World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 628.098
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Warships

Ako ćeš uskoro zaginuti da onda je jako dobra taktika zabiti se u nekoga. Naravno zabiti se s DD u BB nećeš baš puno postići, ali drugi brodovi isplati se jer je damage koji se napravi ogroman i mislim da je 100% šanse da ćeš prouzročiti poplavljivanje broda i ako je nedugo prije toga iskorišten repair velike su šanse da će ga to potopiti. Ja sam imao slučaj kada sam naletio s Kumom na BB u bliskoj borbi jer nisam pazio na mapu i samo se stvorio ispred mene, uspio ga zapaliti pa je ugasio, ali je on mene citadel hitao i ostao sam na kakvih 5k hp-a, samo sam se okrenuo u njega. Ogroman damage je dobio od udara i polako počeo tonuti. Na kraju sam dobio liquidator achievement. 

Uf kakva bitka sada, dok sam ja došao do protivničkog CV-a 3 DD i jedan naš cruiser potopljeni, još su i 2 cap pointa uzeli. Izvještio sam se u potapanju DD-a s torpedima, primjetio sam da se dosta njih uspaniči kada ih vidi i krenu vrludati naokolo. Samo se malo leta oko njega da se potpuno izgubi i onda se samo lako ispuste torpeda i nema DD-a. Ili poslati dive bombere i dok se on zabavlja izbjegavanjem njih poslati torpeda. Iako mi idu japanski carrieri s amerima sam užasan, prespori su mi. Na low tieru su japanci uvjerljivo bolji.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Veliki mi je minus ovo sa kamuflažama-totalno mi je retardirano da se kamuflaze nakon svake bitke moraju kupiti.

Takoder ja zaista ne znam jel to svima ili samo meni:

-Katastrofalan LAG i pad fpsa imam,imam osjecaj kao da igram na Commodore 64.

Odigram 5 bitaka sa tim hebenim lagom,odmah zatim 2 bitke odigram bez problema?

Pa hebemu ako mi je konfa slaba za igru,onda bi trebalo biti stalno tako!

Zvuk je uvjek katastrofalan,isprekidan,mrmljav,"kršteći".

Fps mi je 5-25 igrao ja na max ili min!

Win 8.1 64

AMD A10 quad

4 GB DDR3

HD 8670M 2 GB Radeonka

1T HDD

U čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: World of Warships

Pa konfa ti jest jako slaba... nažalost. 

14 godina
Tonči kaže...

Pa konfa ti jest jako slaba... nažalost. 

Ček ti mene zezaš?U pitanju je laptop i jasno da vrijednosti nisu kao u stolnoga racunala,ali ako bez problema teram War thunder,World of tanks,Assasins creed.....Zasto onda world of warships ne mogu terati?

17 godina
moderator
Milka30 kaže...

Ček ti mene zezaš?U pitanju je laptop i jasno da vrijednosti nisu kao u stolnoga racunala,ali ako bez problema teram War thunder,World of tanks,Assasins creed.....Zasto onda world of warships ne mogu terati?

Ma slab je taj cpu. Ja igram na C2Duo i znam kako ti je. Meni ide do 60-70fps-a ali imam dropove i lag o kojima pričaš. Stvar je da ne može comp progurati veću akciju na ekranu. WoT i WT isto rade puno bolje, ali ovo je druga igra i engine je modifikovan/zahtjevniji.

16 godina
odjavljen

Igra je grafički i u svim drugim aspektima bitno naprednija od Tenkova... Nažalost, to računalo je iznimno slabo za novije igre. Igra jest još uvijek u fazi razvoja (beta znači da se na igri radi, to nije "besplatno igranje") pa je i tehnički nedorađena i svakako ide lošije, nego bi trebala u budućnosti.

Assassin's Creed? Unity sigurno ne igraš baš lako.

14 godina
Tonči kaže...

Assassin's Creed? Unity sigurno ne igraš baš lako.

Ma ne,mislim na ovaj Rogue i black flag

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2015 17:15 (Milka30).
16 godina
odjavljen

Black Flag ti ide dobro? U kojoj rezoluciji i detaljima?

14 godina
Tonči kaže...

Black Flag ti ide dobro? U kojoj rezoluciji i detaljima?

1366x768

Detalji su default..ono izgleda preljepo XD!

Gle sta sam nasao za moju konfu

Po tome ja mogu bez problema šibati World of warships!

16 godina
World of Warships

izgubio sam brod u prvoj partiji(američki),pa sam krenuo s japanskim brodom i potopio jedan brod ali ne pišu mi se pobjede/porazi?

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

Moja za sad najbolja bitka. Uzime u obzir da nisam neki gamer, i odavno nisam igrao neke igre.

Sve manje volim torpeda, čak imam brod u tieru3 koji ima torpeda, ali mi uglavnom smetaju.

Ovaj s hrpom topova na sebi, i udri 

Edit: moram priznati imao sam dobre suborce, naganjali smo ih u dva čopora, i na kraju ih doslovno tjerali jedan drugom na topove.

Mogao sam uzeti i 4 kill, ali dok su moji projektili bili u zraku, nećeiji drugi su gra dokrajčili...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2015 23:36 (rooswelt1991).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

Moja za sad najbolja bitka. Uzime u obzir da nisam neki gamer, i odavno nisam igrao neke igre.

Igraš Co-op, protiv botova. Prebaci na random battle i igraj protiv pravih igrača, dobijaćeš puno više love i xp-a.

17 godina
DrNasty kaže...
rooswelt1991 kaže...

Igraš Co-op, protiv botova. Prebaci na random battle i igraj protiv pravih igrača, dobijaćeš puno više love i xp-a.

Igram, sa tier-om 3, ali ovo je bitka s drugim brodom, ako vidiš tu je još uvijek tier 2.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ne znam zašto ti je Nicholas korak nazad, pa američki DD-i su gun boats, a Nicholas je prvi koji dobija 127mm topove i 12rpm uz brzo okretanje tako da je za tu ulogu puno bolji od Clemsona.

S druge strane, meni je Farragut korak nazad u odnosu na Nicholas, manje hp-a i puno lošiji stealth uz isti firepower i lošiji range torpeda (ili zadržati stock).

Mislim da je od tiera 5 američki DD-i idu nizbrdo do tiera 8 (Bensona).

zato jer sa clemsonom i Farragut sam radio bolje partije...

Milka30 kaže...

Decki jel ima koji nacin da se "spread" granata malo reducira,tj. da 30% granata ne fula toliko?

Ima li igdje da pise koliki je spread za koji brod?

teoretski postoje dva načina:

1. kupiš nadogradnju (gunn fire control)

2. gađaš ukoso (ne pod 90 na protivnika, nego recimo 45-30 stupnjeva) - onda manje razbacuje - koliko ukoso, e to sam moraš skužiti, svaki brod drugačije puca

@ed63

Atlanta je sranje od broda, čisto rasipanje novaca, normalni T6 Cleveland je bolji, a i T7 Pensacola

preslab oklop za T7, dmg koji radi na BB je smijurija (nalazio sam na Iowu u CBT sa Atlantom, Pensacolom i Clevalandom)

Iowa vs Atlanata = Iowa pobjeđuje ko od šale sa čistih 80% HP

Iowa vs Pesacola = Iova pobjeđuje ali ostaje na 30% HP

Iowa vs Clevaland = Cleveland pobjeđuje sa 3% HP

sve bitke su bile 1 na 1 sa potpuno otvorenim bokovima

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 14:09 (Darky).
13 godina
neaktivan

Ramos je novi kapeten, al jel objavljeno tko je drugi sad?

Origin ID: ReaLazio
12 godina
TheDarkSide kaže...

dobro si profulo temu hahahahahahahahhahahahahah

17 godina
TheDarkSide kaže...

Nisu još uveli španjolsku kraljevsku mornaricu nažalost, ali budu prvom prilikom 

14 godina
World of Warships

Gle ovo:

Wyoming IV              New York  V

Surv   51                 51   Surv

Artil    56                 55   Artil

AA     13                 4     AA

Mane   21                 10    Mane

Conc   43                 33    Conc

Razlika između 4 i 5 Battleship je ogromna i u igri osjetna-jednostavno nema logike,trebali su zamjeniti tierove.

Također igras sa St.Luisom koji je poprilicno dobar brodić i jedva cekas da otkljucas Phoenix,kad ono brod mi9 je katastrofa-poprilicno velika kanta za napucavanje sa slabim firepowerom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

Problem je što ti uspoređuješ potpuno unaprijeđeni Wyoming sa stock New Yorkom.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
14 godina
Rhox kaže...

Problem je što ti uspoređuješ potpuno unaprijeđeni Wyoming sa stock New Yorkom.

>Pa da-ali opet brod je pušiona naspram Wyominga

13 godina
World of Warships

Upgrade do kraja i onda cemo pricat jel pushiona ? A sta tek onda reci za prelazak sa Minekazea na Mutuski ? Mutuski je hebeno smece sa torpedom od 6km kasnije povecanje range uz smanjenje brzine sta mi se nikako ne svida. Sve sta ides dalje, brodovi ushraniji do kraja...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zasto mi ne pise statistika u Service recordu nakon bitaka?

0 0 hvala 0
11 godina
dado80 kaže...
Zasto mi ne pise statistika u Service recordu nakon bitaka?

Igras protiv botova (Co-Op mode) umjesto random (PvP)? 

Battlenet - TheProdigy#2234
17 godina
World of Warships

Evo počeo sam i ja igrat s obzirom da mi WoT već poprilično ide na živce, al nebitno. Tek imam 30 rundi, gubio sam se po mapi dok nisam pogledao ovaj Captain's Academy koji ste linkali u temi i odjednom ide puno bolje. Zasad najbolja runda iako ne znam koliko je to uistinu dobro jer sam vidio da xp može daleko više, baš je bilo napeto i najviše mi se sviđa to što iako nisam top tier ovde, opet se može izać na vrh na kraju što je super.

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

Ovaj Langley je teško sranje od broda. Jedino što na njemu valja su lovci, sve ostalo je užas. Bombarderi spori, je da imaju dobar manual spread ali bože pomozi s brzinom torpeda, jedino za što mogu poslužiti je za gađanje BB, jer svaki igrač u imalo okretnijem cruiseru će bez problema izbjeći sva torpeda. I s skillom na kapetanu za 10% brže reloadanje bombardera treba im skoro 30 sekundi. Da ne spominjem da s brzinom od 15,9 je prespor a još kad zaokrene stane na mjestu. Potom je i predugačak tako da ako na njega idu torpeda, s prije spomenutim problemom da doslovno stane kada skreće, bez problema se može pokupiti i po 3 od 4 torpeda japanskih bombardera. A i ružan je. 

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

Ono što sam neki dan pitao, evo baš sad uradio 

Dakle sa zadnjim atomima snage, zakucao se u brod i odnio jedan potop 

Kamikaza s brodovima, moram priznati, dosta efikasno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Rhox kaže...

Ovaj Langley je teško sranje od broda. Jedino što na njemu valja su lovci, sve ostalo je užas. Bombarderi spori, je da imaju dobar manual spread ali bože pomozi s brzinom torpeda, jedino za što mogu poslužiti je za gađanje BB, jer svaki igrač u imalo okretnijem cruiseru će bez problema izbjeći sva torpeda. I s skillom na kapetanu za 10% brže reloadanje bombardera treba im skoro 30 sekundi. Da ne spominjem da s brzinom od 15,9 je prespor a još kad zaokrene stane na mjestu. Potom je i predugačak tako da ako na njega idu torpeda, s prije spomenutim problemom da doslovno stane kada skreće, bez problema se može pokupiti i po 3 od 4 torpeda japanskih bombardera. A i ružan je. 

A za sta drugo postoje cvovi nego da ubijaju druge cvove i BB ove...ti nemas sta radit sa cruiserima i DD. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
moderator
World of Warships

Prije dva dana prošao Isokaze, tako dobar da je proletilo. Sad sam na vrhu DD ponude, Minekaze. Mislim da ću zadržati stock torpeda, zbog brzine, iako imaju veći detection range od onih 10km sporijih torpeda.

Jedna od neki dan, opet preko 2400 xp-a:

------

Još jedna potvrda da je Kuma zakon, uz Isokaze mi je najbolji brod do tiera 5. Vratili smo stvarno očajan rezultat, imali smo nekih 5 brodova manje i oni su zamalo capali. Lijepo je kad te suborci pohvale:

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

JBT ja ne znam kako vama ali meni je ovaj patch od 200-njak Mb popravio fps i gotovo da vise nema laga!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DrNasty kaže...

Prije dva dana prošao Isokaze, tako dobar da je proletilo. Sad sam na vrhu DD ponude, Minekaze. Mislim da ću zadržati stock torpeda, zbog brzine, iako imaju veći detection range od onih 10km sporijih torpeda.

Jedna od neki dan, opet preko 2400 xp-a:   ------

Još jedna potvrda da je Kuma zakon, uz Isokaze mi je najbolji brod do tiera 5. Vratili smo stvarno očajan rezultat, imali smo nekih 5 brodova manje i oni su zamalo capali. Lijepo je kad te suborci pohvale:

e to su rijetki petki

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2015 17:39 (Del_Boy97).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice