaura/atlanta u diviziji, mazohizam je malo za rec. kruzeri se igraju kao ajmo rec light i medium tenkovi, znaci moras pazit di se kreces, jer ako izletis di netreba i pred BB , moze te deletat sa jednim salvom. BB noob frendly su ajmo rec njemci, jer ti dopustaju greske di te nece bas toliko kaznit, dok ameri high tier ako pokazes stranu mozes pobrat 2-3 citadela bez problema, dok sa njemcima citadelovi su rijetkost(sad malo vise jer su nesto zahebali u updateu)

Sve u svemu, igras, ucis se na greskama, pogledas neke od yt likova kao Notser ili Flamu, iako za "ucenje" bi rekao da je Notser bolji, i polako ucis mane i prednosti svakog broda, kao i protivnickog, i polako ucis di koji brod bi trebalo gađat s obzirom na mogucnosti, i kad se koristi HE a kad AP, i da, nema premium municije.

7 godina
neaktivan
World of Warships

da, shvatam poentu.. citajuci vase postove i uz malo igre mislim da sam skontao ulogu svake klase

resio sam da u wowsu ne idem po inerciji do tiera 10, mislim da cu se zadrzati na tier u 8 i ispod, primarni cilj mi je da se zabavim - u wotu npr i wowp sam se zajebao takoreci i grindao do 10ki i... izgubio previse zivaca, vremena, novca... jednostavno mislim da bi mi prijala opustena igra (i zabavna) na tim nekim mid tierima, da ne moram da mislim ni o minusu u kreditima i slicno - a svi znamo da to dolazi uporedo sa igrom na T9/10 bez premium acc...

ako nekad pozelim neku 10ku, lako cu nastaviti grind

(da me ne shvatite pogresno, nemam nista protiv premium acc, i sam ga koristim ponekad)

dakle, cisto da se zabavim kad imam vremena :)

zato i pitam za neke must have brodove, kapiram da svaka linija ima neki hidden gem koji garantuje dobru zabavu, koji je u neku ruku cak i op...

napravio sam nov acc preko refferal linka, sinoc sam se igrao sa nassauom i meni deluje okej :)

jos jedno pitanjce - ako nisam dosadan :) 

kao sto rekoh, guracu RN i KM BB linije, KM DD sam sinoc probao (na osnovu quickr-ovog posta, gracias) i deluje okej - e sad, kakve su RN i KM krstarice - tako otprilike do 8 tiera ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2018 15:35 (caulfield).

0 0 hvala 0
13 godina

Idi tier po tier i naucit ces najlakse i najbolje tako, mislim mozes ti kupit recimo T8 premiuma, tirpitza ili nesto drugo, al onda se spremi na "brzinsko" ucenje u high tier borbama. U neku ruku lower tier borbe su cak i zanimljivije i boljer jer se odbijaju na blizim udaljenostima i netreba se bas toliko fokusirat na taktiku nego gledat sta team radi i pokusat s njima se inkronizirat, a kasnije bogme kad se naucis igrat dosta dobro brodove u nizim tierima dominira se bez problema.

14 godina
caulfield kaže...

zato i pitam za neke must have brodove, kapiram da svaka linija ima neki hidden gem koji garantuje dobru zabavu, koji je u neku ruku cak i op...

napravio sam nov acc preko refferal linka, sinoc sam se igrao sa nassauom i meni deluje okej :)

jos jedno pitanjce - ako nisam dosadan :) 

kao sto rekoh, guracu RN i KM BB linije, KM DD sam sinoc probao (na osnovu quickr-ovog posta, gracias) i deluje okej - e sad, kakve su RN i KM krstarice - tako otprilike do 8 tiera ?

Ma tier 10 brodovi su vrh, isplati se završiti grind do kraja. RN (engleske) kruzere nikako nebih preporučio novim igračima, zahtjevni su za igrat a novi si igrač i nisi pohvatao mehaniku igre još. 

Neki skriveni gemovi:

Pan asia DD (gadja) - tier 7 je OP za svoj tier

USN tier 9 DD (fletcher) je bolji od desetke

USN cruser tier 3 (st louise) je OP

USN cruiser tier 6 (clevland) je dobar

IJN tier 6 (aoba) je jako dobar za svoj tier

KM tier 7 BB (gneisenau) jedan od rijetkih BB-ova koji ima torpeda

RN tier 7 BB (king george) vjerojatno najjači BB od tier 7 brodova

Francuski tier 7 BB (lyon) - 16 topova, najviše od svih BB-ova ali je mekan

Ne spominjem njemačke brodove (osim tier 7 BB) jer se po ničemu posebno ne istiću, ali su dobro izbalansirani (jack of all trades). Meni definitivno najdraža linija za igrat. 

13 godina

A njemce jedino moze istaknut da tesko ih je citadelat, tako da pruzaju dozu mogucnosti za gresku, i da se mogu napravit sa velikim secondary rangeom, al preciznost im nije jaca strana, a bome ni AA, al turtle armor dosta kompenzira to, i meni je to najdraza linija za igrat, iako imam i Montanu koja je za clan warove najbolja, al ipak Kurfurst mi je drazi iako je najveci brod u igri.

13 godina

igrao sa onom sacmaricom od lyona, al neznam dal su prckali sta u zadnjem updateu,al kao da mu je disperzija jos veca, ili nemam pojma sta je al zali boze pogodit ista iako ima 16 topova :D al kad pogodi bude kaos :D

7 godina
neaktivan
World of Warships

kapiram :) mislim da cu onda gurati KM BB liniju, veceras cu uzeti Kaisera, i naravno, drago mi je da se na toj liniji nalazi Bismarck heheh 

onako usput, grindao bih RN BB

e sad, znam da sam rekao da mi se DD ne svidja previse, ali nakon malo vise igre sa KM DD linijom, pocinje da mi se dopada taj playstyle

medjutim, citao sam po netu, DD linija u KM tech tree je pomalo napljuvana kao uhhmmm ne bas konkurentna... 

so, ako imamo u vidu da bih - barem za sada - isao do tiera 8, da guram dalje KM DD liniju ili da se (na vreme, dok jos nisam potrosio previse vremena, kredita i zivaca) prebacim na recimo US DD liniju, ili ako predlazete neku drugu koja je najbolja u tom nekom spektru od tiera 4-8, posto bih se na tim mid tierima najvise zadrzao? japanci mi nisu nesto zanimljivi, pan asia isto... ali ako kazete da su IJN DD vrh, onda... :)

@quickr

hvala za ovaj info oko hidden gemova, to me je zanimalo :) svakako bih krenuo na US kruzere kasnije, ne izgledaju lose nikako

@TheDarkSide 

da, skapirao sam da KM BB nisu bas najprecizniji, ali snalazim se sa tim brawling stilom, za sada :D 

i hvala obojici za korisne savete, pomogli ste, stvarno 

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2018 13:49 (caulfield).

0 0 hvala 0
13 godina

Svi brodovi ti imaju sigmu, i disperziju, sto je veci broj sigme to je generalno precizniji brod, al gledas i kolika mu je maksimalna disperzija, i gledas maksimalni domet tog broda, jer mozes imat brod sa velikim dometom ali i velikom disperzijom, a ima recimo "okej" sigmu, u tom slucaju vertikala mu je ok, al radi disperzije se širi u stranu.

Dobro ovi nizi tierevi nemozes bas nesto brawlat jer nemaju secondary bas, al njemacki Bb ti da prostora za greske. RN BBovi mene bas ne privlace, taj njihov metagame paljena me ne privlaci jer vise volim imat BB koji puca AP, nego HE kao da sam "kruzer.

Za americke kruzere sad bi trebao doc split srednjeg i visokog tier ranga, idu na "obicne" i light kruzere.

Bismark je dobar jer ima hydro, pa mozes s njim pushat cak i DDove, jos ako ge specas na full manual secondary, zna bit kaosa , bar ja tako igram sve njemacke high tiere BBove sa full manual secondary, sa zastava mi kurfurst ima 11.6, i meni je taj stil zanimljiv, jer uvijek se nesto dogadja, cesto zna kaos nastat, al naravno brawlat ima i mane sta je pitanje koliko puta ces prezivit i neke pute zavrsis na mapama i u situacijama kad bi trebao snipat al eto njemci i snimanje neide bas skupa :D

Imam Bismarcka i Tirpitza, Tirpitz je razlika ima torpeda, losiji AA, nema hydro i mozda, al mozda i upitno kolio za sitnu nijansu "jaci" armor ili se to mozda meni malo cini jer prakticki to su isti brodovi. Do Gneisenau su njemci, na genisenau vec mozes radit donekle dobar secondary build, a i ima torpeda brod, i nakon Gneisenau idu tako rec vece verzije Bismarcka sa imaginarnim Grossom i Kurfurstom koji su trebali bit H42-44 projekti

Kad dodjes do gne pa i bismarcka bit ce ti vjv najzanimljiviji brodovi, jos kad bi malo MM optimizirali Bismarck bi jos vise dominitrao u T8,s tim da su nerfali secondarie od njemaca, al jos uvijek su jako dobri, al prije je bila brutala :D al jednostavno koliko god da igram sa Montanom( T10 americki BB) i dalje high tier njemci su mi dobri bas radi tog kaosa koji mozes stvorit oko sebe, jos ako ti se potrefi da ides protiv drugog njemca sa isto secondary buildom, ili pak zavrsis protiv dva ili vise broda, to je meni milna na ekranu kad kao skrene i sve zivo puca na sve strane, iako za win rate nije bas najbolje :D

Jucer mi se desilo, ja sa Bismarckom, teammate sa Grossom, protiv Kurfursta i Tirpitza, svi secondary build, to je doslovno bio kaos na ekranu unutar 10 km da mi je FPS pao radi svega zivog sta je letilo po zraku :D zavrsilo je tako sta sam ramao kurfursta

Sta se tice brawlinga, ako ides recimo jedan na jedan i drugi brod ti dolazi u susret, ides vecinom pod kutom da smanjis stetu koju primas radi kuta pod kojim njegovi shelovi udaraju, ako ti gađa opate donje, ako gađa superstructure, onda jbga :D Izvlacis recimo guzicu izmedju njegovih salvoa da pucas sa svim topovima i onda se vracas opet pod kut da minimiziras stetu, bar ja tako recim, kad sam u mogucnosti, i na BBolvima inace ne gasis gotovo nikad samo jednu vatru ako ti gori na brodu, osim ako situacija ne dopusta, ili te dopali, ili ti doda jos jednu vatru, ili ako si pak na samom kraju s HP-om, znaci ako mozes pustas tu jednu vatru da izgori dokraja, jer kruzeri to cekaju, da ugasis  tu jednu vatru, iskoristis fire control perk i onda te opet zaspamaju sa HE dok te ne zapale sa vise vatra i onda si u sranju, goris kao baklja a i nigdje repaira i fire controla jer su na cooldownu :D

Javi se na privatne poruke, mozemo i odigrat koju, imam i ja neke low tier brodove, nac ce se nesto, ili cu uzet giulio cesare :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2018 14:40 (TheDarkSide).
15 godina
caulfield kaže...
napravio sam nov acc preko refferal linka

a zasto si to napravio?

ak imas isti akaunt za wot i wows, dijelis dane premiuma

primjetio si da u wowp-u mozes koristit golde, free expe i premium iz wota

ovdje mozes koristit samo premium vrijeme, free expi i goldi su odvojeni i tak je od zatvorene bete jer firma zaradjuje dovoljno i bez spajanja

imas onaj reffer a friend program i mozes uc u njega cak i sa akauntom koji nije novi, jer igra ne gleda jel si ti igral prije invite-a tenkove i avione

ja sam sa main acc invajtal dva sporedna svoja koji nisu bili skroz novi, jer sam prije igral kad su se dijelili premium brodovi tira 2 da ih imam na svim acc

i nakon invitea sam na jednom napravil pare i texasa

i imaj na umu da ovdje kak prelazis nivoe dobijes hrpu para, zastavice, consumablese i cak premium dane

ALI: za razliku od wota nema accelerated crew training nego je ovdje to jos jedan izvor para firmi

nemas klasicni depot nego samo inventory, i nemozes kupovat opremu, consumablese i zastavice na kolicinu (ko u wotu kad je na popustu) nego samo po komad

AKO si casual i ne igras stalno, neke zastavice i kamuflaze brodu daju boost na expe, free expe i credse za jednu partiju, pa je to slicno personal reserves u wotu, neki mini premium koji ukopcas partiju po partiju

tako sam ja doso sa tira 3 na 6 jako brzo, bez puno gejmova i potrosenih zastavica

i svako malo mos dobit neki prem brod sitnog zuba, ovdje se t5 i t6 doslovno dijeli

jedino sto su brodovi skuplji i po kredsima i goldima, tir 3 brod kosta skoro ko t6 tenk ili avion, skaliranje je takvo od pocetka

i za kraj, eto ti malo da bacis oko na jubito, ima ljudi koji to savrseno objasnjavaju nama tudumima, jer treba znat mehaniku igre za bolje ucenje gejmpleja i fun faktor!

iChaseGaming - YouTube

Notser - YouTube - YouTube

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
16 godina
World of Warships

Od 4 zadnja gejma sa Alabamom sva 4 me stavilo sa tX. Ono wtf?

Dobio 1000 golda sa SC-om.

CV strafe play me i dalje ner4vira, prije svakog strafea moji FT-eri izvedu polukrug i ode meta... Ima neki dobar tutorial ili savjet oko toga. Na youtubeu nisam našao ništa korisno zasada...

0 0 hvala 0
13 godina

Pa osmica, max ti je 10, min ti je 6, sto ima vise igraca to ce MM bit "bolji" odnosno vise ce te stavljat na tvoj Tier i oko tvog tiera, al recimo ako igras rano ujutro, ili jako kasno navecer, kad ima najmanje igraca tad je MM najvece sranje, uedno tad je i najbolje igrat sa T10, jer u 90% meceva stavljat ce te sa T8 I T9, pogotovo T8, znalo se meni desavat da budem cak i jedini T10 sa kurfurstom ili montanom u MMu di su vecinom bile osmice, naravno to nekad zna imat i mane, ako naprimjer je CV, jer prakticki on ce te vecinom ciljat, a i ostatak tima cim te vidi na mapi svi zivi ce pucat samo da se tebe sto prije rijese, al ako se borba odvija standardno i nisi pod prevelikim fokusom nekog onda se moze jako dobra partija odigrat.

14 godina

https://worldofwarships.eu/en/userbonus/

3 dana premium acc. džabe zbog pi*darija sa Frame dropom

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice