- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel ima kakvih promo kodova, opcenito zna li neko gdje se to objavi kad bude, neke stranice koje se time bave nebitno koji jezik.
Bili su jucer neki kodovi sa zlatom i tenkom bonus ali su sve podijelili prije nego je doslo do mene:)
jel ima kakvih promo kodova, opcenito zna li neko gdje se to objavi kad bude, neke stranice koje se time bave nebitno koji jezik.
Bili su jucer neki kodovi sa zlatom i tenkom bonus ali su sve podijelili prije nego je doslo do mene:)
jučer nije bilo ništa ali je bilo prije kojih mjesec-dva-tri
Mozda su to ti stari ako se mogu koristiti, uglavnom par ljudi koje znam je jucer uspjesno unijelo kodove.
Ja sad imam PzIV i zanima me jel mogu prebacit posadu iz njega u VK3601 (H)?
I kako xD
Odeš u personal file i tamo imaš opciju pretreniranja posade na sljedeći tenk (besplatno, za srebrenjake i golde)
to se ponovi za svakog člana posade ponovo.
Razina im je na 88% a kad ih hocu pretrenirat sa srebrenjacima onda mi pada na 79 -.-
I kako xD
Odeš u personal file i tamo imaš opciju pretreniranja posade na sljedeći tenk (besplatno, za srebrenjake i golde)
Razina im je na 88% a kad ih hocu pretrenirat sa srebrenjacima onda mi pada na 79 -.-
pa da
Amx.....
Ajd mi pliz daj link gdje da skinem taj mod s tim nišanom...
I kako xD
Preporucam da si u PzIV ostavis posadu i ostavis si taj tenk za grindanje srebrnjaka koji ce ti na visim tirima biti itekako potrebni, a za 3601 kupi novu posadu ;-)
E jbga sad je kasno. Prebacio sam posadu iz pzIV u vk 3601 i pretreniro i sad su na 79%.. a za pz sam kupio novu koji su sad na 70%
I nije mi jasno sad kod VK 3601. Odigram dobru partiju, 3 otkrijem, 3 ostetim i jednog ubijem i jedva da sam izaso u plus....mozda 1000
Znaci WoT se isplati igrati sve do tier 5 a onda kao F2P igrac nemam vise sta trazit jer je napredak minimalan. huh
Amx.....
Ajd mi pliz daj link gdje da skinem taj mod s tim nišanom...
U postavkama od drivera od grafičke stavi sve da aplikacija sama izabire ili da je sve na max. Jer driveri mogu premostiti postavke u igri. Tako je meni CoD2 izgledao užasno kad mi je u driverima sve bilo stavljeno na max performance umjesto na max quality. Možda je i kod tebe tako, provjeri.
Hvala, smetnuo sam s uma da sam neki dan nove drivere stavljo i tamo mi je bilo Max preformance !
Što mislite o tome da prodam IS-3, kupim KV-3 za te pare, i onda kad dođe 7.3, dobijem t-150 i posadu na 100%? Znam da će većini ovo zvučiti apsurdno, ali ja stvarno više nemam živaca za trpiti IS-3 sranj...Ma koliko god se trudio, bio na vrhu ili dnu ljestvice, s jedinim topom kojeg sada imam (i kojeg bi kao trebao imati dok ne skupim više od 44.000 xp-a, zapravo skoro 66.000 jer moram prvo istražiti d-25t, te bi stoga trebao odigrati više od 150 bitaka (u najboljem slučaju)) ja jednostavno ne mogu izvući profit (a niti zabavu) iz tog tenka. d-2-5t je doista najlošiji top kojeg sam susreo u igri. Da je bio tako neprecizan u stvarnosti, ne bi se niti proizvodio. To što su napravili u igri od njega je idiotizam. Promašim tenk s doslovno 15m udaljenosti S druge strane, koji put pogodim s 200-300 metara. Svaki drugi hitac mi je promašaj. 0 damage hici su učestala pojava. Oklop je solidan protiv tiera V i VI, ali ostali rade damage da je sve čisti kaos...I izgleda da u svojem mišljenju nisam jedini. Čitam po wot forumu i nalazim na dosta ljudi koji imaju slično mišljenje, dakle, nije do mene..
Izdrži do bl9, onda počinje zabava. Igraj pametno, meni se čini da tebe jebe što se zalteiš i ostaneš bez potpore, a onda te izbombaju. Drži se skupine i zaklona. Sa ovim topom sada zabi se u tenka bočno i deri, pošto si nizak on će gađati kupolu.
Jel ima šanse da odgode patch do sredine mjeseca da nabavim is4, fali mi 100k exp
Izdrži do bl9, onda počinje zabava. Igraj pametno, meni se čini da tebe jebe što se zalteiš i ostaneš bez potpore, a onda te izbombaju. Drži se skupine i zaklona. Sa ovim topom sada zabi se u tenka bočno i deri, pošto si nizak on će gađati kupolu.
Jel ima šanse da odgode patch do sredine mjeseca da nabavim is4, fali mi 100k exp
Kupi tri dana premiuma :) svaki dan po 40 - 50k (taman vikend) i eto IS4
... Igraj pametno, meni se čini da tebe jebe što se zalteiš i ostaneš bez potpore, a onda te izbombaju. Drži se skupine i zaklona.
Sasvim suprotno. Nisam tip igrača koji se zaleti bez pameti i onda pogine za par minuta..Nisam toliko bogat Držim se zaklona kao pijan plota..
Jednostavno, IS-3 s ovim topom ne može pomoći mojem timu osim da služi kao strašilo kad sam na vrhu ljestvice..
... Igraj pametno, meni se čini da tebe jebe što se zalteiš i ostaneš bez potpore, a onda te izbombaju. Drži se skupine i zaklona.
Sasvim suprotno. Nisam tip igrača koji se zaleti bez pameti i onda pogine za par minuta..Nisam toliko bogat Držim se zaklona kao pijan plota..
Jednostavno, IS-3 s ovim topom ne može pomoći mojem timu osim da služi kao strašilo kad sam na vrhu ljestvice..
Šteta što D-25T nisi razvio jos na IS-u... BL-9 je stvarno drastično bolji top, čak možda i mrvicu bolji od duge 105-ice na King Tigeru. Samo ne znam kakva je ova nova kupola, ja sam ga vozio jos dok je imao neprobojnu T-10 kupolu
Evo skinuo sam odlican mod za nišan ali su mi neki djelovi na ćirilici. Dal se to može nekako promijenit?
Odlucio sam se probati KV 1-s
Tenk je pre zabavan ( full upgrade ) a posada mi je tek na 85 posto :) ( SLIKA VECA )
Slažem se...tenk zna biti dosta zabavan, posebice s d-2-5t 122mm topom (koji je na IS-u i IS-3 totalno sranj...)..Brz je, okretan i može uvesti dosta zbrke u neprijateljskim redovima Ali, armor je čisti kaos. Buše ga kako viši tako i niži tieri, i to bez problema.
Odlucio sam se probati KV 1-s
Tenk je pre zabavan ( full upgrade ) a posada mi je tek na 85 posto :) ( SLIKA VECA )
Evo jednog zaostalog SS ( x5 ) KV3 ( SLIKA VECA )
KV-1S je po meni najbolji ruski tier 6....usporedbom sa ostalima na test serveru on je meni najbolji. Ide 40 km/h i ima 122mm top koji radi oko 400 dgm a možeš ga igrat kao mediuma sa snagom heavy-ja samo zbog brzine :D
Od opreme stavi gun rammer, gun laying drive i za treći komad biraj između binocs (ako više stojiš u zaklonu) ili coated optics (ako se stalno krećeš), crew vent ili spall liner...
Podzrav svima.
Posada na IS mi je na 100% i vrijeme je da stavim dodatne skillove. Pa imam par pitanja:
1. Koje skillove preporucate za taj tenk?
2. Da li stavljam odjenom isti skill na cijelu posadu ili je bolje mjesati?
Podzrav svima.
Posada na IS mi je na 100% i vrijeme je da stavim dodatne skillove. Pa imam par pitanja:
1. Koje skillove preporucate za taj tenk?
2. Da li stavljam odjenom isti skill na cijelu posadu ili je bolje mjesati?
Kod svih heavy i medium tenkova prve skillove uvijek staviti repairs, tu nema dvojbe.
Definitivno repair!
Znaci repair na svu posadu ili samo na neke? Nisam bas siguran kako to funkcionira...
Nasao sam kako funkcionira to na wikiju. Thanks!
Znaci repair na svu posadu ili samo na neke? Nisam bas siguran kako to funkcionira...
Na cijelu posadu.
Funkcionira ovako: postotke od cijele posade zbrojiš i podijeli s brojem posade koji imaju taj skill, dobiješ srednji postotak.
Npr. imaš 6 članova posade. Svi osim jednog imaju 75% repairs, ovaj jedan ima 70%.
5 x 75 + 70 = 445
445 / 6 = 74.67
Znači tvoj tenk ima oko 74% efektivan repair skill.
EDIT: damn! sporo pišem xD
Hvala, puno mi je jasnije sada.
Posto sam zakasnio na test server, zanima me da li se isplati kupiti kv-3 prije patcha, tj. u 7.3 kolika je cijena kv-3 i t-150?
Kaj se meni cini ili sam dosta cesto pri vrhu sa KV-3 i KV-1s ?
Naravno da se isplati jer ce on preskocit u tier7 a dobit ces onog prije. Ako mozes to ti je "muss"
Večeras odigram s KV-1S rundu, victory sa full hp-om protiv tierova 8, napravim 4 hita po 300-400 dmg-a, 3 killa i dobijem 12.800 kredita sa 4100 kredita troškova za municiju. Poslije toga idem sa KV-om s kojim nisam dugo igral i isto 3 killa, win, 29.000 kredita bez premiuma, a samo 2500 trošak popravka i municije. What the hell happened with KV, pa prije nisam dobivao toliko čak ni sa više killova.
Očito se ne isplati igrat sa tier-om višim od 5 bez premium-a, jedino za zabavu, nikako za zaradu, jer po ovome se vidi kolika je razlika u isplativosti...