World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.393.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks

pa ja ga imam nekih tjedan dana i onako, čist ok je. rekao bih isto k'o cent 7/1 ali sa više HP i tu i tamo uspije nekaj bouncat, također, čini mi se da je agilniji (brže ubrzava)... sad, da li vrijedi tih 6 milja, neznam baš...

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
World of Tanks

Pozz ekipi treba mi mala pomoc e ovako nisam igrao 2 mjeseca pa sam oih dana skino novi patch usao sam danas u igru i nekim slucajem imam free xpa 30k.Pa mene zanisma sta ostali misle kako da iskoristim taj free xp posto sam vecinom igrao sa njemackom i ta mi je grana vecinom istrazena osim destryora i arty-a.Usput sam istarzivao francusku dosao sam do amx 13 75 sto se tice rusije imam kv1 a na americkoj strani sam isao na destroyere i dosao sam do T 49.Pa me zanima vase misljenje tko vec duze vremana igra wot i zna kako stvari stoje.Ja se  sad  razmisljam kako pametno potrositi taj  free xp.Usput da kazem na njemackoj imam najaci tenk e-75 full istrazen samo mi fali 4.5m kesa da kupim e-100.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

kakvi su klanovi Tesla i Tesla-X?ima netko nekakve informacije iz prve ruke?dal je ovaj Tesla-X nekakav inkubator za ovaj  Tesla klan i dal su Hrvati osnovali i vode klan ili netko drugi?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
jura kaže...

kakvi su klanovi Tesla i Tesla-X?ima netko nekakve informacije iz prve ruke?dal je ovaj Tesla-X nekakav inkubator za ovaj  Tesla klan i dal su Hrvati osnovali i vode klan ili netko drugi?

Tesla nije losa,ja bi rekao ipak ispod Bitangi i ONE...Sto se tice tes-x oni se se odvojili od tesle jer nisu bili zadovoljni necim,izbila je neka svada ili tako nesto i koliko ja znam sada TES-X nema niti zeli imate neke veze sa obicnom teslom...Koliko znam tesla i tes-x su mijesani balkanski klanovi,cisti hvratski klan mislim da ih ima samo par i to je pitanje da li su svi,nas je trenutno u 5NET 77 Hrvata...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 12:03 (Tomo53nja).
17 godina
dreadmoore kaže...

Pozz ekipi treba mi mala pomoc e ovako nisam igrao 2 mjeseca pa sam oih dana skino novi patch usao sam danas u igru i nekim slucajem imam free xpa 30k.Pa mene zanisma sta ostali misle kako da iskoristim taj free xp posto sam vecinom igrao sa njemackom i ta mi je grana vecinom istrazena osim destryora i arty-a.Usput sam istarzivao francusku dosao sam do amx 13 75 sto se tice rusije imam kv1 a na americkoj strani sam isao na destroyere i dosao sam do T 49.Pa me zanima vase misljenje tko vec duze vremana igra wot i zna kako stvari stoje.Ja se  sad  razmisljam kako pametno potrositi taj  free xp.Usput da kazem na njemackoj imam najaci tenk e-75 full istrazen samo mi fali 4.5m kesa da kupim e-100.

Imaš 2 opcije, potrošit ga da preskočiš prvih IV-V tiera ili da istražiš top na tieru VIII/IX/X, recimo top na E-100, za njega ti treba 64k exp-a, ali bolnije je igrat na tieru IX sa predzadnjim topom.

Tier X na standardnom accu ti se ne isplati naravno, pare ti neće donosit i bit ćeš u gubitku u većini partija, samo u onima u kojima briljiraš ćeš bit u plusu bez premiuma, s tier IX bar možeš ili jako slabo zarađivat ili ostat na ništici.

Dobra je ova akcija da dobiješ 250k srebrnjaka kad dilaš 50k damage-a, to ti isplati sve gubitke s tier IX i X.

Opet računaj da ako misliš igrat clan wars trebaš tier X tenkove.

BTW: T110E4 u garaži, napokon mogu nešto i bouncat dok nisam u zaklonu, ali depresija topa je lošija, hell nemogu ga ni podić puno, tu je i turret sa 180° ograničenjem okretanja i koji ima lošiji armor nego T30/T29/T34, kojem čak i gun mantlet propušta shellove, a da ne spominjem tumor. Opet treba prilagođavat stil igranja, ali bar je precizniji top i još lakše probija. Tenk je barem za kompenzaciju i nešto okretniji i brži.

Fortune favours the brave
15 godina
Anti-fa kaže...

T95 se nezaustavlja ni za koga,jedino mi nije jasno kako im nije posadilo pucat po meni.

Te jedan totalno neočekivani ace tanker sa fv-om.

ova t95 borba, o tome sam ja pricao kad sam govorio da treba usmjeriti 2-3 neprijateljska tenka na sebe i odmah se dobi prednost

prakticki on je primio 20k potencijalne stete, uvjeren sam da ga nisu toliko gađali i da se on nije izlozio bio bi poraz

nemora ni puno dmg napraviti ali samom pojavom on je usmjerio tonu neprijatelja na sebe pa je ostatak njegovog tima mogao raditi on sto je radio

dobro sa t95 nije to ni pretesko napraviti kad mu je armor predobar, ali u drugim tenkovima tipa mediumi nije ti cilj da primas dmg nego da svojom pojavom pokusas dobiti sto vise neprijatelja da se fokusiraju na tebe bez da te uniste

eto to je nesto sto ja isto smatram pod "skill" koji se nemoze mjeriti (niti putem eff/wn) i to je nesto sto mogu reci da brojnim "unicumima" fali, platoonirao sam sa mogo bi rec i stotinu igraca sa unicum statsima ali mnogima je to falilo, cisto su bili fokusirani na dilanje sto veceg damage uz dosta campanja...

GG antifa

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 12:44 (Intel&ATI).
17 godina

pa ima masu primjera sta definira skill a da nije vezano uz statistiku... 

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

eto to je nesto sto ja isto smatram pod "skill" koji se nemoze mjeriti (niti putem eff/wn) i to je nesto sto mogu reci da brojnim "unicumima" fali, platoonirao sam sa mogo bi rec i stotinu igraca sa unicum statsima ali mnogima je to falilo, cisto su bili fokusirani na dilanje sto veceg damage uz dosta campanja...

GG antifa

Ma priznaj da ti je najljepše bilo s nama igrati, kad smo se okupili i igrali TC. {#}

Jbš statse ;)

16 godina
kresss kaže...

Prvo pozdrav svima,

Evo novi sam tu na forumu iako vas citam vec duze vrijeme,

Vidim gore Anti-fa da imas FV4202 pa me zanima kakav ti je, jer sam ga otkljuco ali nisam siguran dali mi se isplati davat  6 milja za njega s obzirom da uglavnom igram bez premiuma, i to bi mi bila prva desetka,

isto pitanje vrijedi i za druge  ako ga imaju.

Hvala

Meni je tenk dobar,no to neznači da bi i tebi bio.Smatra se ga kao najlošiji t10 med no ovisi od igrača do igrača,kakav play style tko preferira.

Zamisli ga kao centuriona koji ima lošiju kupolu,bolji:mobilitet,view range,ubrznje,aim time(2,1 bez skilova i opreme),rof,gornji plate zna dingat pogotovo heat zbog jakog nakošenja...

Teško mi ga je opisat detaljnije ovo su kao neke osnove,trebao biš ga probat igrat da vidiš jel ti paše.

Test server je online pa ga možeš tamo probat http://worldoftanks.eu/en/news/46/first-public-test-update-89/

Ovdje ti je review od   QuickyBaby

ako te zanima

\m/ \m/
16 godina
Intel&ATI kaže...
Anti-fa kaže...

T95 se nezaustavlja ni za koga,jedino mi nije jasno kako im nije posadilo pucat po meni.

Te jedan totalno neočekivani ace tanker sa fv-om.

ova t95 borba, o tome sam ja pricao kad sam govorio da treba usmjeriti 2-3 neprijateljska tenka na sebe i odmah se dobi prednost

prakticki on je primio 20k potencijalne stete, uvjeren sam da ga nisu toliko gađali i da se on nije izlozio bio bi poraz

nemora ni puno dmg napraviti ali samom pojavom on je usmjerio tonu neprijatelja na sebe pa je ostatak njegovog tima mogao raditi on sto je radio

dobro sa t95 nije to ni pretesko napraviti kad mu je armor predobar, ali u drugim tenkovima tipa mediumi nije ti cilj da primas dmg nego da svojom pojavom pokusas dobiti sto vise neprijatelja da se fokusiraju na tebe bez da te uniste

GG antifa

Slažem se sa svim navedenim.Ja uvijek pokušavam gledat na koji način da što više pomognem timu.

Meni je t95 super tenk za relaksaciju,kad počne bitka odlučiš kamo ideš udariš dvaput r,imam dosta vremena za trollat po chatu,gledat što se dešava...očekivao sam da će mi t95 biti dosadan tenk za igrat,ali nije.Problem je u tome što te nitko neće čekat da ideš prvi na frontu nego pola ih pogine radeći moj posao.

\m/ \m/
15 godina
Spiridon kaže...
ED63 kaže...
Spiridon kaže...
game789 kaže...

kupio sam novi tenk, sa starim sam imao svu posadu od 100% + dodatne vještine, sa preobukom na novi tenk sve to spada na 90%, pa me sada zanima me da li će u novim bitkama taj postotak rasti na više ili će ostati na 90% ?

hvala!

Rast će. Meni su sa 84% spali na 68%. bilo je 0,84x0,8 ali su narasli za sada na 80%.

Obje taljige su mediumi. Sa M2 Mediuma na M3 Lee-a. Posada na M2 je bila na 84% a na wiki.wot su rekli da se množi sa 0,9 -> 0,84x0,9=0,756 iliti 75%. Međutim, množili su mi sa 0,8 pa je ispalo 68%. I sve je to bilo besplatno, nisam vidio nikakvo upozorenje da košta niti sam vidio da mi je skinuto sa računa. Nema veze, još malo exp-a mi fali i onda kupujem M4 Šeru. A Lee-a ću šutnit nogom u guzicu (zadržat ću ga ako poželim kupiti T1 Heavy, samo ću onda laganini grindat exp-e na Lee-u, bez forsiranja).

Hvala ti za savjet glede nabave posade za M4. Imat ću to na umu i istresti srebro za 75% posadu. {#}

pa covjece imas 11 milijuna credsa na acc zadnji put kad si dao screen shot

i sad velis da nemas usljivih 120k za pretrenirat 6 clanova posade? ili jos manje, m2 med nema 6?{#}

vidi jinglesa: you'r doi'n it wrong {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
ED63 kaže...
Spiridon kaže...
ED63 kaže...
Spiridon kaže...
game789 kaže...

kupio sam novi tenk, sa starim sam imao svu posadu od 100% + dodatne vještine, sa preobukom na novi tenk sve to spada na 90%, pa me sada zanima me da li će u novim bitkama taj postotak rasti na više ili će ostati na 90% ?

hvala!

Rast će. Meni su sa 84% spali na 68%. bilo je 0,84x0,8 ali su narasli za sada na 80%.

Obje taljige su mediumi. Sa M2 Mediuma na M3 Lee-a. Posada na M2 je bila na 84% a na wiki.wot su rekli da se množi sa 0,9 -> 0,84x0,9=0,756 iliti 75%. Međutim, množili su mi sa 0,8 pa je ispalo 68%. I sve je to bilo besplatno, nisam vidio nikakvo upozorenje da košta niti sam vidio da mi je skinuto sa računa. Nema veze, još malo exp-a mi fali i onda kupujem M4 Šeru. A Lee-a ću šutnit nogom u guzicu (zadržat ću ga ako poželim kupiti T1 Heavy, samo ću onda laganini grindat exp-e na Lee-u, bez forsiranja).

Hvala ti za savjet glede nabave posade za M4. Imat ću to na umu i istresti srebro za 75% posadu. {#}

i sad velis da nemas usljivih 120k za pretrenirat 6 clanova posade? ili jos manje, m2 med nema 6?{#}

lol kad je zadnji put dao ss liku je najjaci tenk tier 3 i ima 11mil credits {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 19:41 (Intel&ATI).
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

lol kad je zadnji put dao ss liku je najjaci tenk tier 3 i ima 11mil credits {#}

Ma nagurati na 20 mil kredita, pa onda u veliku investiciju i kupiti tier 5 tenk, nema druge.

17 godina
World of Tanks

definitivno papak poput mene u Pantheru 2 ne zna igrat {#}

0 pogodaka primljeno..to još nisam doživio :) 0 pogodaka primljeno..to još nisam doživio :)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
14 godina
Intel&ATI kaže...
ED63 kaže...
Spiridon kaže...
ED63 kaže...
Spiridon kaže...
game789 kaže...

hvala!

Ne pretjerujte, imam 10 milijuna. Pa tata mi je sa Brača a mama iz Škotske... Hehehehe... A polako, Mujo igra dok Mujo dobiva... Otići će credsi, koliko vidjeh oprema košta pola milijuna... Pa dok to pokupujem, ode srebro. Uostalom, samo ovako mogu imati milijune... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
12 godina
World of Tanks

Rezultati bitke nisu kao vaši ali mene veseli {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Večeras je nemoguće dobiti partiju! Odigrao sam tri sa T-54 i sve tri porazi. I još 2 sa IS-7 (jednu brat i drugu ja) i od te dvije jedna pobjeda, a u toj sam napravio nešto više od 500 štete.{#}

I inače mi ne ide po pitanju pobjeda sa ta dva tenka. IS-7 mi i nije baš nešto. No T-54 mi je stvarno zabavan, ali ne ide, pa ne ide!

Prati me samo jedan... Prati me samo jedan...
Zovem da dođu ovdje, ali ne... Zovem da dođu ovdje, ali ne...
Nakon ovog što sam napisao javlja se lik i kaže "Next time use brain". Pretpostavljam da je to meni napisao. Koji idiot! Nakon ovog što sam napisao javlja se lik i kaže "Next time use brain". Pretpostavljam da je to meni napisao. Koji idiot!
I normalno da su došli skroz do baze i ucmekali ove ovdje, a oni tamo na drugoj strani su također spušili! I normalno da su došli skroz do baze i ucmekali ove ovdje, a oni tamo na drugoj strani su također spušili!
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

Večeras je nemoguće dobiti partiju! Odigrao sam tri sa T-54 i sve tri porazi. I još 2 sa IS-7 (jednu brat i drugu ja) i od te dvije jedna pobjeda, a u toj sam napravio nešto više od 500 štete.{#}

I inače mi ne ide po pitanju pobjeda sa ta dva tenka. IS-7 mi i nije baš nešto. No T-54 mi je stvarno zabavan, ali ne ide, pa ne ide!

Premala ti je to rezolucija da bi bio efektivan, veliki dio prostora nevidiš.

Još nemaš ni jimbo's reticle.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 1:54 (Hyperion).
16 godina

Tako igram od početka jer ako povisim rezoluciju imati ću još manje fps-a, a i ovako mi padne ispod 10 kada npr. gledam iza grma.

A što je taj Jimbo? Baš sam prije par dana gledao na Youtube-u nekog igrača kako igra jednu partiju i vidio sam da na karti ima nazive svih tenkova koji su primjećeni od strane njegovog tima i to mi se baš svidjelo. Proširuje taktičke mogućnosti.

Je li to možda dio tog XVM moda? I još mi se sviđa ono kada piše koliko je sekundi ostalo da se napuni top, ali vidim da to dolazi u 8.9 zakrpi.

13 godina
Izzy kaže...

Vidim da si na mapi Highway išao sam u grad. Jedna od boljih taktika za tu stranu je da prepustiš grad, i dočekuješ ih na spuštanju gdje nemaju zaklona. Samo jedan spoter u grmlju... Inače to je lošija strana za osvajanje grada. Ako je neprijateljski tim dobar, desetkovat će vas na usponu...

Nekad sam bio naivan pa sam sam branio jednu stranu. Nema toga više, ako je tim retardiran, prilagodim se situaciji {#}

Izzy kaže...

Tako igram od početka jer ako povisim rezoluciju imati ću još manje fps-a, a i ovako mi padne ispod 10 kada npr. gledam iza grma.

A što je taj Jimbo? Baš sam prije par dana gledao na Youtube-u nekog igrača kako igra jednu partiju i vidio sam da na karti ima nazive svih tenkova koji su primjećeni od strane njegovog tima i to mi se baš svidjelo. Proširuje taktičke mogućnosti.

Je li to možda dio tog XVM moda? I još mi se sviđa ono kada piše koliko je sekundi ostalo da se napuni top, ali vidim da to dolazi u 8.9 zakrpi.

Ja sam instalirao Chr1schis paket u kojem imaš i Jimbo nišan, nazive tenkova i zadnje spotanje na minimapi, koliko si dmg napravio i primio, wiev range line, spot range line....super korisne stvarčice

16 godina

Je, vidim kako im je završio njihov plan dočekivanja neprijatelja. Možda si htio reći da sam ja trebao stati u grm i otkrivati neprijateljske tenkove za njih? Samo što kada sam u grmu fps padne na 5-8 i onda je teško gađati druge tenkove.

A inače volim bitke u gradu i uvijek ciljam da idem tamo, pogotovo sa tenkom kao što je T-54. Isto tako imam običaj sam ići braniti jednu stranu u namjeri da usporim prodor neprijatelja u nadi da će ovi moji na drugoj strani ići u "rush" i preduhitriti ih i zauzeti bazu. Meni su 2 prioriteta u ovoj igri, a 1. je potruditi se napraviti što više štete dok je 2. preusmjeriti pažnju na sebe i nadati se da će onda moji suigrači gađati one tenkove koji su zaokupljeni sa mnom.

I hvala na informaciji o tome modu. Ići ću ga već danas instalirati, ako budem imao vremena.

15 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
jura kaže...

Tesla nije losa,ja bi rekao ipak ispod Bitangi i ONE...Sto se tice tes-x oni se se odvojili od tesle jer nisu bili zadovoljni necim,izbila je neka svada ili tako nesto i koliko ja znam sada TES-X nema niti zeli imate neke veze sa obicnom teslom...Koliko znam tesla i tes-x su mijesani balkanski klanovi,cisti hvratski klan mislim da ih ima samo par i to je pitanje da li su svi,nas je trenutno u 5NET 77 Hrvata...{#}

Ima kakav klan da regrutira ljude željne dobre zabave? Imam jedan is-4 u garaži koji mi skuplja prašinu a rado bih ga uposlio.

14 godina
protjeran
RendaBrenda kaže...

Ima kakav klan da regrutira ljude željne dobre zabave? Imam jedan is-4 u garaži koji mi skuplja prašinu a rado bih ga uposlio.

Kod nas u 5NETU je trenutno 77 clanova pa su novi clanovi itekako dobro dosli,a ako imas desetku i vise nego dobrodosli,a ako zelis zabavu to je takoder zajamceno...Javi mi se u in game kada stignes,nick je isti kao i tu na forumu pa cemo sve dogovoriti...{#}{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 14:36 (Tomo53nja).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo da se "pohvalim" koliko sam glup ispao... Kupio Matildu mislim za 1500 gold-a.... Katastrofa nad katastrofama {#} stvarno ne mogu vjerovat koji mi se vrag dogodio u glavi pa da to napravim....

When all else fails - crowbar the fucker

5 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Instalirao sam [0.8.8] chr1schi´s modpackage 1.1 i žao mi je što nisam i prije. Baš mi se sviđa!

Kakve su ono ikone na Fochu 155 i Jg. Panzer-u E100? Kao nekakve glave od orla. I ona ikona na Type-u 59? Isto tako zašto mi pokazuje statistike od samo 2 igrača na 1. slici? Uredno ih mogu vidjeti od svih igrača kada počne partija i kada stisnem i držim "Tab", ali neće da ih prikaže pri učitavanju ili samo djelomično. Ne smeta mi, ali me zanima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 15:04 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

nakon samo 22 bitke sa jgpz e100 {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Izzy kaže...

Instalirao sam [0.8.8] chr1schi´s modpackage 1.1 i žao mi je što nisam i prije. Baš mi se sviđa!

Kakve su ono ikone na Fochu 155 i Jg. Panzer-u E100? Kao nekakve glave od orla. I ona ikona na Type-u 59? Isto tako zašto mi pokazuje statistike od samo 2 igrača na 1. slici? Uredno ih mogu vidjeti od svih igrača kada počne partija i kada stisnem i držim "Tab", ali neće da ih prikaže pri učitavanju ili samo djelomično. Ne smeta mi, ali me zanima.

Ove ikone kod tenkova su ti slike od onih klanova koji igraju CW i na global mapi su il  su barem bili u trenutku kad se zadji put updatea xvm...

A ovo za loadanje statistike se nemoj zamarati glavno da ti nakon sto pocne odbrojavanje svima kaze...

16 godina
username kaže...

Evo da se "pohvalim" koliko sam glup ispao... Kupio Matildu mislim za 1500 gold-a.... Katastrofa nad katastrofama {#} stvarno ne mogu vjerovat koji mi se vrag dogodio u glavi pa da to napravim....

Zašto? Meni ga ima brat na svome korisničkom računu i svidio mi se. Doduše ne igra se na tome korisničkom računu više, ali znam da sam prije skoro godinu dana odigrao par partija s njim i ono što sam primjetio, ako se dobro sjećam je da ima dobar oklop i lijepo može zaraditi - 10k-15k, a ako je dobra partija i 20k (bruto i bez premiuma). To je bilo tada, a sada ne znam kakvo je stanje.

16 godina
World of Tanks

Pa šta se desilo sa eu portalon?Danas je četvrtak a stavili event za ovaj vikend?

Ili su failali opet jer su mislili da je danas petak?

http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-alpha-force/

\m/ \m/
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice