World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.381.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Y2K2 kaže...

Svi koji su kupovali golde bi trebali procitat ovo.

LInk

Samo za ljude koji su registrirani na PlaySpan i preko njih uzimaju.

Nema potrebe za tim ako si kupovao gold preko official site-a, bilo preko paypala ili direktno s kartice. Ja sam direktno s kartice jer jedno vrijeme je PayPal zayebavao pa sam tako išao i došao mi račun preko PlaySpan-a a ja uopće nemam PlaySpan account, što znači da sam ja siguran.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
Ziga kaže...

moj nick je "zeljkozg" i volio bih ga promijeniti u nesto seksepilnije {#}  ali puno mi je 10 eura..sry..way to much..

da je 1 euro, nema problema

Moj nick je "koitus" nadam se da je dosta sexipilan {#}

2 pitanja:

1. Da li je netko išao na novu rusku granu TD-a? Čini mi se da imaju slabije topove od druge strane. Plus mi je to da imam istražene neke module od prije...

2. Ona nova medalja Radley Walters je zamjenila Boeltera ili sam nešto pobrkao?

13 godina
World of Tanks

Prva pobjeda...

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 15:24 (Et_Tu_Brute?).

0 1 hvala 0
17 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Prva pobjeda...

Bitno je koliko ti je para ostalo nakon što si pokrio troškove {#}

16 godina
World of Tanks

Zna li netko kada su se zadnji put dijelili kodovi i tko ih je dijelio i što se dobijalo s njima? Nisam dugo bio igrao igru pa sam je počeo igrati ponovno prije nešto više od mjesec dana, pa ne znam što se u međuvremenu događalo. I ima li se saznanja kada bi se mogli ponovno dijeliti - možda pred Božić?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 15:58 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ziga kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Prva pobjeda...

Pa i nije baš bitno...ali ipak ako te zanima negdje između 14-16k 13k... Je ostalo...

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 16:05 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Ziga kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Prva pobjeda...

Pa i nije baš bitno...ali ipak ako te zanima negdje između 14-17k 13k... Je ostalo...

Vidi se na post battleu da jeu plusu 13k credita

13 godina
Intel&ATI kaže...

Da primjetio sam... I ispravio ;)

Btw.. kakv je gw panther moneymaker? Mislim kad mi istekne premium da ne ostanem gol i bos :D

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 16:09 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Intel&ATI kaže...

Da primjetio sam... I ispravio ;)

Btw.. kakv je gw panther moneymaker? Mislim kad mi istekne premium da ne ostanem gol i bos :D

Kolko sam cuo, ok je za zaradu, ali neznam iz iskustva kad ga nemam :D

13 godina
neaktivan
hoss kaže...
Ziga kaže...

moj nick je "zeljkozg" i volio bih ga promijeniti u nesto seksepilnije {#}  ali puno mi je 10 eura..sry..way to much..

da je 1 euro, nema problema

Moj nick je "koitus" nadam se da je dosta sexipilan {#}

2 pitanja:

1. Da li je netko išao na novu rusku granu TD-a? Čini mi se da imaju slabije topove od druge strane. Plus mi je to da imam istražene neke module od prije...

2. Ona nova medalja Radley Walters je zamjenila Boeltera ili sam nešto pobrkao?

1. Ja trenutno igram SU-100M1 i nije nešto gori od SU-152. Ima top ko T-44 sa bržim rofom, dosta je brz i ima ok oklop ako sakriješ donji dio zna dosta odbiti.

Da Radley Walters je sad za 8 ili 9 uništenih tenkova i zamjenila je Boeltera, iako Boelter ostaje u vašim statistikama, više se nemože dobiti. Očito je 7 uništenih postalo prečesto da bi bilo vrijedno neke medalje.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

wg nastavlja s ludostima 8.1

svi grindat creditse pa cemo gold ammo spam kad dodje patch

eto ti porast prodaje premium tenkova za zaradit gold ammo za random ( WG logic {#} )

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 17:54 (DedicatedGamer).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hmm imam 12m creditsa u rezervi {#} ćemo da spammamo gold LOLOL

kad će dodali te konverzije credits/gold, bilo bi zgodno da se tako može i prem. account piknuti... {#}

BTW ovaj dio mi je upao u oko.. samo čekam QQ da počne LOL

- Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-7 (changed to historical)

- Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-3 (changed to historical). Fixed armoring of tank’s bottom

tako su i IS4 smanjili na historical value, pa sad promjenili dizajn i povećali ga opet ROFL

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 18:06 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nine kaže...

- Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-3 (changed to historical). Fixed armoring of tank’s bottom

Hoće li to biti Buff ili nerf? To mijenjane armora od ta dva IS-a? Piše samo da je stavljeno "Historical", onda neki mi daju veću brzinu(akceleraciju, točnije) i prednji oklop bez "rupa" za JT ako hoće biti historical točni{#}.

Aut vincere, aut mori!
14 godina
nine kaže...

hmm imam 12m creditsa u rezervi {#} ćemo da spammamo gold LOLOL

kad će dodali te konverzije credits/gold, bilo bi zgodno da se tako može i prem. account piknuti... {#}

BTW ovaj dio mi je upao u oko.. samo čekam QQ da počne LOL

tako su i IS4 smanjili na historical value, pa sad promjenili dizajn i povećali ga opet ROFL

To ce bit buff 100% {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedne dobre:

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

dobra vijest

napokon se neće moći kupit prednost novcima 

a i e100 ću malo češće vozit :D

1 0 hvala 0
15 godina
never kaže...

dobra vijest

Malo sutra. 

Šalalallalalalalallalaa.
17 godina
neaktivan
never kaže...

dobra vijest

Wut?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nenormalno je šta artiljerije rade td-ovima u ovoj igri. Silovanje. 

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

0 0 hvala 0
16 godina
Wasteful kaže...

meni je najbolji 2 girls 1 cup

{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kuda dalje kv1s izgrindan fali mi jos 4k exp i 200k do IS-a,valjali cemu IS dali je igriv i to,btw konto sam skupit xpa i credita za kv13 al otom potom ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...
never kaže...

dobra vijest

Wut?

Ni meni ovo nije jasno jbt xD,nesto gold novci ljudi budite konkretni :P

16 godina

Moći će se kupovati, odnosno zamijenjivati novac zarađen u igri za zlato. Do sada se moglo samo razmijeniti zlato u novac - 1 zlatnik = 400 srebrnjaka. A sada bi trebalo biti moguće raditi i obrnuto, daš 400 srebrnjaka za 1 zlatnik.

Tako da će se moći kupovati Premium streljivo, a ako se skupi dovoljno zlata, i Premium na određeno vrijeme ili čak i Premium tenkove.

Što se tiče IS-a - preporučam ga. Prije par dana sam baš kupio IS-3 tako da sada njega vozim i dobar je koliko može biti bez nove kupole i topa BL-9.

13 godina
Izzy kaže...

Moći će se kupovati, odnosno zamijenjivati novac zarađen u igri za zlato. Do sada se moglo samo razmijeniti zlato u novac - 1 zlatnik = 400 srebrnjaka. A sada bi trebalo biti moguće raditi i obrnuto, daš 400 srebrnjaka za 1 zlatnik.

Tako da će se moći kupovati Premium streljivo, a ako se skupi dovoljno zlata, i Premium na određeno vrijeme ili čak i Premium tenkove.

Što se tiče IS-a - preporučam ga. Prije par dana sam baš kupio IS-3 tako da sada njega vozim i dobar je koliko može biti bez nove kupole i topa BL-9.

Jesi siguran? To bi bilo preodlično da bi bilo istinito...

Onda znači za 5 milijuna srebrenjaka bi mogao kupiti Premium tenk Lowe, pa bi za... Ruku na srce, ali što je 5 milijuna? A kad bi kupio Lowe za 5 mil. onda bi te srebrenjake vratio bez po muke ;)

Lowe košta 12,500 golda (1 gold=400 srebr.) 12500x400=5000000

Aut vincere, aut mori!
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Izzy kaže...

Jesi siguran? To bi bilo preodlično da bi bilo istinito...

Onda znači za 5 milijuna srebrenjaka bi mogao kupiti Premium tenk Lowe, pa bi za... Ruku na srce, ali što je 5 milijuna? A kad bi kupio Lowe za 5 mil. onda bi te srebrenjake vratio bez po muke ;)

Lowe košta 12,500 golda (1 gold=400 srebr.) 12500x400=5000000

da ovo ne može bit istina.za samo 1 000 000 srebrnjaka bi kupio premium na mjesec dana.to mi je nekoliko partija sa typeom...neće to tako ić.prije da bude 10 000 000 za mjesec dana premiuma ili čak za sedam dana

ma...mislim da je on krivo skužio.od sad će se premium municija iliti gold municija moć kupovat za kredite .po toj šemi ako je jedna granata bila osam golda sad će bit 8x400 srebrnjaka tj 3200 .tako da se municija može kupovat ali ne i zlato

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 2:28 (Kill Frenzy).
16 godina
World of Tanks

Evo jedne zgodne :D.kako mi je malo falilo da roknem i tu zadnju arty....huh...bio bi to opet klub "10"

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jasno piše: "- Added possibility to purchase premium rounds using credits in addition to the current gold variant (prices are based on 1 gold = 400 credits exchange rates)"

Što znači da će se moći kupiti samo gold municija za kredite, ništa drugo. Kakvo konvertanje kredita u gold, otkud vam to.

Po meni će ovo uništiti igru, svi će u randomu pucati gold ammo i igrači bez premium računa/tenka mogu zaboraviti na igranje, samo će se frustrirati. Gotovo je s korištenjem skilla, kakvo anglanje ili razni trikovi i vrludanja - sad dok njub bounca jednu ako i nema loadan gold imat će ga za drugu rundu. Ode igra kvragu.

3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

slažem se. po meni je ovo najlošija odluka do sada.bit će i to skupo i neće se moć baš tako često koristit ali će svejedno bit previše debila za gold municijom

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako se to kupovanje gold municije sa credits uopće uvede ja slobodno mogu odustat od igre i odyebat ju za vijeke vjekova.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice