World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.379.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Da
Pričam i serem bezveze
15 godina
ja idiot tek sad pročitao da danas su-85 i t-34-85 donose duplu zaradu... evo u pola sata igre skupio oko 400k kredita s njima.. ovaj su-85 je beštija samo takva
Pričam i serem bezveze
16 godina
World of Tanks

Battle: South Coast 23. lipnja 2012. 23:59:07
Vehicle: IS-8
Experience received: 619
Credits received: 48.009

Tu sam napravio sitni dmg na e 50

A kad napravim dmg na t10 tenku i ubim ih par dobim 30-40k

Nesto su gadno shebali sa ovim patchom.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koji ti je nick u igri?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kome?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

hehe evo jedne, prezivio s 3hp

Victory!
Battle: Fjords 24. lipnja 2012. 2:36:00
Vehicle: IS-4
Experience received: 3.363 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 58.628
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper, Defender

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Kome?

Pitao je kolegu Stolnik-a.

Zato služi gumb  "nadporuka" :P

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
World of Tanks

Oho prvi put sam TOP GUN. imadoh 6 killova

LoL NordicEU : Heineken01

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Najslađa medalja, a osvojit je "Boelter's Medal". trebaš imat 7 killova u kojim moraju biti tenkovi tier 4 ili viši.

Još bolje sa tier 5 TD-om dobit Hallonen's medal: uništit 3 tenka 2 ili više tierova iznad tebe.

Ja sa Stugom dobio oboje :P

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
KKristijan kaže...

Najslađa medalja, a osvojit je "Boelter's Medal". trebaš imat 7 killova u kojim moraju biti tenkovi tier 4 ili viši.

Još bolje sa tier 5 TD-om dobit Hallonen's medal: uništit 3 tenka 2 ili više tierova iznad tebe.

Ja sa Stugom dobio oboje :P

Ja imam samo Boeletera, a 5 od toga sa M103

14 godina
World of Tanks

Nikako da skuzim ove SPGove...

Ja imam ciljnik koji pokazuje u neki pravac, a on puca odozgo... Kako onda znam što gađam? I nije li logičnije da SPG ima "dalji" ciljnik od obicnog light tanka?

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Ja imam ciljnik koji pokazuje u neki pravac, a on puca odozgo... Kako onda znam što gađam? I nije li logičnije da SPG ima "dalji" ciljnik od obicnog light tanka?

Pa SPG pokriva cijelu mapu?? Ili si ti nesto drugo htio reći? Ako je to ono sto ja mislim da ti nije jasno, upri shift i mozes nisan po cijeloj mapi micat i cijelu mapu pogađati osim u slucaju low tier artya koji nemaju domet...

14 godina
Gozz kaže...
KKristijan kaže...

Pa SPG pokriva cijelu mapu?? Ili si ti nesto drugo htio reći? Ako je to ono sto ja mislim da ti nije jasno, upri shift i mozes nisan po cijeloj mapi micat i cijelu mapu pogađati osim u slucaju low tier artya koji nemaju domet...

Nisan znao za ovaj shift {#}

ajme hvala, ja sam gadao preko obicnog ciljnika ko idiot neki

13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
Gozz kaže...
KKristijan kaže...

Nisan znao za ovaj shift {#}

ajme hvala, ja sam gadao preko obicnog ciljnika ko idiot neki

Vjerujem da nisi jedini :P Tek si počeo, pomalo!

14 godina
xdominikx kaže...

Koji ti je nick u igri?

DamageHigh[FAWR]

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
World of Tanks

Divota :)

tijekom operacije Kursk njemački oklopni bataljun tank destroyera uništili su 320 saveznička tenka, u toj bitci izgubili su samo 13 Ferdinanda!

Izračunajte omjer 24 na prema 1

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 10:43 (Ziga).

10 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

hehe kupio si ferdinanda jel? :D

nego vidim ovdje si najaktivniji i dosta znaš o wotu pa da te pitam jel mi pogriješka ako ne igram sa artyma?

je kako si
17 godina
cod4gamer kaže...

nego vidim ovdje si najaktivniji i dosta znaš o wotu pa da te pitam jel mi pogriješka ako ne igram sa artyma?

Jesam, to mi je bio najkraći grind u povijesti, oko 122 bitke s JagdPantherom mi je trebalo da izgrindan Ferdinanda.

Samo je sad teški proces skupljanja expa za 12,8cm top...(oko 30.000 expa mi još fali).

gle meni je arty dosadan... zašto

1. čučiš u grmlju dok drugi voze okolo 

2. ovisiš o drugima

3. ako fulaš pi*diš jer reloadaš 30 sekundi

4. ako opet fulaš pi*diš i lupaš po tipkovnici jer opet reloadaš 30 sekundi

5. taman prije nego opališ tenk nestane s mape i onda mlatiš tipkovnicu šakom 2-3 puta

6. scout te redovito dohvati unutar 2 minute igre ako ti je tim u qrcu i onda psuješ sve što ti dođe na pamet

7. s obzirom da su nerfali zarade... stvar je logična

ja imam SU8 Elitan, nekad je to zgrtalo para i para do boli, danas zarađuje tako malo da mi stoji samo kao ukras u garaži 

platiš ga 680.000 + platiš jači top i sve ostalo + equipment... i onda si u SPG ulupao... cca 2.000.000 kredita a zarada

ako dobro odigraš je oko 30.000 (i od toga oduzmi troškove)

Uzmi SU-14...ako igraš bez premiuma odvuče te u minus ko od šale ako ne ubijaš i ne pobjeđujete u igri.

to mi je bila naj naj naj gora pogreška u WOT životu!

unlockao sam SU-14, kupio sam SU-14, svu podasu s SU-8 sam prebacio na SU-14, equipment također, SU-8 prodao

i onda shvatim da mi je SU-14 takvo smeće i da mi uopće ne leži u igri. 

Onda sam ponovo kupio SU-8 prebacio posadu nazad i vratio Equipment i prodao SU-14

probaj izračunati koliko sam para spušio (imaj na umu da kad kupuješ tenk nema istu vrijednost kad ga i prodaješ)

15 godina
Ziga kaže...

tijekom operacije Kursk njemački oklopni bataljun tank destroyera uništili su 320 saveznička tenka, u toj bitci izgubili su samo 13 Ferdinanda!

Izračunajte omjer 24 na prema 1

Šteta šta je bia relativno loš tenk, nije imao nikakvo naoružanje za podršku pješacima, iako ima odličan i jak top sve dok ga nisu preradili bia je loš što se tiče podrške vojsci.

Što se tiče omjera ubijenih tu je među najboljim tenkovima WW2 sa omjerom 10:1 u prosjeku.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
-skraćen citat-

Zato je uvijek bio S-51 bolji izbor od "bangbus" (SU-14). Okretniji je, a ako trebaš ići TD mode lakše je s njim jer je na šasiji od KV-1S :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 10:47 (Krešo91).
17 godina
Krešo91 kaže...

Zato je uvijek bio S-51 bolji izbor od "bangbus" (SU-14). Okretniji je, a ako trebaš ići TD mode lakše je s njim jer je na šasiji od KV-1S :D

Apsolutno se slažem, je*o majku prođe partija dok se ja s SU-14 okrenem za 360 stupnjeva {#}

13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Predobar nacrt!!! {#}

17 godina
xdominikx kaže...

Predobar nacrt!!! {#}

blueprint :)

14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
cod4gamer kaže...

Jesam, to mi je bio najkraći grind u povijesti, oko 122 bitke s JagdPantherom mi je trebalo da izgrindan Ferdinanda.

Samo je sad teški proces skupljanja expa za 12,8cm top...(oko 30.000 expa mi još fali).

gle meni je arty dosadan... zašto

1. čučiš u grmlju dok drugi voze okolo 

2. ovisiš o drugima

3. ako fulaš pi*diš jer reloadaš 30 sekundi

4. ako opet fulaš pi*diš i lupaš po tipkovnici jer opet reloadaš 30 sekundi

5. taman prije nego opališ tenk nestane s mape i onda mlatiš tipkovnicu šakom 2-3 puta

6. scout te redovito dohvati unutar 2 minute igre ako ti je tim u qrcu i onda psuješ sve što ti dođe na pamet

7. s obzirom da su nerfali zarade... stvar je logična

ja imam SU8 Elitan, nekad je to zgrtalo para i para do boli, danas zarađuje tako malo da mi stoji samo kao ukras u garaži 

platiš ga 680.000 + platiš jači top i sve ostalo + equipment... i onda si u SPG ulupao... cca 2.000.000 kredita a zarada

ako dobro odigraš je oko 30.000 (i od toga oduzmi troškove)

Uzmi SU-14...ako igraš bez premiuma odvuče te u minus ko od šale ako ne ubijaš i ne pobjeđujete u igri.

to mi je bila naj naj naj gora pogreška u WOT životu!

unlockao sam SU-14, kupio sam SU-14, svu podasu s SU-8 sam prebacio na SU-14, equipment također, SU-8 prodao

i onda shvatim da mi je SU-14 takvo smeće i da mi uopće ne leži u igri. 

Onda sam ponovo kupio SU-8 prebacio posadu nazad i vratio Equipment i prodao SU-14

probaj izračunati koliko sam para spušio (imaj na umu da kad kupuješ tenk nema istu vrijednost kad ga i prodaješ)

u hebiga onda.ništa od artya :/

je kako si
17 godina
cod4gamer kaže...

ma daj :) kad imaš neki bijesni arty pa one shootaš drugi tenk, pa ponovo ubiješ drugi tenk, pa treći... a iz cijevi ti se samo puši i puši... :) :) :) i onda kad te suigrači krive da "kradeš killove" hehehe

probaj ništa te ne košta, preporučam ti njemačku granu, dođi do Hummela i to je to.

13 godina
World of Tanks

Da li vam se događa nakon što pritisnete "esc" da potpuno sruši igru umjesto da vas pošalje u garažu? Zadnjih par dana od patcha 6-7 puta dnevno {#}

0 0 hvala 0
17 godina
hoss kaže...

Da li vam se događa nakon što pritisnete "esc" da potpuno sruši igru umjesto da vas pošalje u garažu? Zadnjih par dana od patcha 6-7 puta dnevno {#}

ovo govno od igre nakon predzadnjeg updatea mi se stalno ruši, svakodnevno 20 puta BSOD na ekranu, smrzne se prilikom učitavanja mape, smrzne se ingame...

bilo koja druga igra radi bez greške, čak sam i reinstalirao OS na drugi disk, + WOT opet i ista priča...

dakle nije do kompa

14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
cod4gamer kaže...

ma daj :) kad imaš neki bijesni arty pa one shootaš drugi tenk, pa ponovo ubiješ drugi tenk, pa treći... a iz cijevi ti se samo puši i puši... :) :) :) i onda kad te suigrači krive da "kradeš killove" hehehe

probaj ništa te ne košta, preporučam ti njemačku granu, dođi do Hummela i to je to.

Takoder moja preporuka,ako ti se neda grindat preko arty sa Panzera 3/4 predes na Hummela(tak sam ja napravio),taj arty je preokretan i sa rammerom(nabijac) i 100%posada reloada 18.24 sekunde {#}

Xc
14 godina
Mislim da je nuzno igrati s artijem, tako najbolje upoznas di te arty moze gadjati, a di ne...
15 godina
World of Tanks

Štaje sa ovim updateom!? Prvih 10 sekundi se skida normalno, a onda se krene vuć ko krepana kobila.

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice