hahaha... cini mi se da je svaki tenk koji igram za tebe peglanje statistike...
Samo pricekaj da dodes na vece tierove i da krenes clan war igrat onda statistika nema smisla jer onda to sve ne ovisi o tebi tako da te price ne stoje...Ista stvar je ta sto se ne zelis maknut dalje od t49 i hellcata jer su ti dobri,pa nisu to tenkovi da se ganja statistika s njima nego da se odigraju sto bolje i da ides dalje,ostavis hellcata za gust recimo i satnije i to je to,a ne 2-5 k bitki sa svakim od njih,eff do neba,wn7 do neba i ti si glavni...
Zato takve igrace se rijetko kada vida i u klanovima i da igraju klan war jer im tamo "opada" statistika...
clan wars me ne zanimaju, nikad me i nisu zanimali, vecinom igram ili sam ili sa prijateljem u platoon-u. a za veci tier... ono sto sam vidio kad sam igrao scouta, nista drugacije nego nizi tierovi, cak mi se cini da u vecim tierovima ima vise budala.

To ti samo mislis,uzmi 10tku pa isprobaj jer se tocno vidi da neznas kakva je situacija...
uglavnom nakupio sam oko 35k za top a drugih 25k sam ubacio free expe da se ne patim vise
,ali valjda budem stigel upiknuti još tih zadnjih 7 dana premiuma.Imal budem vremena nedelja navečer i ponedeljak ujutro da uzmem još to for free.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!