World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.491.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
u opcijamaoznači enable battle recordings, onda replaye imaš u instal direktoriju WoT-a pod, zamisli sad ovo, replays
Pričam i serem bezveze
17 godina
g12356 kaže...

kako vi uploadate wotreplay na youtube,dli prvo snimite frapsom?

Da, pustiš replay i snimiš ga i onda ga moraš konvertirat u neki prihvatljiviji format jer fraps-ov output file ima jako malu kompresiju. 1 minuta WoT- te izađe na full hd rezoluciji oko 1-2GB po minuti otprilike.

Kad to prebaciš u h264 i mkv svejedno će filesize biti preko 100MB, a s našim 30kB/s uploadom to traje i traje i traje...

No uvijek možeš stavit si rezoluciju dok puštat replay na 720p pa onda snimat, bit će lakše uploadat.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 4:15 (Hyperion).
17 godina
World of Tanks

Evo jedne dobre sa KV-1S, sredili smo par premium tenkova, ali naši premiumi su podbacili, svejedno dobra runda. Pa bih volio neki feedback na ovo, da li sam mogao što bolje učiniti ili ići boljim putem na ovoj mapi što bi možda dalo bolji rezultat.

http://mwreplays.com/replay/SSSRXK3DHHB9/ 

A evo još jedne dobre gdje smo na kraju ostali u nezgodnoj poziciji i imali šansu za pobjedom, ali izgleda da je moj arty bio prevelika kukavica da napravi nešto....

http://mwreplays.com/replay/9ZU2UI8EN4O3/ 

LoL username: UnimatriX (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 5:38 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Kakva moc pismenog izrazavanja {#}

Ma bio sam pod dojmom, gledao i uzivao, pa nabrzinu sve zbrda zdola napisao da ne zaboravim, nazalost battle record mi je iskljucen a nisam se ni sjetio SS da napravim.

Najsavrsenija bitka koju sam ja osobno ikad u WoT-u vidio ili dozivio (a imam nemalih 8100 bitaka). Ljudima skidam kapu sto su napravili.

A ovaj WoT je svakim danom sve cudniji i cudniji, kakve kombinacije stavlja, evo maloprije se probudio, pa prije posla jednu da odigram a ono iznenadjenje, necu da opisujem nego slike pogledajte.

Moj PC  
0 12 hvala 0
14 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...
Intel&ATI kaže...

Kakva moc pismenog izrazavanja {#}

Ma bio sam pod dojmom, gledao i uzivao, pa nabrzinu sve zbrda zdola napisao da ne zaboravim, nazalost battle record mi je iskljucen a nisam se ni sjetio SS da napravim.

Najsavrsenija bitka koju sam ja osobno ikad u WoT-u vidio ili dozivio (a imam nemalih 8100 bitaka). Ljudima skidam kapu sto su napravili.

A ovaj WoT je svakim danom sve cudniji i cudniji, kakve kombinacije stavlja, evo maloprije se probudio, pa prije posla jednu da odigram a ono iznenadjenje, necu da opisujem nego slike pogledajte.

Čeg se ti bojiš kad nick brišeš?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da ga ne uvati žena kako kuva wot prije posla :D

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Možda ga policija traži, pa da mu preko nicka ne dođu do maila pa onda do adrese {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...
Intel&ATI kaže...
The Unforgiven kaže...
Po mojem je neisplativo uzimat preko mobitela, pogotovo tako veće svote. Reci starom da ti posudi karticu, da ćeš mu 3 godine prat auto zabadava il nešto, ovako te uvijek više izađe preko moba... Da starog u suprotnom ne strefi kad dođe račun od pretplate...

Ne bude nikog ništa strefilo nego kada se kupuje preko Daopaya, za primjer cu uzeti paket od 19.99 eura tj 5500golda

Za tih 5500 golda moraš nazvati 060610615 te ako zovešmobitelom cijena je 8.41 kn/min, a ako zoveš preko fiksne linije cijena je normalna tj. 6,99 kn/min

Znači da ako uzimaš preko mobitela ukupna cijena koja bi trebala biti 154kn iznosi 185kn,

Bolja je onda varijanta tipa poklon kartica ....... Ima u Zagrebačkoj Banci Visa Avenue Mall pokloon kartica u vrijednosti 100-200-500-1000kn, znaci odes u banku, trazis poklon karticu u npr. 200kn vrijednosti, das osobnu i oib, platis 8kn izdavanje kartice (gotovo u roku 10min maksimalno) i imas Visa Electron karticu s kojom mozes kupiti npr. golde za 19.99€, razliku koja je ostala na kartici odes nakon desetak dana opet u banku i vratis karticu a oni ti vrate razliku od 19.99€ do 200kn. Tako sam vec nebrojeno puta koristio Visa Electron poklon karticu iz Zagrebacke Banke za kupovinu preko interneta.

U nekim bankama se zove poklon kartica, a u nekima prepaid kartica. Uglavnom ako ju kupujete uzmite si rechargable varijantu, tj. da mozete naknadno uplatiti opet novce na istu karticu, jer postoji i varijanta takvih kartica koja je puni sa novcima samo jednom (pri kupovini).

17 godina
neaktivan
luka94 kaže...
Gozz kaže...
dedaa kaže...

Ma jgpze100 je teže smeće, nemres mi imati reload 21 sec, tenk je nula u usporedbi sa drugim tdovima.

A nebi to govorio da ga nemam... Jos kad bude penetratio 0 dmg, najradije bi ga prodao, a i buši ga u superstrukturu svi sa 220 + pen bez problema... Ali dobra vijest je da će ga buffat u sljedećem patchu

bilo bi dobro da buffaju i E100 malo

neki dan na forumu u temi Q & A Overlord rekao da ce vjerojatno sa iducim update-om buffati E100 i JGP E100

14 godina

a Miša ne?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 10:00 (hoss).
15 godina
neaktivan
BIPS kaže...
SlavkecD3 kaže...
Intel&ATI kaže...

Čeg se ti bojiš kad nick brišeš?

vjerovatno slike nisu njegove nego je našao replay tog matcha negdje na netu pa sad priča kako je on to igro{#}

BTW. našo ove slike na forumu,valjda bi ovi tenkovi trebali bit 2. njemački TD line,zamalo svršio kad sam vidio kruppovog panthera{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 10:37 (luka94).
17 godina
Ajgor kaže...
luka94 kaže...
Gozz kaže...
dedaa kaže...

neki dan na forumu u temi Q & A Overlord rekao da ce vjerojatno sa iducim update-om buffati E100 i JGP E100

Navodno i AMX 50B pošto nakon batmobila je sada beskoristan tenk

16 godina
World of Tanks

Slavkecov nick se lako može doznati... Samo treba kontaktirati nekog tko je bio u toj borbi i upitati ga za nick od lika koji je vozio obj 212...

Pogledao sam neke nickove iz SS-a i svi su imali zadnju borbu 14.8. u 5-6 sati... Znaći, slika je danas ujutro nastala i vjerojatno je još netko napravio isti SS...

Tko visoko leti, štedi gorivo.

3 0 hvala 0
17 godina
Ajgor kaže...

Nije to rekao uopće. Samo je rekao da je prošlo tek tjedan dana od izlaska 7.5 patcha i da se još ništa nemože zaključiti -.-

Ja Mausa i E-100 nisam vozio no 1vs1 nisu tako nemoćni kao što se whine-a.

No kao prioritet trebaju postavit rješavanje onih 0 damage shoteva, to je nenormalno koliko ih zna biti, a vjerujem da je najgore to na Jgpz e-100 zbog reloada od 21 sekunde, a po svakoj logici bi onog t-50-2 i amx 12t trebao one shotat bez obzira gdje pogodio, ma i da ga ne pogodi treba ga vjetar odnest u pi*du materinu kada projektil prođe pokraj njih.

Ali ne, oni apsorbiraju projektile kao da imaju energetske štitove iz 24. stoljeća -.-

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 11:46 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Ajgor kaže...

Nije to rekao uopće. Samo je rekao da je prošlo tek tjedan dana od izlaska 7.5 patcha i da se još ništa nemože zaključiti -.-

Ja Mausa i E-100 nisam vozio no 1vs1 nisu tako nemoćni kao što se whine-a.

No kao prioritet trebaju postavit rješavanje onih 0 damage shoteva, to je nenormalno koliko ih zna biti, a vjerujem da je najgore to na Jgpz e-100 zbog reloada od 21 sekunde, a po svakoj logici bi onog t-50-2 i amx 12t trebao one shotat bez obzira gdje pogodio, ma i da ga ne pogodi treba ga vjetar odnest u pi*du materinu kada projektil prođe pokraj njih.

Ali ne, oni apsorbiraju projektile kao da imaju energetske štitove iz 24. stoljeća -.-

Drugi put procitaj jos jednom prije nego budes tvrdio da sam rekao nesto sto nije istina ;-)

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__st__7900#entry2503801

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__st__7900#entry2503844

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__st__7920#entry2503946

Za Maus ne znam, nisam ga vozio, ali E-100 bez zlata je cista smijurija u usporedbi sa is-7 i is-4, to sam siguran jer ih imam sva 3...

17 godina
Ajgor kaže...

Drugi put procitaj jos jednom prije nego budes tvrdio da sam rekao nesto sto nije istina ;-)

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__st__7900#entry2503801

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__st__7900#entry2503844

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__st__7920#entry2503946

Za Maus ne znam, nisam ga vozio, ali E-100 bez zlata je cista smijurija u usporedbi sa is-7 i is-4, to sam siguran jer ih imam sva 3...

Ja sam čitao na NA serveru i tamo je rekao (drugi developer) da je prerano o ičemu govorit, ali dobro ako je istina jer mi do E-100 treba svega tjedan dana, samo da mi procesor dođe ffs.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 12:19 (Hyperion).
13 godina
neaktivan
Shamrock kaže...

Slavkecov nick se lako može doznati... Samo treba kontaktirati nekog tko je bio u toj borbi i upitati ga za nick od lika koji je vozio obj 212...

Pogledao sam neke nickove iz SS-a i svi su imali zadnju borbu 14.8. u 5-6 sati... Znaći, slika je danas ujutro nastala i vjerojatno je još netko napravio isti SS...

A sto vas moj nick toliko zanima, igru igram jer je volim, cak i vise nego bih smio, a dobro jedan forumas kaze, ako mi zena vidi da i na poslu igram WoT nece da bude dobro, pa bolje mir onda.

Nesto mi nenormalno laga zadnjih dana, uveli smo nedavno H1 na poslu pa mi ping stalno skace i lag se pali u crveno malo pa cesto, kao da steka internet veza. Kod kuce na T-comu sve za pet.

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ja sam čitao na NA serveru i tamo je rekao (drugi developer) da je prerano o ičemu govorit, ali dobro ako je istina jer mi do E-100 treba svega tjedan dana, samo da mi procesor dođe ffs.

Ma on je super jak protiv t-8 i t-9, jer ih sa velikim topm buši i uzima 50% hp-a, a ti se malo nakosiš i ne mogu ti ništa, ali protiv t10...noćna mora :-)

ja sam čak stavljao nazad i onaj top sa e-75, ali nije to to, bas mu fali malo jaca donja ploča i 30 više penetracije na velikom topu...

Preporučam da ne žuriš do njega :-)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

zanima nas zato jer neznamo jesu ono tvoji SS-ovi,aj molim te stavi sve one slike koje si posto u ovu temu bez prešaranog nicka,možda te onda i shvatim ozbiljno...

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Slažem se oko toga, ajde kužim ako pogodiš gusjenice i one se raspadnu bez damagea tenku, ali kad pogodiš tenk, čuje se ona snažna lomljavina metala, vidiš rupu na tenku gdje si pogodio a njemu nikakav damage, mislim wtf? danas mi se to dogodilo nekoliko puta sa jgpz e-100, dođe mi da rage quitam

clock2much
17 godina
World of Tanks

Isti q,,,c i s 12,8cm KwK topom, koliko puta sam dao 0 dmg da sam poludio.

ista stvar i s Ferdinandom..katastrofa

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Encounter mode, mapa Ruinberg. Ama baš svi odu na bazu a na drugu stranu niko. Ja u T-54, reko 4 su arty ajmo ih probat branit, spotat cu pa ih mozda s arty zaustavim. Naravno protivnički navalili, doletio Chaffe spotao nas, neprijateljska arty među kojima je bio i Bat Chat 155 nas polupali u minuti, a na chatu i to od timskog Bat Chata 155: Noob T-54, idiot, camping blah bla

Odmah se sjetiš ovog.

★★★★★☆
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna vlastita. {#}

“When angry, count to four; when very angry, swear.”
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Developer Storm revealed on Russian forum who can expect buffs and nerfs in 0.8.0 (IMPORTANT! Storm was writing only about high tiers! there can be also changes in lower tiers)

Buffed shall be:

- IS-6
- Lorraine 40t
- AMX 50B
- E-100
- JagdPz E-100

Nerfs will hit

- T30
- AMX50 Foch
- T110E3
- T110E4
- M48A1
- AMX50 Fosh 155

Poor T30 drivers, I played with it after 0.7.4 when he get first nerf, POS in my opinion, very unfriendly machine, almost useless when you play randoms alone like me, and they want nerf it more. All other nerfs were expected  - more then one week ago I wrote that owners of all new US X tiers and Foch 155 shall expect nerf.

Storm gave no details of planned changes

EDIT

And another info. There will be no 15k gold on testserver, so end with gold ammo spam. If I correctly understand Storms answer, all players will get on test premium tanks (don't know if all of them or only the new ones).

Storm didn't want to reveal if public test will start this month.

Source:

RU Q&A http://forum.worldof...азработчикам-7/

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
World of Tanks

naravno,jedini T10 TD koji ne diraju je object.

mogli su bar francuskog TD-a ostavit na miru da i francuzi imaju neki jak tenk....

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

igra je postala dosadna

svi zagrle svoju stijenu i čekaju i imaju pravo. kako igrat kad je normalno da u partiji budu po 4-6 tier8 artiljerija plus koji  tier10 TD koji radi abnormalni damage i šta ćeš drugo nego kempat. sad pored mene jagdtiger izgorio u sekundi...bum bum bum. nema više napucavanje nema ničega. prije kad sam vidio obj.704 sam bježao a sad mi je on kao da sam naletio na jagdpanthera

htjeli su najbolje,htjeli su stavit nove tenkove,nove ciljeve igračima a mislim da su zaje... previše damagea rde pojedini tenkovi i artiljerije.nije zanimljivo

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...

Developer Storm revealed on Russian forum who can expect buffs and nerfs in 0.8.0 (IMPORTANT! Storm was writing only about high tiers! there can be also changes in lower tiers)

Buffed shall be:

- IS-6
- Lorraine 40t
- AMX 50B
- E-100
- JagdPz E-100

Nerfs will hit

- T30
- AMX50 Foch
- T110E3
- T110E4
- M48A1
- AMX50 Fosh 155

Ocekivani nerf za ove nove T10 amere i za ovog Focha 155, ali nekužim cemu jos T30 mrdati????

14 godina
Intel&ATI kaže...
Stolnik kaže...

Buffed shall be:

- IS-6
- Lorraine 40t
- AMX 50B
- E-100
- JagdPz E-100

Nerfs will hit

- T30
- AMX50 Foch
- T110E3
- T110E4
- M48A1
- AMX50 Fosh 155

Ocekivani nerf za ove nove T10 amere i za ovog Focha 155, ali nekužim cemu jos T30 mrdati????

istina, imaju 55% pobjeda, al ni ja ne kuzim cemu nerf T-30-tki??

btw evo jedna odlicna {#}

Victory!
Battle: Fisherman's Bay 14. kolovoza 2012. 15:26:09
Vehicle: E-50
Experience received: 3.528 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 72.531
Battle Achievements: Confederate

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dakle, 8.0 bi zapravo trebao biti najvažniji update do sada, zar ne? Bolja grafika, fizika (baš me zanima što li će na kraju ispasti od svega toga), bolja optimizacija...Još da poprave MM kojeg su pošteno zasr..s 7.5, gdje ćeš bolje..

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 16:27 (Riker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Dakle, 8.0 bi zapravo trebao biti najvažniji update do sada, zar ne? Bolja grafika, fizika (baš me zanima što li će na kraju ispasti od svega toga), bolja optimizacija...Još da poprave MM kojeg su pošteno zasr..s 7.5, gdje ćeš bolje..

i nemoj zaboravit 0dmg shotove

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice