Ako ćeš uskoro zaginuti da onda je jako dobra taktika zabiti se u nekoga. Naravno zabiti se s DD u BB nećeš baš puno postići, ali drugi brodovi isplati se jer je damage koji se napravi ogroman i mislim da je 100% šanse da ćeš prouzročiti poplavljivanje broda i ako je nedugo prije toga iskorišten repair velike su šanse da će ga to potopiti. Ja sam imao slučaj kada sam naletio s Kumom na BB u bliskoj borbi jer nisam pazio na mapu i samo se stvorio ispred mene, uspio ga zapaliti pa je ugasio, ali je on mene citadel hitao i ostao sam na kakvih 5k hp-a, samo sam se okrenuo u njega. Ogroman damage je dobio od udara i polako počeo tonuti. Na kraju sam dobio liquidator achievement.
Uf kakva bitka sada, dok sam ja došao do protivničkog CV-a 3 DD i jedan naš cruiser potopljeni, još su i 2 cap pointa uzeli. Izvještio sam se u potapanju DD-a s torpedima, primjetio sam da se dosta njih uspaniči kada ih vidi i krenu vrludati naokolo. Samo se malo leta oko njega da se potpuno izgubi i onda se samo lako ispuste torpeda i nema DD-a. Ili poslati dive bombere i dok se on zabavlja izbjegavanjem njih poslati torpeda. Iako mi idu japanski carrieri s amerima sam užasan, prespori su mi. Na low tieru su japanci uvjerljivo bolji.