World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.615.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks

Do osmice, ali i dalje se može samo što je teško. Npr. ja sam kupio i unaprijedio IS-8 gotovo isključivo bez premiuma. Odnosno, imao sam 3 dana premiuma u kodu kojeg je WG dijelio povodom nečega (ne sjećam se).

18 godina
Izzy kaže...

Do osmice, ali i dalje se može samo što je teško. Npr. ja sam kupio i unaprijedio IS-8 gotovo isključivo bez premiuma. Odnosno, imao sam 3 dana premiuma u kodu kojeg je WG dijelio povodom nečega (ne sjećam se).

Ma može se, samo što je dugotrajno i financijski teže. Ja sam npr. potpuno bez premiuma otključao sve do Mausa.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina

Na to sam i mislio. Druga (tj. 3.) mogućnost je kupovina premium tenka lvl.8 i onda neka mu on osigurava dotok novca potrebnog za igranje sa većim levelima. Pa mu tad premium korisnički račun ne treba što se tiče zarade.

Jedino će morati duže igrati da bi određenog tenka unaprijedio i otključao sljedećeg jer će količina zarađenog iskustva ostati ista tj. ništa od 50% više bez premium računa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 10:59 (Izzy).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Misija za 10. mjesec je skupiti 50k štete za 250k creditsa. Ali, čini se da zasad to još ne funkcionira kako treba: http://ftr.wot-news.com/2013/10/01/wg-fail-october-mission-not-working-properly/

Sinoć sam ostao budan do četiri ujutro kako bih mogao obaviti misiju za 7 dana premiuma (stock francuzi, mamu im...) i u misijama je pisalo da će trebati 50k XP-a za 250k creditsa pa sam se malo začudio kad sam danas na WG-ovim stranicama vidio da piše ovo za štetu, a ne za XP. 

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

dakle trilema :D

ostajem na ruskoj teškoj liniji ali malo doživljaja iz prakse ne škodi..

do kojeg tiera je izvodiva igra bez premium računa?

fala

Sve zavisi do kojeg tiera mislis ici i kakav stil preferiras. Pretpostavljam da ne ides na arty pa ti ostanu onda prvi i treci.

Sto se tice rentabilnosti. Oko T8 krece 0, a iza minus, al to sve naravno ovisi i o tome koliko si dobar igrac (koliko dmg-a pravis)

hmm mogao bih bas cesce refreshat browser ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 11:36 (mrki98).
15 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Misija za 10. mjesec je skupiti 50k štete za 250k creditsa. Ali, čini se da zasad to još ne funkcionira kako treba: http://ftr.wot-news.com/2013/10/01/wg-fail-october-mission-not-working-properly/

Sinoć sam ostao budan do četiri ujutro kako bih mogao obaviti misiju za 7 dana premiuma (stock francuzi, mamu im...) i u misijama je pisalo da će trebati 50k XP-a za 250k creditsa pa sam se malo začudio kad sam danas na WG-ovim stranicama vidio da piše ovo za štetu, a ne za XP. 

To sam i ja pitao na prošloj stranici u temi.

Jer puno je lakše uraditi 50 000 dmg-a nego sakupiti 50 000 xp-a.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
Y2K2 kaže...

Jesam, samo kad??

EDIT/  Moze sutra?? posto veceras imam nest sam klanom.

Kada ti odgovara da se borite? Mislio sam oko 2 ili 3 sata, ali ne znam jesi li na poslu, pa ti onda predloži vrijeme.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

jeli tko probo kineza premium 112, jer medium t34-3 nevredi ku..a spor,trom moja baba se okreće brže nego on. Dali tko zma kad će prpradit test server, iman super peru i prodo bi ga sjeban je

valter
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 14:48 (zvonećan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izzy kaže...
Y2K2 kaže...

Jesam, samo kad??

Kada ti odgovara da se borite? Mislio sam oko 2 ili 3 sata, ali ne znam jesi li na poslu, pa ti onda predloži vrijeme.

Moze u 3h samo nek me pozove ingame kad bude spreman.

18 godina

ne znam tko je stavio link onog moda sa statistikom u bojama, mislim da je to bio unimatrix, pa ako moze kakav turtorial kako to stavit u igru, nisam nisam koristio modove a ovaj mi se cini jako dobar

It's not who u are, it's who u know.
18 godina
Obi Wan kaže...

ne znam tko je stavio link onog moda sa statistikom u bojama, mislim da je to bio unimatrix, pa ako moze kakav turtorial kako to stavit u igru, nisam nisam koristio modove a ovaj mi se cini jako dobar

Pa kad skineš onda mapu scripts ubaci unutar res mods > 0.8.8 i to je to, sve što treba, a ako hoćeš onaj reset gumb još onda promjeni onaj cfg file kao što sam objasnio u prošlom postu.

17 godina
Y2K2 kaže...
Izzy kaže...
Y2K2 kaže...

Jesam, samo kad??

Moze u 3h samo nek me pozove ingame kad bude spreman.

Može li sada? U 3 nisam ja bio kući, a brat mi ne zna šifru od računala.

Tko hoće gledati od vas tu?

16 godina
igra računa xp a ne damage.. ništa od toga :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
Anti-fa kaže...

Evo najdraže bitke sa t95 do sada,odma u startu ravno uz rub poljane,počistio base campere i ravno u cap,te zamolio team da mi puste cap što su učinili,nakon što su resetali,opet sam lijepo zamolio da ostave njihovog zadnjeg da stignem uzet cap. {#}

Ovo ja zovem team.

Može link za mod za final screen? {#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
18 godina
World of Tanks

si je itko ostavio ovdje superperu?

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sokre kaže...

Ja.

Evo brat mi se borio protiv forumaša Y2K2 (SandMan_CRO).

Dedaa gdje si!? Čekam te! Nisi se javio. Javiiiiiiiiiii seeeeeeeee!!!!!!!!

18 godina

jedna bitka u T69

Victory!

Tier 8

Medalje: Sniper i Confederate

Damage: 5243

Kills: 1

Xp: 1390, 2085 sa premium

Globalna zarada: 44839/ sa premium 67256, na kraju 19819.

Damage upon spotting: 1677

38 ispaljeno, 28 direct hits, 24 penned

i jos nemam mastery na njemu {#}

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
protjeran
sokre kaže...

Ja sam ostavio jer je meni jos uvijek dobar,doduse losiji ali nisam odlucio prodat ga jos,modza se kasnije predomislim ali tesko jer ne zelim se poslije pokajat,a viska novaca za ulaganje u neki novi premium tenk nemam...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
18 godina
neaktivan
World of Tanks

{#} Sreca pa nije svaka partija ovako...

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 19:18 (Zaja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li neko hitlog koji stoji kraj dmg panela dole u lijevom donjem cosku ali da broji svaki pogodak posebno...probao sam od artasana ali sa njegovim izgubim zadnje pozicije na mapi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ja ne znam koji su drek napravili s ovim tigrom, ali to je pinjata od modula. Kakti heavy tenk, a ne smiješ primit granatu jer ti odma krepa pola posade, a tenk se zapali čim spotta nekoga od protivnika.

True story, tko ne vjeruje, uploadam replay:

1. primljena granata = damaged engine (iskorišten repair kit).

2. primljena granata = mrtav radio operator.

3. primljena granata = ammo rack damaged.

4. primljena granata = main gun damaged. (u ovom trenutku mi se već plače)

5. primljena granata = bounca, nemoš vjerovat.

6. primljena granata = prolazi, nema criticala...HOORAY.

7. primljena granata = bounca.

8. primljena granata = prolazi, nema criticala...It's Christmas! (taman se čovjek ponada, kad ono...)

9. primljena granata = destroyed ammo rack. -559 HP.

I svaka partija je takva. Što god uđe od naprijed, zapali te ili u najboljem slučaju ošteti motor (a sve ulazi), a što god uđe od bilo gdje drugdje - ode ammo rack.

I kako onda igrati Tigra? Zaboraviti da uopće imaš hitpointse i snajpati...

3 0 hvala 0
17 godina

Jednostavno ga nemoj igrat.

16 godina
Izzy kaže...

Jednostavno ga nemoj igrat.

Treba nekak doć do E-75 :P

Uglavnom, da ne kažete da se sam žalim, jedna partija koja će biti zanimljiva vjerojatno samo igračima koji nešto dulje igraju. 15 minuta taktičkog nadmudrivanja na Kareliji, da bi na kraju ja ispao najveći tragičar. Imao sam Obj. 268 s boka koji je jedini ostao, i izvukao draw...prokleto okretan tenk, a i dobro se snašao... Inače, drugi draw za redom s E50-M...nikako skupit double..

REPLAY

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 19:51 (DamageHigh).
17 godina

Skroz sam zaboravio da ti je to drugi korisnički račun.{#} Mislio sam da igraš s Tigrom jer ti je zabavan jer si to već jednom bio rekao. Znam da imaš i Tigra 2 na onome drugom korisničkom računu jer si mi i to jednom davno bio rekao (bio sam te pitao kakav je), pa sam pretpostavljao da si sigurno već došao i do E-100. I onda mi je čudno što igraš ponovno s njim.

A ništa onda, muči se malo ponovno.{#}

16 godina

Hehe...da, malo zbunjujemo ekipu Stolnik i ja...onda se još i drugi Luka uključi sa rezultatima sa mog staroga accounta i eto show..:P

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ja ne znam koji su drek napravili s ovim tigrom, ali to je pinjata od modula. 

{#}{#} this made my day {#}

ja ću ga ubrzo imati.. a valjda ga budem i brzo preletio, taj tenk me nikada nije posebno privlačio.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
World of Tanks

dođe mi da odigram jednu za gušt, uzmem stuga...

pogledam timove na početku i odmah mislim, ovo će morati biti massive carry...

well...

na kraju su ostali t1 heavy na 250 hpa protiv full hp churchilla 1... pogodite ko je pobjedio...

btw nebi mijenjao stuga za nijednu desetku, uživancija od stroja

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 20:20 (The Unforgiven).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
World of Tanks

Napokon uparkirao E50 u garažu. Moram priznati da mi se sviđa.

Pretpostavljam da je najbolje koristiti predposljednji top?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pranja kaže...

Napokon uparkirao E50 u garažu. Moram priznati da mi se sviđa.

Pretpostavljam da je najbolje koristiti predposljednji top?

Ja koristim 10.5 mislim da je to zadnji. Ima vise dmg al manji rof od 88 al 88 ima mal dmg a granate su dosta skupe za tolko dmg. Btw mislim da je 10.5 nakon updatea ima iste statse ko onaj sa e50m bar sto se tice dmg/aim circle....

16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ima li neko hitlog koji stoji kraj dmg panela dole u lijevom donjem cosku ali da broji svaki pogodak posebno...probao sam od artasana ali sa njegovim izgubim zadnje pozicije na mapi.

aiomode novi je odlican

dobar hitlog (primljeni/zadani)

mapa sa last position

xvm statistika

i ja jos koristim od degiee nisan

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6529472/wot/shot_068.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6529472/wot/shot_069.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6529472/wot/shot_070.jpg

nemogu ovu rezoluciju spakirat u bugov img. pliz bug daj povecaj taj skocni prozor na pravu rezoluciju slike....

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 22:01 (thabigjc).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice