World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.372.928
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
The Unforgiven kaže...

1gold=25golda.

Ja bih isto volio 1 gold pretvoriti u 25 {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
otvaram temu s prijedlogom na njihovom forumu u roku odmah :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Živcira me kada mi ljudi preko chata kažu da se maknem,a nisu razmislili o tome da su mi gusjenice ili motor pokvareni.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Živcira me kada mi ljudi preko chata kažu da se maknem,a nisu razmislili o tome da su mi gusjenice ili motor pokvareni.

To se samo tebi moze desit.

WoT: GuntherPrien
17 godina
Stolnik kaže...

Ajde nebudi glup, i reci mi molim te tko je odusevljen kreditima i medaljama? Di si to procitao?

Ja sam napisao da mi je Leoprad 1 odlican tenk...

Svaki tenk je odličan kad pobjeđuješ s njime, kad si u plusu i kad dobiješ medalje zar ne??

a kad su porazi onda možemo psovati seimke i slične....

Da si imao ispodprosječnu partiju što bi onda napisao na forum? bi stavio screen shoot partije?

15 godina
Ziga kaže...

Svaki tenk je odličan kad pobjeđuješ s njime, kad si u plusu i kad dobiješ medalje zar ne??

Da si imao ispodprosječnu partiju što bi onda napisao na forum? bi stavio screen shoot partije?

Nije mi jasan tvoj komentar. Kaj da stavi screen najgore partije i govori kak mu je tenk dobar?

Meni je žalosno kaj neki tenkovi koje u biti ne volim i igram ih prosječno i rijetko odlično imam odličan win rate s njima i ponekad sam uspio odigrati epic partije i držim rekord u exp-u s njima.

To ne znači da su mi ti tenkovi dobri i nikome ni ne govorim da su dobri. Vjerujem da i kolega s sličnim stajalištem stavlja screenove i komentare na forum.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Prodajem svoj, World of tanks, Account ukljucujuci mail adresu na koju je prijavljen,  jako povoljno i jeftino, Zainteresirani nek se jave na (pp)

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedan epic defeat :D

Vece noobove nisam vidio..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

evo nešto i od mene...9 killova {#}

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 20:28 (kivic15).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
Intelovac123 kaže...

Evo jedan epic defeat :D

Vece noobove nisam vidio..

you still have a lot to see

One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
Ziga kaže...
Stolnik kaže...

Ajde nebudi glup, i reci mi molim te tko je odusevljen kreditima i medaljama? Di si to procitao?

Ja sam napisao da mi je Leoprad 1 odlican tenk...

LOL naravno da nije, obozavam E50M, MAUS-a, E-100, JgPz E-100 i imam losih, a i odlicnoh partija, i tenkovi su mi odlicni makar ja imao losu partiju.

A pogledaj statse za M3 Lee kojeg sam igrao, jedan od najjacih tenkova po tvojim komentarima jelda?

del4nec kaže...
Ziga kaže...

Nije mi jasan tvoj komentar. Kaj da stavi screen najgore partije i govori kak mu je tenk dobar?

Meni je žalosno kaj neki tenkovi koje u biti ne volim i igram ih prosječno i rijetko odlično imam odličan win rate s njima i ponekad sam uspio odigrati epic partije i držim rekord u exp-u s njima.

To ne znači da su mi ti tenkovi dobri i nikome ni ne govorim da su dobri. Vjerujem da i kolega s sličnim stajalištem stavlja screenove i komentare na forum.

Tako je, slazem se s tobom kolega {#}

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
thabigjc kaže...

neznam s cime ovi pucaju ali vec me sramota da me oneshotaju :(

daj bug sredi te slike nemoj risajzat pokazi full size koji se uploada -.-

pic1 pic2

Nije sad da direktno tebe napadam, ali nije mi jasno kako ljudi dođu do tier IX tenka, a ne znaju što je ammo rack...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

ne mogu gledat nista, popio sam 24h ban

u startu jedan moj me poceo gadjat, 1,2,3,4,5.... 6 put ja njega roknem

poplavim

onda jedan iz njegovog tima poceo po meni pucyti

roknem i njega

i sad 24h odmora {#}

6 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

ne mogu gledat nista, popio sam 24h ban

u startu jedan moj me poceo gadjat, 1,2,3,4,5.... 6 put ja njega roknem

poplavim

onda jedan iz njegovog tima poceo po meni pucyti

roknem i njega

i sad 24h odmora {#}

Kod mene je tako svakki treci dan ali vrijedi svaki put {#}

A naravno da nitko nece napraviti losu partiju i reci kako mu je dobar tenk. Cojk je lijepo napisao da je na TEST serveru ISPROBAO Leoparda i jbg potrefila mu se odlicna partija. Naravno da mu se svidio tenk, nece odigrati onakvu partiju i reci da qrcu ne valja {#}

Inace svaki tenk je dobar na svoj nacin samo treba igrati ulogu za koju je namijenjen. Problem je kad netko ko pretezno igra sa hevijima uleti u mediuma ili lakog. Evo ja sam najbolji primjer, poceo grindati prema batchatu i trenutno sam na 13-75. Tenk nije los samo sto sam ja tek sada poceo igrati sa njim kako treba, upocetku sam kombinovao nacine igranja, cesto zaboravim u kakvom sam tenku pa stanem ispred kakvog teskasa i tek kad mi lik skine pola HP-a jednom granatom skontam sta sam uradio {#}

Inace otkrio sam da kombinacija dobre muzike i bush spotanja je prava zabava, a sa bush spotanjem se moze i igrati i pratiti kakva tekma na TV-u {#}

{#} za sve koji veceras pretezno igraju po pustinjskim mapama, ugrije se metal na tenku pa isusi grlo {#}

14 godina
World of Tanks

Večer ekipa.

Igram turistički 10-ak mjeseci i tek sam nedavno pomnije počeo proučavati detalje...

Ukratko, kako da prodam usrani Pz I sa slamkom od 20 mm i umjesto njega u garažu spakiram (kupim) Pz 35 (t) . Taj barem ima 37 mm top.

Proučavao sam wiki WoT ali ne uspijeh naći taj detalj...

Nemam premium acc.

Svi tenkovi su elitni...

Hvala. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Spiridon kaže...

Večer ekipa.

Igram turistički 10-ak mjeseci i tek sam nedavno pomnije počeo proučavati detalje...

Ukratko, kako da prodam usrani Pz I sa slamkom od 20 mm i umjesto njega u garažu spakiram (kupim) Pz 35 (t) . Taj barem ima 37 mm top.

Nemam premium acc.

Svi tenkovi su elitni...

Hvala. {#}

Desna tipka miša na njega i "Sell tank". Zatim dobiješ prozor u kojem to potvrđuješ.

16 godina
Spiridon kaže...

Večer ekipa.

Nemam premium acc.

Svi tenkovi su elitni...

Hvala. {#}

"Slatke" brige...

Sjećam se kada sam prije 2 i pol godine igrao sa Luchsom i kako sam jedva čekao da maknem 37 mm top i stavim 50 mm. Jer nisam mogao probijati druge tenkove, pa sam mislio da će biti bolje sa ovim drugim, većim, ali zapravo i nije bilo tako dobro.

A posebno mi se urezala u pamćenje situacija kada sam s Luchsom naletio prvi put na Hetzera, to čudo mi je izgledalo ogromno! Bio je i brat gledao i čudili smo se kako je otporan jer sam ga gađao iz 37 mm "pljuce" i sve se odbijalo, a kada je on opalio nestao sam u trenu. Tada sam ga poželio kupiti, što i jesam kasnije učinio. Da ne pričam kako su mi moćno izgledali T-34-85 i SU-100. A tek SU-152 kada sam ga prvi put ugledao također sa Luchsom. Tada je MM pravio velike razlike među levelima tenkova, pa iz tog razloga sam ih viđao.

Uglavnom, sretno u daljnjem igranju i jednog dana kada dođeš do jačih tenkova i ti ćeš se ovako prisjećati tih trenutaka sa tim prvim tenkovima!

16 godina
World of Tanks

Eh da, njega brine 20mm top. Bit će mu drago tih trenutaka kad ga jednom pomazi granata iz 170mm topa od JgdPzE100 ili 152mm BL10 sa ISU.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedna bitka, najlaksa u zivotu :D

ljudi ne znam kako sam uspio zaraditi 260k kredita a nemam ni premium racun, zna li netko kako je to moguce??

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 11 hvala 0
16 godina
cod4gamer kaže...

evo jedna bitka, najlaksa u zivotu :D

ljudi ne znam kako sam uspio zaraditi 260k kredita a nemam ni premium racun, zna li netko kako je to moguce??

Kako nitko ne čita naslovnicu ponekad.

Special ovaj mjesec je da se za 15 pobjeda u 24h dobije 250 000.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nadam se da će sa izlaskom 0.8.8 patch-a kada će biti misije ubačene u samu igru više neće biti ovakvih poruka u temi na svakoj stranici.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Budu to im je najbolji potez ikad. Internet bude imal upola manje teksta onda :D

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 2:37 (del4nec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Moš mislit da će to ljudi uopće i primjetit. Broj takvih pitanja zašto sam dobio ovo ili ono će biti malo manji, ako ne i isti ko i dosad. Jer ljudi jednostavno ne gledaju i ne vide šta im je pred nosom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
St0ka kaže...

Moš mislit da će to ljudi uopće i primjetit. Broj takvih pitanja zašto sam dobio ovo ili ono će biti malo manji, ako ne i isti ko i dosad. Jer ljudi jednostavno ne gledaju i ne vide šta im je pred nosom.

to je zato jer previse generacije koja je u pelenama igra tu igru...

neznam zasto ih privlaci ta igra, a ocito je prekomplicirana za balavce...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
World of Tanks

Sinoć sam imao jednu jako dobru bitku u platunu sa Churchillima 3, odmah mi je uljepšala dan.

Na početku me diskonektalo, i dok sam se vratio bilo je 10-2 za protivnika, a ostatak je povijest {#}. Kako su neprijatelji dolazili pred nas, nitko nije predstavljao pravu opasnost, što po znanju, a što po tenku koji vozi.

Par stvari se poklopilo da svaki od nas pokupi po 4 medalje, a neke smo i mi sami namjestili {#}. Zadnjeg njihovog smo 'zarobili' kako bi naš dobio Invadera, a njihov Pz. I C se još i potrudio pucati po nama osiguravši nam 2 Cool headeda. Na kraju smo ga dovršili da pokupimo Brothers in Arms i Crucial Contribution.

Nikakav poseban skill sa naše strane, ali et, nekad je lijepo imati i sreće.

3 črčila 3 3 črčila 3

10 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kakav je americki teski T29?? igrajuci s njim u timu ili protiv svidio mi se! moze netko rijec dvije o njemu, kao i o putu prema istome, i onom iza!

hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 10:13 (game789).

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
game789 kaže...

kakav je americki teski T29?? igrajuci s njim u timu ili protiv svidio mi se! moze netko rijec dvije o njemu, kao i o putu prema istome, i onom iza!

hvala!

dobar tenk tiera 7, koristi zaklone i konfiguraciju terena radi zaštite trupa i igraj kupolom. malo je trom ali nema veze. savjet vrijedi i za t32.

14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
St0ka kaže...

imam 17 godina i ne smijem igrat ovu igru?to je samo za vas stariju gospodu?ma daj molim te...

PRODAJEM AJVAR
15 godina
cod4gamer kaže...
Intel&ATI kaže...
St0ka kaže...

imam 17 godina i ne smijem igrat ovu igru?to je samo za vas stariju gospodu?ma daj molim te...

moj post se nije odnosio na tebe direktno...

nego je bio rant koji se odnosi na >80% populacije wota

pretpostavljam da sa 17 nisi bas balavac, ili sam u krivu?

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 10:59 (Intel&ATI).
14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
cod4gamer kaže...
Intel&ATI kaže...
St0ka kaže...

moj post se nije odnosio na tebe direktno...

nego je bio rant koji se odnosi na >80% populacije wota

pretpostavljam da sa 17 nisi bas balavac, ili sam u krivu?

ma nema veze svako ima svoje misljenje...jesam balavac sam u odnosu na par ljudi sa ove teme ali nisam balavac pa da ne znam igrat wot 

PRODAJEM AJVAR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice