World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.597.579
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: World of Tanks
Tomo53nja kaže...
Obi Wan kaže...

hahaha... cini mi se da je svaki tenk koji igram za tebe peglanje statistike...

Samo pricekaj da dodes na vece tierove i da krenes clan war igrat onda statistika nema smisla jer onda to sve ne ovisi o tebi tako da te price ne stoje...Ista stvar je ta sto se ne zelis maknut dalje od t49 i hellcata jer su ti dobri,pa nisu to tenkovi da se ganja statistika s njima nego da se odigraju sto bolje i da ides dalje,ostavis hellcata za gust recimo i satnije i to je to,a ne 2-5 k bitki sa svakim od njih,eff do neba,wn7 do neba i ti si glavni...{#}{#} Zato takve igrace se rijetko kada vida i u klanovima i da igraju klan war jer im tamo "opada" statistika...{#}

clan wars me ne zanimaju, nikad me i nisu zanimali, vecinom igram ili sam ili sa prijateljem u platoon-u. a za veci tier... ono sto sam vidio kad sam igrao scouta, nista drugacije nego nizi tierovi, cak mi se cini da u vecim tierovima ima vise budala.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

clan wars me ne zanimaju, nikad me i nisu zanimali, vecinom igram ili sam ili sa prijateljem u platoon-u. a za veci tier... ono sto sam vidio kad sam igrao scouta, nista drugacije nego nizi tierovi, cak mi se cini da u vecim tierovima ima vise budala.

Pa nisu ni mene zanimali kad sam tek poceo igrat tenkove i kad sam imao prvih 10 k bitki skoro tenkove najvise do 7-8 tiera kao sto ti sada imas,cemu onda grindas i ides dalje na 10tke?? Nikad ne reci nikad...{#} To ti samo mislis,uzmi 10tku pa isprobaj jer se tocno vidi da neznas kakva je situacija...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 15:24 (Tomo53nja).
16 godina
World of Tanks

sealclubbing je umlacivanje tuljana tj. igranje na malim tirovima, 1-2-3 sa nekim tenkom koji je overpowered, opremljen full i sa jakom posadom i onda se novi igraci siluju do razine 15 kilova u randomu sta je onaj tip napravil sa pzr 38H

isto su omiljeni t18, ms-1, zavisi od stila igranja  koji clubber preferira

ja znam bacit koju sa tetrachom, al on je mini type, brz je al ga svi buse,no sa dobrom posadom i opremom ima view range da owna nubove koji ga uopce ne vide, posebno na mapi province koja je idealna za to, i ogranicena je na tir 3 max

stats padding?

jel to ono sto sam i ja radio sa is-4 kad je postao tir X pa sam igral da otkljucam zadnji top da ga mogu stavit na is-8?{#} uglavnom nakupio sam oko 35k za top a drugih 25k sam ubacio free expe da se ne patim vise

jel su zbog toga svi dobri tenkovi "rebalansirani"?

oni dobri tenkovi su u rukama iskusnog igraca bili money makeri jer nije bilo ovakvih raskosi kao 250k dnevno gratis, svaki vikend 7 dana premiuma bez beda, gold amo za credse, pokloni,sve je trebalo napilit, a s cime?

kv sa derpom 152, pzr 4 sa 7.5 L70, su-85 sa 107 zis, t-34-85 100mm, meni osobno najdrazi 3001H, kv-1sport, m4 derp....

ima toga dosta, osli nam i t-50, t-50-2, 2801 dvaput

sad su svi otisli u sjecanje, jer su dobri igraci ih dobro igrali pa su statistike odskakale pa ih je trebalo rebalansirat{#}

meni osobno ni helcat ni t49 nisu sjeli, nisam ih bas puno igral, i nisam ih skuzio do kraja jer su zahtjevali poseban gameplay

sad bi ih komotno mogo igrat ko scoutove, za pasivno spotanje,narocito nakon edukacije kod tazilona, narocito kad vise nema tenka da mi zamjeni osjecaj od 3001h, brz sa opakom topcinom, onaj mini-me panter je isti ko 3001db,nije to to bez 8.8 topa

ostaje mi cromwell, koji je slican t-28, brz i papirnati sa brzom pucaljkom,al to je totalno drugi gejmplej jer nema alpha dmg, a nije mi bas omilio 3001P koji mi jedini preostaje sa 8.8

znaci hellcat ili totalno odustat od takvog tipa gejmpleja na tiru 6

opet prebacivat posadu,jedino je od t20 besposlena

sta reci, koju posluku porati

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Tzv. budala ima u svakom tieru, na vecima ih je samo teze skuzit' pa su potencijalno opasniji za svoj tim.

edit: cls, CE

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 20:33 (kunof00).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Primamo nove članove u klan CRNE VRANE- potrebno je instalirati Dolby Axon, imati minimalno 18 godina i tier 8 tenk. (Možete mi se javiti i u igrici. Zovem se BRUTAL_DOMI)

0 3 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...

Trebas ti jos puno zganaca jesti.

WoT: GuntherPrien
18 godina
neaktivan
World of Tanks

ako nekog zanima za zadnju misiju za 7 dana premiuma trebala vam budu ova tri tenka:M4Sherman,BDR G1B i T49.

uff,a mene opet nema doma prek vikenda{#},ali valjda budem stigel upiknuti još tih zadnjih 7 dana premiuma.Imal budem vremena nedelja navečer i ponedeljak ujutro da uzmem još to for free.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
3 0 hvala 3
18 godina
dedaa kaže...
Obi Wan kaže...

Trebas ti jos puno zganaca jesti.

zivi bili pa vidili...

18 godina
moderator
World of Tanks

Ja sam za to da omogućimo obi_wanu i dedi 1na1 fajt.

To bi izveli tako da bi se oni fajtali dok bi 28 izabranih ljudi parkiralo i gledalo epsku borbu Ahila i Hektora.

Replay bi prodali.

Palac gore ako ste ZA {#}

49 0 hvala 32
15 godina
neaktivan
World of Tanks

s obzirom da bi redovi za takvu epsku borbu bili ogromni, kako bi odlučio tko bi imao čast biti među odabranih 28 koji bi gledali live? {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
nine kaže...

s obzirom da bi redovi za takvu epsku borbu bili ogromni, kako bi odlučio tko bi imao čast biti među odabranih 28 koji bi gledali live? {#}

To je sad organizacijski problem, koji bi riješili ako bi dobili pristanak fajtera :D

Još ima tu pitanja, da li dopustiti uopće toliko ljudi, jer ako neko odluči igrati na stealth, da ga ne spotaju promatrači.

Neovisno od njih dvojice, mogli bi napraviti jednu forum ligu za odmjeravanje snaga i zayebanciju, na način koji dogovorimo.

16 godina
nine kaže...

Onaj ko klikne Hvala na nastyev post, ajmooo {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
World of Tanks

Hehe, sto se mene tice moze.

Moj PC  
13 0 hvala 9
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam za forum turnir,samo neka bude poslije 21:00.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

E do kada vrijedi ona akcija 50000 exp-a za dan premiuma?

:)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Do kraja ovog mjeseca.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon M {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mandol xd

ovo je bila pobjeda, na kraju e-100 roknula prvu dvojicu, a ja is-3

groblje tenkova groblje tenkova
:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 23:41 (ignjad).

5 0 hvala 0
18 godina
jura kaže...

ako nekog zanima za zadnju misiju za 7 dana premiuma trebala vam budu ova tri tenka:M4Sherman,BDR G1B i T49.

uff,a mene opet nema doma prek vikenda{#},ali valjda budem stigel upiknuti još tih zadnjih 7 dana premiuma.Imal budem vremena nedelja navečer i ponedeljak ujutro da uzmem još to for free.

m4 sherman americki i t49 americki? jesi siguran?

-BiH-slackspace
18 godina
neaktivan
World of Tanks
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

prvu put jucer dobija Crucial Contribution medalju, frend i ja u platoon-u pobili 14 igraca, ja 5, on 9, u t49, nakon totalnog raspada naseg tima

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

prvu put jucer dobija Crucial Contribution medalju, frend i ja u platoon-u pobili 14 igraca, ja 5, on 9, u t49, nakon totalnog raspada naseg tima

{#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

cini mi se da bi ti godila mala pauza od postanja svojih dostignuca ;)

16 godina
odjavljen
ED63 kaže...

Ja bi samo nadodao da od tenkova koji su bili jako zabavni i odlični u svojem tieru u povjest su otišli i Sherman Jumbo i Easy 8. Meni je pogotovo Jumbo bio zabavan za igrat i za grindat novce. Nakon "magičnog" patcha koji ispravlja svu nepravdu i neizbalansiranost u wotu, tenk je postao kanta, a da ne kažem da mu je zadnji top beskoristan (sa derpovima nisam volio igrat).

From chaos the world was born, from chaos the world will die.
15 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...
ED63 kaže...

Ja bi samo nadodao da od tenkova koji su bili jako zabavni i odlični u svojem tieru u povjest su otišli i Sherman Jumbo i Easy 8. Meni je pogotovo Jumbo bio zabavan za igrat i za grindat novce. Nakon "magičnog" patcha koji ispravlja svu nepravdu i neizbalansiranost u wotu, tenk je postao kanta, a da ne kažem da mu je zadnji top beskoristan (sa derpovima nisam volio igrat).

Neki od nas još uvijek pate za originalnim KV-om i starim panzerom IV.I za d10t topom na t-34-85.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
16 godina
World of Tanks

Izgleda da smo dobili 28 odabranih {#}

Na slici vidite 29 jer je i obiwan stisnuo Hvala i ovaj polovicni je GeneralPag1997

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
12 1 hvala 5
13 godina
World of Tanks

Pogledajte današnju statistiku hahahaha :D 

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

Izgleda da smo dobili 28 odabranih {#}

Ako su šampioni voljni, mogli bi smo im organizirati koncert večeras :D

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Intel&ATI kaže...

Izgleda da smo dobili 28 odabranih  {#}

Ako su šampioni voljni, mogli bi smo im organizirati koncert večeras :D

Tko pobijedi dobije besplatno "silovanje" od ostalih?

Ili organiziramo jednu 2 vs 28?

16 godina
World of Tanks

Ja sam za, birajte tier.

Moj PC  
3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice