- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko se vama puta dogodi da od tenka samo gusjenice čujete dok se krećete, odnosno da nema zvuka od motora?
Kako doć do tigera? (pzkpfv VI ako se dobro sječam)
imas 2 nacina
Reci oba :D
Kako doć do tigera? (pzkpfv VI ako se dobro sječam)
imas 2 nacina
Reci oba :D
mozes max 10 takvih kodova...a taj ti je kod isti kao i onaj sto su davali onog ruskog tenka...pa ako si unio onih 10 kodova nemozes ovaj!! :/
Čuj 10 kodova, pa znaš li ti koliko je to golda, koliko premiuma?
Znači premuma = 10X7 = 70 dana (2 mjeseca i 10 dana?!), a golda 10x750 = 7500 golda?!.
Ali problem je što za 10 kodova moraš imati 5 kartica, a ne vjerujem da ljudi imaju toliko kartica.
ali problem je taj što nisam niti jedan kod iskoristio, i ova dva koja sam dobio ne rade
ako netko moze udijelit 1 mene bi to jako usrecilo hebem im mater pohlepnu sa kreditnim karticama
ako netko moze udijelit 1 mene bi to jako usrecilo hebem im mater pohlepnu sa kreditnim karticama
Ne razumijem psovke. Ljudi imaju uslugu, koju su odlučili naplaćivati. U ovom slučaju ne moraš ni platit. I ti se onda ljutiš...
Dobit će te svi IGN metodu prekosutra najkasnije u petak.
ajde, molim te pomozi
Dogs of War prima nove članove.Svi su dobrodošli. Igrači sa tier X heavy tenkom, tier IX mediumom, tier IX TD ili tier VIII artiljerijom, upadaju direktno u glavni DOW klan.
Nudimo prije svega dobru zabavu, svakodnevne CW (bitke), komunikaciju putem Ventrila i foruma, ekipu za platoon-e i Tank Company-je...
Oni koji još nisu stigli do gore zadanih "tenkovskih" uvjeta, ukoliko žele, upadaju u DOW-B (Dogs of War Bootcamp). Nakon postizanja gornjih uvjeta, iz Bootcampa vas prebacujemo u glavni klan.
U Bootcampu, također imate privilegiju igranja platoona uz korištenje Ventrilo servera te sudjelovanje na forumu.
Ukoliko ste zainteresirani, nakon registracije na forum (potrebno je neko vrijeme dok naši commanderi ne odobre registraciju), otvorite novu temu s prijavom u ovom podforumu i to po ovom obrascu. Nakon toga, dobit ćete pozivnicu za DOW ili DOW-B, ovisno o ispunjenim uvjetima.
GL&HF.
A šta treba napisat kada te pri registraciji pita za klan tag?
eto još malo veselja za one koji imaju paypal ili kreditnu(ja sam naparavil sa paypalom i prošlo mi):
Znači idite na IGN stranicu registrirate se sa onom opcijom od 7dana free(morate dati svoje podatke od paypala),zatim idete na fileplanet i logirajte se sa accountom od IGN-a koji ste upravo napravili te na kraju kliknite na ovaj link i dobivate 7 dana premium,750 golda i m3 stuart.
VAŽNO: kad ste logirani na IGN-u obavezno maknite Auto Renew na svojem profilu u postavkama ili vam budu skinuli nakon 7 dana mjesečnu pretplatu za IGN!!!
SRETNO!!!
evo ga meni radi hvala :) samo jedno pitanjce di da nadem ovaj Auto Renew da ga iskljucim, pretrazio cijeli svoj profil i settings na IGN i nigdje da ga nadem :S
Pa ako bi bio ljubazan i dao mi upute di trebam ici da ga iskljucim. Hvala
odi na ign prime i spusti stranicu do kraja i vidjet ćeš s desne strane options ili tak nešto i idi u to i isključi
odi na ign prime i spusti stranicu do kraja i vidjet ćeš s desne strane options ili tak nešto i idi u to i isključi
hvala nasao :D
Pozdrav,kako mogu prebaciti igru na hrvatski..?

Pozdrav,kako mogu prebaciti igru na hrvatski..?
na samom pocetku pokretanja igre imas gore u ljevom uglu di ti pise word of tank slicicu ( u tvojem slucaju eglesku pretpostavljam) i tamo kliknes i nades hrvatsku zastavu
A šta treba napisat kada te pri registraciji pita za klan tag?
Upravo to što i piše - clan tag = DOW.
Škola stisla, a igra dojadila... Pa što nebi zaradio koju kunu :)
M103 won't be added in 7.1. Unfortunately. To speed up the release of 7.1, some content is to be withdrawn.
by Overlord
juuupi -.-'
EDIT:
Q: still no news about 7.0 on the portal.
when we are going to get the patch?
A: For EU, it should be Friday, if there are no side issues.
M103 won't be added in 7.1. Unfortunately. To speed up the release of 7.1, some content is to be withdrawn.
by Overlord
juuupi -.-'
EDIT:
ma več su mi se popeli na vrh sa svojim šugavim obečanjima i onda to ne ispoštuju.
glavno da su imali vremena staviti ushrane trube i kamuflažu,a ovakve stvari koje su bitnije to nisu.
da juuupi za neke koji nisu još stigli dojti do američke top heavy linije,a kakav je juupi to za nas koji čekamo iz patcha u patch i iz mjeseca u mjesec da iz papirnatog T30 dobijemo dostojnu zamjenu!??!!
EDIT:več sam načekavajući zamjenu za T30 uspjel dojti do IS-7!!!tolko o njihovoj ažurnosti i poštovanju!
sarkastični jupi. ne čudi me kak ekipa prodaje accove. gubim i ja volju :/
sarkastični jupi. ne čudi me kak ekipa prodaje accove. gubim i ja volju :/
ma ne zamjeram ja tebi taj juupi več sam ljutit na njihova obečanja koja ne izvršavaju pa sam gore onda tu svu ogorčenost sročil skupa sa tvojim juupi.
sry
by Overlord
juuupi -.-'
EDIT:
Jel moze link na ovo?
Evo svima link. Među zadnjim komentarima je Overlordov odg.
Joooj igram sa ovim VK4502 Ausf b i to mi je trenutno njagori tenk s kojm sam igrao!
Koliko god igrao ne mogu mu nac ni jednu prednost.
Tenk je izrazito spor iako sam mu stavio novi motor i gusjenice. Nadalje, motor mu se nalazi s prednje strane! Znači požar je uobicajena stvar kod njega.
Također ammo i spremište goriva mu se nalaze odnapred, znači tko god te gađa nešto od toga ce pogodit.
Blago rečeno KATASTROFA!
Sa njegovim 105mm topom ne mogu IS4 probit cak niti kroz onaj prozorcic nakon 3 šuta s udaljenosti od 30-tak metara. Čak i IS3 predstavlja velik zalogaj za njega.
Uspoređivat ga sa E75 koji je isti tier kao on je blago rečeno smiješno, čak pomalo i žalosno.
meni se ne čini da je taj tenk toliko loš koliko si ga ti opisaož
znam samo da sam imal dosta problema s njim
neznam jeste li vidli kaj je stranica wota na fejsu objavila:
Update 7.1 for NA server - december 14th.
Update 7.1 for EU server - this week
"malo" su pogriješili ali uglavnom update napokon ovaj tjedan... ima i vijest na portalu http://worldoftanks.com/news/889-update-v70-release/