World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.364.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Shamrock kaže...
Stolnik kaže...
Shamrock kaže...

Nikad nitko nije ni rekao da je WoT simulacija... Igra je napravljena tako da svi tenkovi manje-više budu ravnopravni u borbi.

Neki tenkovi imaju bolji oklop, neki su pokretljiviji i brži, dok treći imaju bolji top...

Osim toga, kada bi se ciljalo na realnost, tada bi u igri bilo sveukupno 20-30 tenkova jer veliki dio tenkova koji su u igri postojao samo na papiru...

Prestanite više World of Tanks gledati kao simulaciju jer WoT to nije niti će ikada biti...

Da a to su samo rusi, svaki nacisticki tenk koji je u igri je bio na papiru ali su ga napravili do 1945, tj kad je rat zavrsio tenkovi su bili napravljeni...a pol rusa nije postojalo kad je rat trajao...

lowe, E-75, E-50, GW Panther, GW Tiger, GW Type E, VK 2801, VK 3002 (DB), E-100 (samo je šasija napravljena),VK 4502, Maus (1 funkcionalni prototip)...

Nijedan od tih tenkova nije vidio borbu, a samo neki su napravljeni kao prototipovi...

A što se tiće njemačkih tenkova nakon WW2, prvi tenk koji je ušao u upotrebu bio je Leopard 1 1965. godine, a njega nebi imalo smisla uvesti u igru...

pa dobro, tenk nije vidio borbu al je postojao za vrijeme rata omg

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
MrXleader kaže...

ja se nadam otvaranju amerike ili azije i dodavanjem novih mapa {#}

Ovo s mapama je teški shit stari moj na količinu pojavljivanja istih

Erlenberg = rijetko, Komarin = rijetko, South Coast = rijetko, Swamp = rijetko, Westfield = rijetko, Arctic region = ultra rijetko (1 mjesečno), Cliff = rijetko, Mountain Pass = rijetko,

Province = ultra shit rijetko (1 u 2 mjeseca) > ovu sam mapu igrao 1 put u životu

a neke se javljaju prečesto, jučer sam Live Oaks igrao 3 puta zaredom,...sramota

Zeljko ne to,u clan warove da ubace {#},jer ovako vec ima puno klanova,a premalo prostora {#}

Xc
17 godina
Krešo91 kaže...

I na kraju krajeva dolazimo do zaključka da je to samo igra i da se pravi povijesni parametri unesu onda bi npr. King Tiger bio neprobojan od mojeg Object 704 jer po povijesnim podacima BL10 top na 704 je imao nekih stotinjak i kusur milimetara efektivne penetracije {#}

Zato ono, bacite povijesne parametre i podatke na stranu i igrajte igru kako znate ili naučite bolje iz svojih grešaka. For fucks sake pogledajte battle replay i onda pogledajte gdje ste pogriješili s napadom na neki tenk i popravite se idući puta. Samo polako, nema žurbe {#}

Ne mora penetrirati da bi rascopao tenk, masivna granata može jednostavno otkinuti kupolu, skrivit kotače koji nose gusjenice i sl. Ne mora nužno pobiti posadu da bi tenk bio smeće. Tako da da, mislim da bi taj BL10 napravio Tigru 2 dosta štete ako pogodi kako treba.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
16 godina
neaktivan
Vido kaže...
Krešo91 kaže...

I na kraju krajeva dolazimo do zaključka da je to samo igra i da se pravi povijesni parametri unesu onda bi npr. King Tiger bio neprobojan od mojeg Object 704 jer po povijesnim podacima BL10 top na 704 je imao nekih stotinjak i kusur milimetara efektivne penetracije {#}

Zato ono, bacite povijesne parametre i podatke na stranu i igrajte igru kako znate ili naučite bolje iz svojih grešaka. For fucks sake pogledajte battle replay i onda pogledajte gdje ste pogriješili s napadom na neki tenk i popravite se idući puta. Samo polako, nema žurbe {#}

Ne mora penetrirati da bi rascopao tenk, masivna granata može jednostavno otkinuti kupolu, skrivit kotače koji nose gusjenice i sl. Ne mora nužno pobiti posadu da bi tenk bio smeće. Tako da da, mislim da bi taj BL10 napravio Tigru 2 dosta štete ako pogodi kako treba.

Imas slike ferdija na netu kada ga je opizdlla 152 he sa su152.

Gornja dio oko topa neostecen, samo udubljenja od granata koje nisu uspijele probiti, ali dio odmah ispod skroz unisten. Da ne kazem na sta je posada licila nakon sto ju je udarni val pokosio.

16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Ziga kaže...

Ako uzmemo sve osobine tenkova i stvorimo konačnu ocjenu, najbolji tenk u WW2 je Panther. Tiger II je bio najjači, no nedostatak mu je užasno loša pokretljivost i abnormalna potrošnja od 500 litara na 100km.

Da, Panther je bio najbolji tenk pa onda Tiger...

Pa i ne bas, Tiger je bio fail žešći jer je kostao ko nekoliko panzera 4, kvario se ko lud, napravljeno samo oko 1400 komada u usporedbi sa preko 60k shermana i jos vise t34. To sto su se saveznici bojali kad bi naletili na njega nije donijelo ama bas nikakvu prednost nijemcima, osim tog legendarnog statusa.

Da su nijemci bili pametniji ulupali bi svu lovu od tih fail tenkova (ferdi, tiger, king tiger, jagdtiger...) u masovnu proizvodnju jednoga modela, panzera 4 najrealnije, kojeg bi samo usavrsavali kako bi godine rata prolazile.

A vidi ove povjesničare što daju tdove, pa dajte obrazložite zašto, dajte neke argumente da vidimo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 22:43 (dedaa).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jos malo {#}

tier 10 arty US:

GER:

RU:
FR:

m65 280mm m65 280mm
Dora Dora
Ikon Ikon
WW ... 3 ? WW ... 3 ?
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 23:27 (DedicatedGamer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...

evo jos malo {#}

tier 10 arty US:

GER:

RU:
FR:

Dora će se jedino moć koristiti u ensku,sa tim da će ona jedino moće pucat izvan mape {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hebate ne stignem pročitati forum 2 dana i opet se thread pretvori u hrpu historical i balans QQ-a...

evo jedan mali guide for newbs:

- igra je balansirana, vjerojatno bolje od 90% drugih online igara

- ako ti se ne sviđa balans nemoj igrati

- ako misliš da je pay to win, nemoj igrati

- ako tražiš simulaciju nemoj igrati

- ako te igra živcira nemoj igrati

- ako misliš da WG radi loš posao, napravi bolje ili nemoj igrati

- ako si fan 2. svjetskog rata, guess what ovo nije povjesna igra

- ako misliš da znaš kako će stvari izgledati nakon dodavanjy XY tenka, stabla ili whatever, nabavi kristalnu kuglu i počni prodavati svoju vidovitost (tzv QQ na neviđeno)

- ako misliš da je nacija s kojom igraš zakinuta, probaj OP naciju ili nemoj igrati

- još jednom za spore, ako misliš da su rusi OP igraj sa njima i shvatit ćeš da i oni imaju mane (ili nemoj igrati)

evo i template za stvari koje nisam obuhvatio:

- ako "insert random QQ", nemoj igrati

i onako programerski za kraj:

else { stop teh fck QQ-ing;

}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 9:08 (nine).
Moj PC  
17 5 hvala 3
17 godina
World of Tanks

Joj Ferdi mater ti tvoju ....

jučer navečer krenem igrati izgubimo 2:15 (ja ubio 1), druga partija izubimo 1:15 (ja ubio1), treća partija gubimo 0:10 da bi završilo 3:15 (ubio 0), četvrta partija gubimo 0:7 da bi završilo 10:15 (oštetio 8)

statistika?.... imam premium...u minus ko od šale (s 8,8cm topom) pa si mislite kako bi bilo tek s 12,8

0 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...

Joj Ferdi mater ti tvoju ....

jučer navečer krenem igrati izgubimo 2:15 (ja ubio 1), druga partija izubimo 1:15 (ja ubio1), treća partija gubimo 0:10 da bi završilo 3:15 (ubio 0), četvrta partija gubimo 0:7 da bi završilo 10:15 (oštetio 8)

statistika?.... imam premium...u minus ko od šale (s 8,8cm topom) pa si mislite kako bi bilo tek s 12,8

ferdi sa 12.8 zarađuje ko blesav..... bez premijuma

ja sam isključivo sa njim zaradio pare za JT prije nego sam skupio exp........

tako da se tu nemaš što objektivno žalit.........

15 godina
nine kaže...

hebate ne stignem pročitati forum 2 dana i opet se thread pretvori u hrpu historical i balans QQ-a...

evo jedan mali guide for newbs:

- igra je balansirana, vjerojatno bolje od 90% drugih online igara

- ako ti se ne sviđa balans nemoj igrati

- ako misliš da je pay to win, nemoj igrati

- ako tražiš simulaciju nemoj igrati

- ako te igra živcira nemoj igrati

- ako misliš da WG radi loš posao, napravi bolje ili nemoj igrati

- ako si fan 2. svjetskog rata, guess what ovo nije povjesna igra

- ako misliš da znaš kako će stvari izgledati nakon dodavanjy XY tenka, stabla ili whatever, nabavi kristalnu kuglu i počni prodavati svoju vidovitost (tzv QQ na neviđeno)

- ako misliš da je nacija s kojom igraš zakinuta, probaj OP naciju ili nemoj igrati

- još jednom za spore, ako misliš da su rusi OP igraj sa njima i shvatit ćeš da i oni imaju mane (ili nemoj igrati)

evo i template za stvari koje nisam obuhvatio:

- ako "insert random QQ", nemoj igrati

i onako programerski za kraj:

else { stop teh fck QQ-ing;

}

imaš apsolutno pravo.....

mislim da ću upravo to i napraviti........

ionako mi više ne pričinja neko zadovoljstvo......

a opet..... iz dosade možda i neću..........

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Za sve QQ mofos igrajte u low tier tipa MS-1 i Loltraktor jer tamo možete ownat čak ako igrate ko totalni debil.

Ili...! Kupite Stuga i rascopajte ih kao ja nekidan {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 11:22 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Neki dan kupio is-8..jaoooo ljudi...M U K A  I S U S O V A..

toliko je loš kad je stock, kao nijedan drugi.. a provozao sam ih bogami dosta(govorim o visokim tierovima)

jel ima ko taj tenk? jel čemu kad je full upgrade?

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
nev75 kaže...

Neki dan kupio is-8..jaoooo ljudi...M U K A  I S U S O V A..

toliko je loš kad je stock, kao nijedan drugi.. a provozao sam ih bogami dosta(govorim o visokim tierovima)

jel ima ko taj tenk? jel čemu kad je full upgrade?

Meni se isto čini loš-cijepam ga sa AMX 13 75 stock gun.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
15 godina

full upgrade ti je ko is-3 s topom od is-4

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Na test serveru sam primjetio da su povećali armor na njemu. Tj. bio je neki bug u armor values pa su to popravili. Vidjet ćemo kako će bit kad dođe patch. Inače meni čisto OK IS-8, samo ga treba igrat kao IS-3 ali malkoc agresivnije jer ima jači gun pa možeš se suprostavit ostalima.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 15:00 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je ok, samo sto treba igrat kao sa medium tenkovima.

Od pocetka mi je full pa neznam bas kakav je stock!

15 godina
World of Tanks

Evo ja imam full upgrade is-8, osim zadnjeg motora i tenk je odlican, naravno kad stojiš ravno mogu te tier 6 tenkovi probiti, ali kad se nakosiš e onda je to prava stvar...

Slično kako kod is-3

Evo ss od nedavne borbe, primio 23 udarca i preživio {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

Evo ja imam full upgrade is-8, osim zadnjeg motora i tenk je odlican, naravno kad stojiš ravno mogu te tier 6 tenkovi probiti, ali kad se nakosiš e onda je to prava stvar...

Slično kako kod is-3

Evo ss od nedavne borbe, primio 23 udarca i preživio {#}

Pa IS-3 i IS-7 najbolje dingaju kada se ne nakose, čim se nakosiš sve ti prolazi kroz kljun sa strane, iako tada zaštitiš lower plate, bar je takvo moje iskustvo do sada. Naravno noobovi će vjerovatno gađat bok kada se nakosiš i neće te probit, no kod tier X/IX matcheva većina playera precizno i pametno gađa.

Onaj spaced armor na IS-7 koji se nalazi iznad gusjenice gotovo nitko nikad ne gađa, but when they do I {#}

IS-4 je pak druga priča, njega kad nakosiš to je ubitačno jer mu side armor može svašta izdržat (više nego IS-7), a front armor kad nakosiš također jer nema kljuna.

No ima jedna slaba točka kod IS-4, kada se nakosiš gornji bočni plate koji je bio već pod kutem gubi taj kut i može ga se probit, a iza tog malog plate-a se nalazi ammo rack.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 17:49 (Hyperion).
17 godina
World of Tanks

Jel itko imao iskustva sa KV-13 tenkom? Kakav je i isplati li se?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crystal6 kaže...

Jel itko imao iskustva sa KV-13 tenkom? Kakav je i isplati li se?

Brz, okretan, dobar prednji armor (120mm kao i na IS-u), jedina poveća mana je top. Samo 100-160hp-a skidam s njim, a ni penetracija nije baš najbolja, no lako dođeš nekom većem tenku iza leđa i onda ga skidaš malo po malo.

Mislim da ćeš se s njim više zabavit nego sa onom linijom BT-2 -> BT-7 -> A-20 -> T-34 -> T34-85 da bi došao do T-43.

Ali preporučam da ga se uzme tek nakon što se istraži i kupi IS-7

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 18:31 (Hyperion).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Imal tko problema sa logiranjem danas?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Imal tko problema sa logiranjem danas?

upravo htio to napisat.piše osvježavanje pokretača i nikako oda se osvježi :/

Avenged Sevenfold foREVer!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 19:36 (cod4gamer).
15 godina
World of Tanks

Ni meni nece, vidim da nezeli ni na http://worldoftanks.com/ , na europsku regiju

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

neradi ali mozes pokrenut direktno bez launchera...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Ni meni nece, vidim da nezeli ni na http://worldoftanks.com/ , na europsku regiju

meni radi sad

Avenged Sevenfold foREVer!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

pa maintenace je danas,citajte news

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

(between Wednesday June 13th at 23:00 GMT and Thursday, June 14th at 02:00 GMT)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije mi samo nekih pet minuta htjelo, posle oće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ne mogu uci u igru kao ni ostali pa da malo tipkam :)

Lutam po raznim granama: Njemci, Rusi, Ameri...
ajd mi recite sta da kupim Tier 7 (smatram da tu mogu zaradjivati)
imam istrazen Panther 1, VK3002Db, sad ganjam T29 (heavy) i T20 (medium)

Imam istrazen i Tiger al ne svidja mi se... da nastavim prema T29??? 

Ja

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice