World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.348.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja isto malo igram sa KV4 i tenk je fking odvratan lol.. da mu barem armor opravdava sporost nebi bilo problema lol...

iako nađe se još uvijek hrpa debila, čak t10 koji me jako puno bouncaju {#} ali ako netko zna gdje gađati gotovo je {#}

ako ništa biti će bolje kada mu kupim top, jer trenutni 122mm d25-t je užas.

što se tiče ST1, čini mi se da je daleko bolji t9 od IS8 kojeg sam prodao nakon 2-3 partije (IS8 je mekano govno nedostojno t9).. ne čudi me što ih ima jako malo, jer puno ljudi već ima IS4, pa im se ne isplati gurati tu stranu, a pogotovo ne forsirati igru sa KV4.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
U bugu sam pročitao da igra ima preko 18 milijuna profila, a u intervjuu nekog lika iz wg kada su pricali o WoWP spominje se 30 milijuna o.O To je stvarno impresivno za relativno niskobuđetnu igru. Što mislite jestu li te brojke malo napuhane?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
RocketJuice kaže...
U bugu sam pročitao da igra ima preko 18 milijuna profila, a u intervjuu nekog lika iz wg kada su pricali o WoWP spominje se 30 milijuna o.O To je stvarno impresivno za relativno niskobuđetnu igru. Što mislite jestu li te brojke malo napuhane?

Mislim da je istina, jer zna biti i prek 90k igraca u istom trenutku online.

13 godina
neaktivan
RocketJuice kaže...

Ma nisu napuhane, ja znam dvadestak ljudi iz blize okoline koji ga igraju,povremeno, i sam sam igrao i igram, par acc sam prodao (dodjem do TierX tenka pa se rijesim acc pa ajmo nanovo), sad u garazi IS4 i IS7, jos malo fali do francuza heavy tX, uglavnom odigram dnevno po cca 1sat kad uhvatim vremena. A takvih je jako puno. Cekam jesen i hladnije dane, a do tada ce i eneglezi doci pa ce biti zabavnije.

14 godina
World of Tanks

Jel i vama lagga igra? Nitko osim mene nije spojen na internet na iPhone-u sam iskljucio Wi-Fi i ping mi je 200-400?!? Jel zna netko u cemu je problem? Torrent je iskljucen, Skype,MSN sve aplikacije su iskljucene i dalje je ping velik, wtf?

Hvala na pomoci.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Što ga više igram više ga volim {#}

a što se tiče laga..... znalo se danas desiti par puta...opalim i onda za 2 sekunde se vidi pucanj na ekranu heh....

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Normalno radi, evo upravo odigran 1satni limit danas :) igram s S-51, zivio sam tocno 1min34sec, provozao se BatChat, niko ga ni pogledao nije i od tri arty mene prvog. Ma milina.

A i mali primljen maloprije:World of Warplanes Goes Closed Beta

biti ce veselo ove jeseni

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli zna ko kako mogu zvjezdice pretvoriti u zlato

0 0 hvala 0
14 godina
dida11 kaže...

Nikako, mozes samo obrnuto.

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
13 godina
neaktivan
dida11 kaže...

To je i mene bunilo, kad sam poceo igrati, o milina, bice zlata kad nakupim zvijezdica, a ono figa.

17 godina
SlavkecD3 kaže...

To je i mene bunilo, kad sam poceo igrati, o milina, bice zlata kad nakupim zvijezdica, a ono figa.

metnuo ti ga je zlatokosi švabo  {#}

14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Jel i vama lagga igra? Nitko osim mene nije spojen na internet na iPhone-u sam iskljucio Wi-Fi i ping mi je 200-400?!? Jel zna netko u cemu je problem? Torrent je iskljucen, Skype,MSN sve aplikacije su iskljucene i dalje je ping velik, wtf?

Hvala na pomoci.

isključi sve živo, torrent, magic disk sve baš sve, smanji postavke, ne igre, nego računala, znači grafiku svega što ti zauzuma extra prostor, i nabavi game buster najnoviji, dal je trojka ili četvorka nisam siguran

meni je prije isto laggao ko lud, bio sam ko pijanac mali lijevo malo desno i u stup  :D

nakon ovoga  igra ide ko podmazana

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ladies and mentlegen!

I present oyu the ultimate murder weapon, the "Stug III"

Victory
Westfield 10. lipnja 2012. 19:06:48
StuG III  Experience received: 1.130  Credits received 53.972
Battle Achievements: Boelter's Medal, Top Gun

Score iz garaže i dokaz da nije premium.  Koristim "Premium garage mod" i još par njih :P

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Bolesnik jedan, kako te nije stid silovati 11 puta ? :))))

šala

jel postoji kakva nagrada ako netko ubije 15 igrača iz protivničkog tima? npr 1 godina free premiuma za izuzetna tenkovska postignuća? {#}

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

šala

jel postoji kakva nagrada ako netko ubije 15 igrača iz protivničkog tima? npr 1 godina free premiuma za izuzetna tenkovska postignuća? {#}

da, ima nagrada, iducu partiju te baci kao najslabiji tier (ako je to moguce) i obavezno ti igra smrzne nakon odbrojavanja

14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

šala

stavit ce nakon patcha tek nagradu tj medalju

Xc
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

šala

A jbg ponudili su se xD

Inače bit će ta medalja u patchu, ali yebeno teško za dobit.....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
World of Tanks

Nemoguće je za dobiti

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Nemoguće je za dobiti

14 ih moras ubiti ako vec ne svih 15

Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

yay, evo izgrindao sam zadnjih 10k xp

'Lorraine 40 t' purchased successfully. You have spent credits:  2.037.500

inace amx13 je jedini tenk kojeg ne zelim prestati igrati nakon sto sam ga elitao,

zna li tko jeli onaj francuski t5 medium ubacen u novu verziju ( cini mi se da ga nisam vidio na #1 test serveru ), bilo bi dobro preskociti b1 i bdr i jos istrenirati posadu za lorraine

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ko od vas igrao sa T25 AT,ja sam ga sad otključo pa pitam pošto sad skupljam pare za njega i želim da čujem kakav je :P

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Nemoguće je za dobiti

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
Ziga kaže...

Dobro jutro ekipa, kava je na stolu, toplo pecivo, WOT pokrenut...pas laje na protivničke jedinice.... {#}

s obzirom da je na JagdPantheru posada sad dosegnula 100%, moli preporuku za Skillove kako ih pametno "aktivirati"

većinu vremena snajpam iz daljine pa molim preporuku, dali krenuti s Camo? Repair ili od novih skillova npr zapovjedniku "6th sense..."

hvala

ja bih stavio comm mentor a posade ostatak a repair jer td-u je definitivno nezgodno ostati bez gusjenice i čekati 20+sec popravak.

ja recimo prvi šut td-u ako ga nemogu dokrajčit obično u gusjenice uputim da mi ostane bespomoćan a onda udri.

EDIT: da se malo pohvalim sa isu-152 partijom

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 2:23 (sokre).
15 godina
neaktivan
sokre kaže...
Ziga kaže...

Dobro jutro ekipa, kava je na stolu, toplo pecivo, WOT pokrenut...pas laje na protivničke jedinice.... {#}

s obzirom da je na JagdPantheru posada sad dosegnula 100%, moli preporuku za Skillove kako ih pametno "aktivirati"

većinu vremena snajpam iz daljine pa molim preporuku, dali krenuti s Camo? Repair ili od novih skillova npr zapovjedniku "6th sense..."

hvala

ja bih stavio comm mentor a posade ostatak a repair jer td-u je definitivno nezgodno ostati bez gusjenice i čekati 20+sec popravak

Pošto je JagdPanther tier 7 TD, ja bi reko da nema neki velik "camo coefficient" pa tako da camo skill otpada, a pošto je usput otporan na dosta udaraca zbog svojeg dizajna repair bi mu jako dobro došao. Još jedna dobra stvar za imat je preventive maintanence koji smanjuje šansu požara jer jagdpanther-ov motor i rezervoar goriva bez problema se može zapalit sprijeda ako se gađa lower hull...to sam napravio par puta sa SU-85 / KV (sadašnji KV-2) sa 107-icom :P

17 godina
World of Tanks

Ja sam uzeo Mentor + Kamuflažu pa ću to prebaciti na Ferdinanda i onda Repair poslije toga

Što se tiče zapaljenja, da iritantno da je u jednoj partiji me znaju dva put azapaliti, koma živa.

A što se tiče hrpe killova (15) mene zanima gdje je dovraga ostatak tima u tom trenutku?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Nije mi jasno kak to uspijevaju sa tako malo članova?

Ta jna ima tek 60-ak članova..zar nemaju više provincija za branit, pa da moraju istovremeno igrat više CW bitaka?

znam par klanova koji imaju 50ak pa muku muče kak spojit dvije bitke istovremeno..

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

jel ko od vas igrao sa T25 AT,ja sam ga sad otključo pa pitam pošto sad skupljam pare za njega i želim da čujem kakav je :P

jednostavno receno katastrofa tenk za taj level. Busi te sve zivo a top nije bas nesta, te je dosta neprecizan...

15 godina
nev75 kaže...
Zaja kaže...

Ta jna ima tek 60-ak članova..zar nemaju više provincija za branit, pa da moraju istovremeno igrat više CW bitaka?

znam par klanova koji imaju 50ak pa muku muče kak spojit dvije bitke istovremeno..

imaju oni puno vise članova samo su ih prebacili u drugi tim. -jna- i s njim trolaju plave :) ..a u ovom im je dosta da imaju da nekom bumpaju borbu ili zamrznu tenkove...

15 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...
nev75 kaže...
Zaja kaže...

imaju oni puno vise članova samo su ih prebacili u drugi tim. -jna- i s njim trolaju plave :) ..a u ovom im je dosta da imaju da nekom bumpaju borbu ili zamrznu tenkove...

jbg, ne igram CW pa mi tu ništa nije jasno..

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
14 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav ljudi

posada na KV-1S mi je dostigla 100% pa mi preporučite koje vještine da stavim.

Zahvaljujem :)

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice