World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.516
|
čitano: 9.327.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Samo nisu trebali nerfati income artyu,nego ih ograničiti po partiji.

A za tu tvoju ljubomoru,stvarno nemam što reći.Imam Type 59 i Lowe-a,zato što iskreno nemam volje uzimati KV-a pa s njime grindati

novce,te da mogu sa jednom dobrom partijom koju odigram s Typeom,nadmašim 5 solidnih sa KV-om.

Evo imam VK45B,IS-4, te ubrzo E-75.Kako misliš da ću pljunuti 20mill srebra za tenkove?

KV će mi to stvoriti?

Da,imam skoro 13 tisuća bitaka,svaki tenk koji imam znam odigrati kao svaki normalni igrač,doduše s nekim rasturam,ali to je priča za sebe.

Ako želiš 1v1 s bilo čim,moj InGame nick svatko zna:

BlackRainCRO[NOB]

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Re: World of Tanks
ivanoile kaže...

Pa kad su vise jadni koliko ih ima,svaka bitka najmanje 2-3 sa svake strane.Gori su od Lowea.

A ja vjerujem da nije toliko opsesivan o ovoj igri,pa davat 200kn za virtualni tenk,kad se mozes najest ili obuc za te pare(ili kupit 4Gb RAM-a)

A opet,jedan IS-3(koji je besplatan) ga posalje natrag u Kinu cim ga vidi{#}

Zašto misliš da 200 kn meni nešto znači ili još gore tamo nekom švabi!!??

dedaa kaže...

?

Pa vidis bas zato mi se gadite, jer se WG sve vise trugi prisiliti normalne i postene igrace poput mene da kupe nekog premiuma, pozeljno kineza koji ce im zaradivati pare i trgati sve ispred sebe. Kresaju dobit normalnim tenkovima, evo sad su mi na panteri spustili ammo rack za 20%, objavljuju nekakve retardirane tutoriale za igranje s kinezom, ama bas sve je posveceno kinezima. Zato cu tebe i takve svaki put sa uzivancijom polomiti, jer ste vi ovce koje je wg upravo svojim odlukama natjerao da popustite i kupite kineza.

Vidimo se na bojistu, GuntherPrien ;)

Gade ti se igrači koji imaju premium tenk??e pa onda nešto s tobom nije u redu.Trebaju ti ići na živce(ili kako god već) oni koji su napravili igru jer mi samo iskorištavamo ono što možemo(mi koji imamo premium tenkove).

Btw ja sam do t44,is7 i panthera 2 došao bez typea.

Boldano-{#} smiri doživljaj

16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Samo nisu trebali nerfati income artyu,nego ih ograničiti po partiji.

A za tu tvoju ljubomoru,stvarno nemam što reći.Imam Type 59 i Lowe-a,zato što iskreno nemam volje uzimati KV-a pa s njime grindati

novce,te da mogu sa jednom dobrom partijom koju odigram s Typeom,nadmašim 5 solidnih sa KV-om.

Evo imam VK45B,IS-4, te ubrzo E-75.Kako misliš da ću pljunuti 20mill srebra za tenkove?

KV će mi to stvoriti?

Da,imam skoro 13 tisuća bitaka,svaki tenk koji imam znam odigrati kao svaki normalni igrač,doduše s nekim rasturam,ali to je priča za sebe.

Ako želiš 1v1 s bilo čim,moj InGame nick svatko zna:

BlackRainCRO[NOB]

13000 bitka mi iskreno djeluje ovisnicki i bolesno, to jos od sredine travnja, racunaj koliko dnevno igras.

17 godina
neaktivan

Pa vidis bas zato mi se gadite, jer se WG sve vise trugi prisiliti normalne i postene igrace poput mene da kupe nekog premiuma, pozeljno kineza koji ce im zaradivati pare i trgati sve ispred sebe. Kresaju dobit normalnim tenkovima, evo sad su mi na panteri spustili ammo rack za 20%, objavljuju nekakve retardirane tutoriale za igranje s kinezom, ama bas sve je posveceno kinezima. Zato cu tebe i takve svaki put sa uzivancijom polomiti, jer ste vi ovce koje je wg upravo svojim odlukama natjerao da popustite i kupite kineza.

pa WG boli ona stvar za tebe,mene i za sve ostale.njima je bitno da debelo i masno zarade i naravno da budu pokušali da čim više ljudi kupi premium tenk.

Ma ko je ljubomoran, decko imao sam dva premium tenka, churchilla i onog malog hotchkissa, t127 i ove ostale free ne racunam. Obadva sam prodao nakon nekog vremena, churchilla nakon 40 i nes partija, a hotchkissa nakon 3, a blago receno razvaljivao sam s njima, tako da nema govora o ljubomori.

znači nema govora o ljubomori?nego o čemu se radi onda?

sad pljujete po ljudima koji imaju premium tenkove,a još malo budete pljuvali po ljudima koji kupuju premium accounte jer ti igrači isto ništ ne vrijede i ne znaju igrati jer pogledaj došel je u 3000 partija do tiera X,a ja koji imam 7000 partija još igram sa tier VIII.

dečko ajde se malo spusti na zemlju i uživaj u igri.

A tebe ivanoile zaboli ona stvar za kaj budem ja potrošil svojih zarađenih 200kn!

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 12:52 (jura).
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Zar je stvarno,ali stvarno bitno tko ima koji tenk i koliko zarađuje u igri??

Ako je tako,gadite mi se.

Cilj igre bi trebala biti zabava a ne preseravanje.

SK crew
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 12:49 (Pranja).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Zar je stvarno,ali stvarno bitno tko ima koji tenk i koliko zarađuje u igri??

Ako je tako,gadite mi se.

Cilj igre bi trebala biti zabava a ne preseravanje.

U potpunosti se slažem,ali neki očito igru shvaćaju na neki drugi način.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

13k bitaka je ništa,još kad izračunaš da sam tek sa 7k dobio premium.

I da brat igra sa mnom,tako da ja realno imam oko 6k bitaka! {#}

Da malo je puno,ukupno je odigrano 90 punih dana kroz njih 240.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 12:56 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jura kaže...

pa WG boli ona stvar za tebe,mene i za sve ostale.njima je bitno da debelo i masno zarade i naravno da budu pokušali da čim više ljudi kupi premium tenk.

Ma ko je ljubomoran, decko imao sam dva premium tenka, churchilla i onog malog hotchkissa, t127 i ove ostale free ne racunam. Obadva sam prodao nakon nekog vremena, churchilla nakon 40 i nes partija, a hotchkissa nakon 3, a blago receno razvaljivao sam s njima, tako da nema govora o ljubomori.

znači nema govora o ljubomori?nego o čemu se radi onda?

sad pljujete po ljudima koji imaju premium tenkove,a još malo budete pljuvali po ljudima koji kupuju premium accounte jer ti igrači isto ništ ne vrijede i ne znaju igrati jer pogledaj došel je u 3000 partija do tiera X,a ja koji imam 7000 partija još igram sa tier VIII.

dečko ajde se malo spusti na zemlju i uživaj u igri.

A tebe ivanoile zaboli ona stvar za kaj budem ja potrošil svojih zarađenih 200kn!

A onda mene zaboli sto svaki dan se ljudi zale kako nemaju za jest,zaboli me za ljude koji jedan dan jedu u puckoj kuhinji ,a drugi dan odlaze na skijanje.Zaboli me za probleme u RH jer ja nisam uzrokovao.Uvijek se moze tako,a ja tebi nisam rekao kako ces ih ti potrosit nego sto se moze sa 200kn.Sto nekome tih 200kn znaci,a sto tih 200kn znaci u virtualnom svijetu.

Ja sam rekao svoje misljenje o premium tenkovima,imam pravo na njega,zar ne?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pusti to, njubare ko jura su dobivali racune na poklon jer im je bilo pretesko doci do tiera 5 {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Momak,iskreno dosadan si.

Žališ se NA MOJ NOVAC,koji trošim gdje hoću i kad oću.

Ako je meni gušt sebi kupiti premium tenk da mi olakša igru,ja ću ga kupiti.

Nama se tu žališ na 200kn,dovoljno radim karitativnog rada,pa ako pokušavaš nabiti

neku grižnju savjesti,pogledaj na sebe i gdje taj tvoj novac na kraju završava.

@dedaa

Ma znam kako je teško,zato imam T30/M46/T-54/E-50/Obj261/JagTiger,

zato što sam ih izgrindao od početka linije,bez ikakvog free xpa.

Samo mi pogledaj ukupni experience.

BTW Što se ja tebi moram opravdati?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 13:01 (pandza94).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A onda mene zaboli sto svaki dan se ljudi zale kako nemaju za jest,zaboli me za ljude koji jedan dan jedu u puckoj kuhinji ,a drugi dan odlaze na skijanje.Zaboli me za probleme u RH jer ja nisam uzrokovao.Uvijek se moze tako,a ja tebi nisam rekao kako ces ih ti potrosit nego sto se moze sa 200kn.Sto nekome tih 200kn znaci,a sto tih 200kn znaci u virtualnom svijetu.

Ja sam rekao svoje misljenje o premium tenkovima,imam pravo na njega,zar ne?

daj ne kenjaj!

17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Pusti to, njubare ko jura su dobivali racune na poklon jer im je bilo pretesko doci do tiera 5 {#}

daj si obriši mlijeko koji ti curi niz usta dečko!

moj račun je meni neko poklonil?kaj si se zgubil u vremenu i prostoru?

16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Nama se tu žališ na 200kn,dovoljno radim karitativnog rada,pa ako pokušavaš nabiti

@dedaa

Pa gle super, da nemas tu ekipu sa 13k bitaka trebao bi biti jako glup.

16 godina
neaktivan
jura kaže...
dedaa kaže...

daj si obriši mlijeko koji ti curi niz usta dečko!

moj račun je meni neko poklonil?kaj si se zgubil u vremenu i prostoru?

Evo ga, tu si plakao jer kako si rekao djubre je uzelo account nazad. Toliko ti je to tesko palo jer ti je pretpostavljam i samome tesko doci do T-34?

15 godina
World of Tanks

Čekajte dečki, idem po neki čips i sokić. Nemojte sad sve ispucati.

Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ga, tu si plakao jer kako si rekao djubre je uzelo account nazad. Toliko ti je to tesko palo jer ti je pretpostavljam i samome tesko doci do T-34?

inače ako ne znaš cijelu priču nemoj kenjati.

taj account koji mi je dal,bil je za brata i nakon kaj brat nije igral tri tjedna,account si je povratil nazad,inače ne znam po kojoj osnovi me smatraš njubarom.vjerovatno si se našel uvrijeđenim jer te istina boli kaj sam rekel o premium tenkovima i vašim mišljenjima.

inače eto pa si pogledaj kakva sam njubara.

LP

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 13:19 (jura).
16 godina
neaktivan
jura kaže...

inače ako ne znaš cijelu priču nemoj kenjati.

taj account koji mi je dal,bil je za brata i nakon kaj brat nije igral tri tjedna,account si je povratil nazad,inače ne znam po kojoj osnovi me smatraš njubarom.vjerovatno si se našel uvrijeđenim jer te istina boli kaj sam rekel o premium tenkovima i vašim mišljenjima.

inače eto pa si pogledaj kakva sam njubara.

LP

Da da, ma za brata je bio, mozda i za ujnu.

Pretpostavljam da si i taj account, "macola", kupio?

14 godina
dedaa kaže...
pandza94 kaže...

@dedaa

Drago dijete, daj se smiri... 

Očito je da si frustriran jer ti roditelji ne daju da si kupis premium, a tako žarko ga želiš, pa si ljubomoran na sve koji imaju;) Neki ljudi imaju posao, pa si mogu priuštiti mjesečno 50ak eura (a neki i više) za svoj gušt. Vidjet ćeš kad jednom kreneš dovoljno zarađivati...

Inače, ljubomora ti nije dobra u životu, al može biti ako te natjera da više grizeš. 

Btw. ako se ne varam, WG nije karitativna organizacija (niti je ikada bila), a njihov CEO mora svaki dan razmišljati od čega će svojim zaposlenicima i sebi isplatiti plaću. A ti si sam pristao na model free2play, gdje se dodatne pogodnosti plaćaju novcem.

17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Da da, ma za brata je bio, mozda i za ujnu.

Pretpostavljam da si i taj account, "macola", kupio?

da kupil sam ga sa svojom email adresom.lik je imal moje ime i prezime u email adresi i rekel sam kupujem.

hehehe

koji si ti lik.

daj vrijeme ti je za spavanje i ne znam čemu bi se tebi trebal opravdavati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 13:25 (jura).
16 godina
neaktivan
Volos kaže...
dedaa kaže...
pandza94 kaže...

@dedaa

Očito je da si frustriran jer ti roditelji ne daju da si kupis premium, a tako žarko ga želiš, pa si ljubomoran na sve koji imaju;) Neki ljudi imaju posao, pa si mogu priuštiti mjesečno 50ak eura (a neki i više) za svoj gušt. Vidjet ćeš kad jednom kreneš dovoljno zarađivati...

Inače, ljubomora ti nije dobra u životu, al može biti ako te natjera da više grizeš. 

Btw. ako se ne varam, WG nije karitativna organizacija (niti je ikada bila), a njihov CEO mora svaki dan razmišljati od čega će svojim zaposlenicima i sebi isplatiti plaću. A ti si sam pristao na model free2play, gdje se dodatne pogodnosti plaćaju novcem.

A tko si sad ti, i daj mi reci gdje si iz sljedece rečenice: "Pa gle super, da nemas tu ekipu sa 13k bitaka trebao bi biti jako glup.", izvukao bilo što o premiumu?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

200kn za virtulni tenk može dati samo neko ko ima viška poput ovog tipa.

http://www.bug.hr/master/vijesti/16000-dolara-virtualni-mac/113092.aspx

Možete vi pričati šta hoćete, ali zapitajte se zašto toliko starih igrača koji igraju od kad je igra tek izašla prodaju račune ili ih poklanjaju.

Upravo jer se WG usmjerio samo na premium tenkove i štanca i ko na pokretnoj traci, sa svakim ažuriranjem novi premium tenk.

Nebi to bio problem da nisu zapostavili upotpunosti druge aspekte igre, pa u godinu dana ne mogu izbaciti još jedan mod igre, a o bugovima da ne govorim i drugim obećanjima kao što su fizika vozila, nove nacije i završavanje postojećih grana.

Sada su sve snage usmjerili kako od ovih preostalih igrača  iscjediti preostale love i kad igra skroz potone onda će samo izbacit World of Warplanes i sve ispočetka.

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...
Volos kaže...
dedaa kaže...
pandza94 kaže...

@dedaa

A tko si sad ti, i daj mi reci gdje si iz sljedece rečenice: "Pa gle super, da nemas tu ekipu sa 13k bitaka trebao bi biti jako glup.", izvukao bilo što o premiumu?

Praviš se glup;) dijete drago pogledaj svoje prijašnje postove... Citirao sam ti zadnji, samo iz razloga da se zna na koga se post odnosi;) 

15 godina
zrimo kaže...

200kn za virtulni tenk može dati samo neko ko ima viška poput ovog tipa.

http://www.bug.hr/master/vijesti/16000-dolara-virtualni-mac/113092.aspx

Ne slažem se nimalo!! Ali nekad sam i ja tako razmišljao...

Kak je vec neko rekel, onaj koji radi i samostalno zarađuje, možda nece pit kavu vani taj mjesec, nece svaki dan za gablec pojest 20kn nego 10kn, ili potrosit lovu na druge stvari koje nisu neophodne, nego ce pristedit pa dat 200kn pa i vise za premium account ili tenk, jer uzivat ce u tome...

Isto kak neko na mjesec potroši bogte pitaj kolko para na cigarete, o kojima si je sam stvorio ovisnost.. A zašto? Zato jer svaki čovjek ima neku svoju zanimaciju ili kak da to nazovem, i to je tak... A to kaj ljudi općenito troše resurse (koji nisu beskonačni) nepotrebno i bezveze, tu se nemre niš i uostalom ovo nije mjesto za takve rasprave

Ali isto tak normalno da je nekom ko ja, ko se još školuje, ide u osnovnu, srednju ili faks, nezamislivo dat 200kn za virtualni tenk, pa ce odigrat nešto više partija pa uzet T-44 ili IS-3 koji su možda i bolji, a pare potrošit na jelo, piće i zabavu s frendovima... ili 4gb rama

★★★★★☆
14 godina
neaktivan
World of Tanks

meni je još uvijek super kaj je igra besplatna

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam što se on tu ima protiviti,ako ja odlučim svoje novce potrošiti na nešto u čemu uživam.

Kao da ja njemu branim da kupuje cigarete,alkohol il već nešto drugo što mu se sviđa.

Idiotarija ukratko.

Bolje da prekinemo s ovim,jer zalazimo u debeli off-topic.

AMX 13 75.

Pojede sve doslovno :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ekipa neznam jel tko gledao danas ujutro oko 3 je bio film sahara, preje.en film

zanimljiv mi je bio posto je M3 lee unutra pa tko nije pogledao, preporucam

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

ekipa neznam jel tko gledao danas ujutro oko 3 je bio film sahara, preje.en film

zanimljiv mi je bio posto je M3 lee unutra pa tko nije pogledao, preporucam

Hahah, to je predobar fim, lulu belle lee ;D

15 godina
neaktivan

Nije tenk problem, problem je sto se ti isti tenkovi konstantno trpaju na jednu stranu po 5-6 njih.

=XII=SandMan....
15 godina
Ziga kaže...
Doxy_CRO kaže...

KV-3

Koji top?

KV-3 nema 120mm top vec 122mm D-2-5T. Glasam za 107mm ZiS-6 jer su granate 3 i pol puta jeftinije

S 122mm topom ne možeš biti moneymaker jer ti cijena granata prebije sveukupnu zaradu.

122mm top u 1 minuti napravi s HE municijom =  avg 2162dmg =  4766 kredita potrošeno za pucanje

107mm top u 1 minuti napravi s HE municijom = avg 2541dmg =  1976 kredita potrošeno za pucanje

sad računaj pa vidi dali ti se isplati ako u prosjeku po partiji opališ 15ak puta

ja sam koristio 107  dok nisam otkljucal 100 jer sam kalkuliral kak ce mi to dalje pomoć

ovako:uzmes 100mm jer malo brze puca od 107 i imas veći damage

100 i 122 imaju istu penetraciju,a 122 radi veci damage i granate su skuplje

neko mi je isto tu na forumu reko da uzmem 122 jer cu se ucit pucat sa jacim i sporijim topovima...(mozda ne tocno to od rijeci do rijeci al je bit tu)

ja sam ipak uzeo 100 s namjerom da kad otkljucam IS,odma na njega stavim tu 100-tku bez otkljucavanja gusjenica (provjeri težine modula malo unaprijed prije otključavanja pa ćeš vidit)

dok na is otključam kupoli za 122,dotle ću na kv3 otključat i taj 122, i kupit SAMO JEDAN TOP{#} koji cu seljakat prema potrebi

ionako ti u daljnjem napretku taj 122 treba tako da ga malo kasnije u liniji ipak moraš otključat

samo je bitno mudro to radit da se ne mučiš bezveze

i da 100mm dosta dobro penetrira,samo nemreš pucat bezveze nek moraš nišanit,a to je dobar skill koji stičeš...{#}{#}

probo sam francuze,onaj prvi reno je hebeno OP sa 25mm topom,buši sve i brz je,malo za zabavu i odmor od viših tiera..nisam htio sa free expima otključat kolko ide,nije zabavno{#}

pa igram ko nub{#} tier 1 al rokam{#}

i da naglasim francuski d1 ide ciglih 12-15km/h{#} uzmite dobre naocale da ne pocrvene oci

i sad trebam prodavat tenkove jer nema mjesta u garaži,23 slota puna  zahvaljujuci vama EKIPA Z FORUMA {#}  a trebaju mi jos 4-5 za dalje{#}{#} al nedam pare iz principa{#}

sretna nova svima iz wg-a{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 14:45 (ED63).
15 godina
..
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 16:25 (ivanoile).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice