- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Battle: South Coast 23. lipnja 2012. 23:59:07
Vehicle: IS-8
Experience received: 619
Credits received: 48.009
Tu sam napravio sitni dmg na e 50
A kad napravim dmg na t10 tenku i ubim ih par dobim 30-40k
Nesto su gadno shebali sa ovim patchom.
Koji ti je nick u igri?
Kome?
hehe evo jedne, prezivio s 3hp
Victory!
Battle: Fjords 24. lipnja 2012. 2:36:00
Vehicle: IS-4
Experience received: 3.363 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 58.628
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper, Defender
Kome?
Pitao je kolegu Stolnik-a.
Zato služi gumb "nadporuka" :P
Oho prvi put sam TOP GUN. imadoh 6 killova
Najslađa medalja, a osvojit je "Boelter's Medal". trebaš imat 7 killova u kojim moraju biti tenkovi tier 4 ili viši.
Još bolje sa tier 5 TD-om dobit Hallonen's medal: uništit 3 tenka 2 ili više tierova iznad tebe.
Ja sa Stugom dobio oboje :P
Najslađa medalja, a osvojit je "Boelter's Medal". trebaš imat 7 killova u kojim moraju biti tenkovi tier 4 ili viši.
Još bolje sa tier 5 TD-om dobit Hallonen's medal: uništit 3 tenka 2 ili više tierova iznad tebe.
Ja sa Stugom dobio oboje :P
Ja imam samo Boeletera, a 5 od toga sa M103
Nikako da skuzim ove SPGove...
Ja imam ciljnik koji pokazuje u neki pravac, a on puca odozgo... Kako onda znam što gađam? I nije li logičnije da SPG ima "dalji" ciljnik od obicnog light tanka?
Pa SPG pokriva cijelu mapu?? Ili si ti nesto drugo htio reći? Ako je to ono sto ja mislim da ti nije jasno, upri shift i mozes nisan po cijeloj mapi micat i cijelu mapu pogađati osim u slucaju low tier artya koji nemaju domet...
Ja imam ciljnik koji pokazuje u neki pravac, a on puca odozgo... Kako onda znam što gađam? I nije li logičnije da SPG ima "dalji" ciljnik od obicnog light tanka?
Pa SPG pokriva cijelu mapu?? Ili si ti nesto drugo htio reći? Ako je to ono sto ja mislim da ti nije jasno, upri shift i mozes nisan po cijeloj mapi micat i cijelu mapu pogađati osim u slucaju low tier artya koji nemaju domet...
Nisan znao za ovaj shift
ajme hvala, ja sam gadao preko obicnog ciljnika ko idiot neki
Nisan znao za ovaj shift
ajme hvala, ja sam gadao preko obicnog ciljnika ko idiot neki
Vjerujem da nisi jedini :P Tek si počeo, pomalo!
Koji ti je nick u igri?
DamageHigh[FAWR]
hehe kupio si ferdinanda jel? :D
nego vidim ovdje si najaktivniji i dosta znaš o wotu pa da te pitam jel mi pogriješka ako ne igram sa artyma?
nego vidim ovdje si najaktivniji i dosta znaš o wotu pa da te pitam jel mi pogriješka ako ne igram sa artyma?
Jesam, to mi je bio najkraći grind u povijesti, oko 122 bitke s JagdPantherom mi je trebalo da izgrindan Ferdinanda.
Samo je sad teški proces skupljanja expa za 12,8cm top...(oko 30.000 expa mi još fali).
gle meni je arty dosadan... zašto
1. čučiš u grmlju dok drugi voze okolo
2. ovisiš o drugima
3. ako fulaš pi*diš jer reloadaš 30 sekundi
4. ako opet fulaš pi*diš i lupaš po tipkovnici jer opet reloadaš 30 sekundi
5. taman prije nego opališ tenk nestane s mape i onda mlatiš tipkovnicu šakom 2-3 puta
6. scout te redovito dohvati unutar 2 minute igre ako ti je tim u qrcu i onda psuješ sve što ti dođe na pamet
7. s obzirom da su nerfali zarade... stvar je logična
ja imam SU8 Elitan, nekad je to zgrtalo para i para do boli, danas zarađuje tako malo da mi stoji samo kao ukras u garaži
platiš ga 680.000 + platiš jači top i sve ostalo + equipment... i onda si u SPG ulupao... cca 2.000.000 kredita a zarada
ako dobro odigraš je oko 30.000 (i od toga oduzmi troškove)
Uzmi SU-14...ako igraš bez premiuma odvuče te u minus ko od šale ako ne ubijaš i ne pobjeđujete u igri.
to mi je bila naj naj naj gora pogreška u WOT životu!
unlockao sam SU-14, kupio sam SU-14, svu podasu s SU-8 sam prebacio na SU-14, equipment također, SU-8 prodao
i onda shvatim da mi je SU-14 takvo smeće i da mi uopće ne leži u igri.
Onda sam ponovo kupio SU-8 prebacio posadu nazad i vratio Equipment i prodao SU-14
probaj izračunati koliko sam para spušio (imaj na umu da kad kupuješ tenk nema istu vrijednost kad ga i prodaješ)
Divota :)
tijekom operacije Kursk njemački oklopni bataljun tank destroyera uništili su 320 saveznička tenka, u toj bitci izgubili su samo 13 Ferdinanda!
Izračunajte omjer 24 na prema 1
Šteta šta je bia relativno loš tenk, nije imao nikakvo naoružanje za podršku pješacima, iako ima odličan i jak top sve dok ga nisu preradili bia je loš što se tiče podrške vojsci.
Što se tiče omjera ubijenih tu je među najboljim tenkovima WW2 sa omjerom 10:1 u prosjeku.
Zato je uvijek bio S-51 bolji izbor od "bangbus" (SU-14). Okretniji je, a ako trebaš ići TD mode lakše je s njim jer je na šasiji od KV-1S :D
Zato je uvijek bio S-51 bolji izbor od "bangbus" (SU-14). Okretniji je, a ako trebaš ići TD mode lakše je s njim jer je na šasiji od KV-1S :D
Apsolutno se slažem, je*o majku prođe partija dok se ja s SU-14 okrenem za 360 stupnjeva
Predobar nacrt!!!
Predobar nacrt!!!
blueprint :)
Jesam, to mi je bio najkraći grind u povijesti, oko 122 bitke s JagdPantherom mi je trebalo da izgrindan Ferdinanda.
Samo je sad teški proces skupljanja expa za 12,8cm top...(oko 30.000 expa mi još fali).
gle meni je arty dosadan... zašto
1. čučiš u grmlju dok drugi voze okolo
2. ovisiš o drugima
3. ako fulaš pi*diš jer reloadaš 30 sekundi
4. ako opet fulaš pi*diš i lupaš po tipkovnici jer opet reloadaš 30 sekundi
5. taman prije nego opališ tenk nestane s mape i onda mlatiš tipkovnicu šakom 2-3 puta
6. scout te redovito dohvati unutar 2 minute igre ako ti je tim u qrcu i onda psuješ sve što ti dođe na pamet
7. s obzirom da su nerfali zarade... stvar je logična
ja imam SU8 Elitan, nekad je to zgrtalo para i para do boli, danas zarađuje tako malo da mi stoji samo kao ukras u garaži
platiš ga 680.000 + platiš jači top i sve ostalo + equipment... i onda si u SPG ulupao... cca 2.000.000 kredita a zarada
ako dobro odigraš je oko 30.000 (i od toga oduzmi troškove)
Uzmi SU-14...ako igraš bez premiuma odvuče te u minus ko od šale ako ne ubijaš i ne pobjeđujete u igri.
to mi je bila naj naj naj gora pogreška u WOT životu!
unlockao sam SU-14, kupio sam SU-14, svu podasu s SU-8 sam prebacio na SU-14, equipment također, SU-8 prodao
i onda shvatim da mi je SU-14 takvo smeće i da mi uopće ne leži u igri.
Onda sam ponovo kupio SU-8 prebacio posadu nazad i vratio Equipment i prodao SU-14
probaj izračunati koliko sam para spušio (imaj na umu da kad kupuješ tenk nema istu vrijednost kad ga i prodaješ)
u hebiga onda.ništa od artya :/
ma daj :) kad imaš neki bijesni arty pa one shootaš drugi tenk, pa ponovo ubiješ drugi tenk, pa treći... a iz cijevi ti se samo puši i puši... :) :) :) i onda kad te suigrači krive da "kradeš killove" hehehe
probaj ništa te ne košta, preporučam ti njemačku granu, dođi do Hummela i to je to.
Da li vam se događa nakon što pritisnete "esc" da potpuno sruši igru umjesto da vas pošalje u garažu? Zadnjih par dana od patcha 6-7 puta dnevno
Da li vam se događa nakon što pritisnete "esc" da potpuno sruši igru umjesto da vas pošalje u garažu? Zadnjih par dana od patcha 6-7 puta dnevno
ovo govno od igre nakon predzadnjeg updatea mi se stalno ruši, svakodnevno 20 puta BSOD na ekranu, smrzne se prilikom učitavanja mape, smrzne se ingame...
bilo koja druga igra radi bez greške, čak sam i reinstalirao OS na drugi disk, + WOT opet i ista priča...
dakle nije do kompa
ma daj :) kad imaš neki bijesni arty pa one shootaš drugi tenk, pa ponovo ubiješ drugi tenk, pa treći... a iz cijevi ti se samo puši i puši... :) :) :) i onda kad te suigrači krive da "kradeš killove" hehehe
probaj ništa te ne košta, preporučam ti njemačku granu, dođi do Hummela i to je to.
Takoder moja preporuka,ako ti se neda grindat preko arty sa Panzera 3/4 predes na Hummela(tak sam ja napravio),taj arty je preokretan i sa rammerom(nabijac) i 100%posada reloada 18.24 sekunde
Štaje sa ovim updateom!? Prvih 10 sekundi se skida normalno, a onda se krene vuć ko krepana kobila.