World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.377.163
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
m4r1ju4n kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Recite mi koja grana ima najbolji arty?? Jer cu opet brzo odustan. S artyem sam stao ovako: SU-26(tier3), Wespe(tier3), M37(tire3). 

ja sam stao na gw pantheru i ne mislim ići dalje. prilično precizna samohotka, za razliku od američke grane. rusku nisam ni igrao pa ti ne mogu posvjedočiti.

GW panther najbolji tier 6 arty IMO.Ako mislis ic dalje neces falit jer sam GW Tigrom ulazis u klub ONE SHOOT a GW E je jos bolji jer je precizan,brze puni,bolji armor.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko san ja vidija do sad ruski SU-14 razvaljuje. Jednom je lik ima 8 killova, ali uglavnom nikad manje od 4 kad san ih vidija.

@zaja jesi ti možda iz Mtka?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 12:42 (bruno11).

0 0 hvala 0
14 godina
@Ziga znam kako ti je. Tak i meni sa M37 znam pola pobit a znam i sve fulat. Zato i pitam jer mi je dop*zdi. Tako pise da mu je damage 350-500 a ono 100 jedva. M3 STUART NE MOGU ONESHOOTAT GA.
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
16 godina
World of Tanks

ev malo da se falim {#}

fali mi 3. mil zaobj. 261 {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...
m4r1ju4n kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Recite mi koja grana ima najbolji arty?? Jer cu opet brzo odustan. S artyem sam stao ovako: SU-26(tier3), Wespe(tier3), M37(tire3). 

ja sam stao na gw pantheru i ne mislim ići dalje. prilično precizna samohotka, za razliku od američke grane. rusku nisam ni igrao pa ti ne mogu posvjedočiti.

GW panther najbolji tier 6 arty IMO.Ako mislis ic dalje neces falit jer sam GW Tigrom ulazis u klub ONE SHOOT a GW E je jos bolji jer je precizan,brze puni,bolji armor.

dovoljan mi je jedan tier 8 tenk (KT), tri tenka tier 7 (Jpanther, T20 i T 25 AT), jedan GW Panther za održavanje računa u plusu kojeg nemilosrdno troši KT. ne znam koliko je GW Tigar isplativ ali 30 granata ba GWP-u nisam nikada potrošio.

16 godina
m4r1ju4n kaže...

dovoljan mi je jedan tier 8 tenk (KT), tri tenka tier 7 (Jpanther, T20 i T 25 AT), jedan GW Panther za održavanje računa u plusu kojeg nemilosrdno troši KT. ne znam koliko je GW Tigar isplativ ali 30 granata ba GWP-u nisam nikada potrošio.

{#}{#}{#} 6 666 post...:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

znal tko kad dolazi ova zamjena T34 sa novim tenkom i njegovo pretvaranje u premium tenk(dali treba imat istraženo sve na istom da bi se dobio premium tenk)ovo što su uradili američkoj teškoj linije tenkova je toliko iritantno za igrače koji igraju sa istim danas me t20 i slični srednji tenkovi napucavaju kao od sale a ja  moram jako dobro naciljat KT i IS3 da bih ih probija sa prednje strane uz to što imaju jači oklop tu su i jači sa topom,sve u svemu veliki zajeb je krenut igrat sa amerima kad vidim da se e75 i is4 jako tesko probijaju sa 105mm topom a t34 probijam kao od sale nista bolji nije ni sa T30 jedino taj top je inpresivan...stvarno me znaju jako iziritirat kad me buse topovi od 90mm sa prednje strane a suprotne grane istog levela ne mogu ni okrzunt,preporuka svima idite na sve grane teških tenkova osim amera(jedino je T29 inpresivan,najbolji u svom levelu)...

0 0 hvala 0
15 godina

evo imas tu dosta korisnih informacija: http://www.fookops.com/index.php?topic=60.0

prvi dio odgovora bi bio ovdje: http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/world_tanks_release_plan_2011_2012

heavy tanks M103, T110, tank destroyer T25-2 - Q1 2012.

a ostatak

• T34 will be substituted for M103.
Players who have a T34 in their garage at the time of the revision will have it replaced with a M103 with the respective module setup and a 100% crew.
Additionally they will also get a T34 as a premium tank with the old crew and an extra garage slot.
No additional refunds are planned.

★★★★★☆
16 godina
protjeran
Frfa kaže...

znal tko kad dolazi ova zamjena T34 sa novim tenkom i njegovo pretvaranje u premium tenk(dali treba imat istraženo sve na istom da bi se dobio premium tenk)ovo što su uradili američkoj teškoj linije tenkova je toliko iritantno za igrače koji igraju sa istim danas me t20 i slični srednji tenkovi napucavaju kao od sale a ja  moram jako dobro naciljat KT i IS3 da bih ih probija sa prednje strane uz to što imaju jači oklop tu su i jači sa topom,sve u svemu veliki zajeb je krenut igrat sa amerima kad vidim da se e75 i is4 jako tesko probijaju sa 105mm topom a t34 probijam kao od sale nista bolji nije ni sa T30 jedino taj top je inpresivan...stvarno me znaju jako iziritirat kad me buse topovi od 90mm sa prednje strane a suprotne grane istog levela ne mogu ni okrzunt,preporuka svima idite na sve grane teških tenkova osim amera(jedino je T29 inpresivan,najbolji u svom levelu)...

Mislim da je odgođeno za Q1 2012

16 godina
World of Tanks

Novim patchom (6.7) očito su doradili i matchmaking, pa evo obnovljene tablice:

http://img189.imageshack.us/img189/206/mmschart67.jpg

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Koliko san ja vidija do sad ruski SU-14 razvaljuje. Jednom je lik ima 8 killova, ali uglavnom nikad manje od 4 kad san ih vidija.

@zaja jesi ti možda iz Mtka?

Jesam iz mtk sam.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

možel se platon igrat bez premiuma,dva igrača...cuo sam juce od jednog igrača da može ali nisam ga stiga pitat kako to ostvarit.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja danas prodao gw tigra sa svim modulima.Kupio opet gw panthera,prebacio posadu i vratio modlue i lupaj. a kad hocu razvaljivat do jaja onda ide GW E

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frfa kaže...

možel se platon igrat bez premiuma,dva igrača...cuo sam juce od jednog igrača da može ali nisam ga stiga pitat kako to ostvarit.

Pa pozoves nekog u platon i to je to.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
World of Tanks

El halluf.igram sa JT. Branim prolaz preko brda. Dode t44,naguzi mi se u tracnice i nitko mi ne pomaze. Kazu da je bolje igrat po noci,hebote jos gore njubare nego preko dana{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

El halluf.igram sa JT. Branim prolaz preko brda. Dode t44,naguzi mi se u tracnice i nitko mi ne pomaze. Kazu da je bolje igrat po noci,hebote jos gore njubare nego preko dana{#}

Slažem se da oko njubara po noći,onda je lakše igrati,samo meni je problem što predvečer imam manju koncentraciju nego ujutro a vrh koncentracije mi je negdje oko 13-14h.

Ja imam problem,na laptopu sa core i5 2430m procesorom,radeonom hd6490 i 4gb ram-a mi igra šteka ćčak i na jako niskim postavkama.Na starom kompu(amd 5200+,2gb ram-a i geforce 8500gt) je radilo dobro na sličnim postavkama.Jedino šta je na laptopu sporije je hdd koji se vrti na 5400 okretaja naprema starome koji se vrtio na 7200 okretaja.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan

Ja mislim da je do grafičke. Ja imam isto rama i i5 2410m, 100Mhz sporiji od tvog, ali sa gt525m, radi sve na high na 1366x768 na stabilnih 30-40 fps.

15 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Ja mislim da je do grafičke. Ja imam isto rama i i5 2410m, 100Mhz sporiji od tvog, ali sa gt525m, radi sve na high na 1366x768 na stabilnih 30-40 fps.

Ali to mi se opet kosi sa logikom je je na slabijoj 8500gt radilo normalno a na jačoj hd6490 ne želi.

Edit:A sa druge strane on ima i intelovu gma 3000 koju pali/gasi po volji ovisno o potrošnji.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 11:26 (g12356).
16 godina
neaktivan

Imaš li ovakvu opciju?

14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
bruno11 kaže...

Ali to mi se opet kosi sa logikom je je na slabijoj 8500gt radilo normalno a na jačoj hd6490 ne želi.

Edit:A sa druge strane on ima i intelovu gma 3000 koju pali/gasi po volji ovisno o potrošnji.

Imam isti problem ko i ti, riješio sam ga tako da sam stavio sve na medium, jebi ga, tako nam je grah pao...

16 godina
World of Tanks

A imate li ovakvu opciju?

Ako imate ovo vam je rješenje svih problema{#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

oj!

trazim klan i objasnjenje kak se uopce posalje zahtjev..

imam jagdpanzera4(jos cca 30K expa da jagdpantera),t34(sutra ili prekosutra t34-84) te su 85(sa onim gunom od 14k expa kaj dere sve)

lagano mi pocinje ici na qrac igrat solo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
phnx kaže...

oj!

trazim klan i objasnjenje kak se uopce posalje zahtjev..

imam jagdpanzera4(jos cca 30K expa da jagdpantera),t34(sutra ili prekosutra t34-84) te su 85(sa onim gunom od 14k expa kaj dere sve)

lagano mi pocinje ici na qrac igrat solo

ma nema do solo {#}.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ne igram više wot jer teško se grindat nemrem cijeli dan gejmat za šaku exp-a..,imam tigera jedva imam za popravak..

aktivan igrač a želi igrat(posalji pp) dam mu svoj account pa nek uziva hah{#}

Live to win!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Riješio sam problem sa štekanjem,sada lijepo ide na 40 frameova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KakO si rjesio??????????
Da i ja probam
15 godina
neaktivan
BIPS kaže...
KakO si rjesio??????????
Da i ja probam

Desni klik-configure switchable graphics-i tamo pronađi WoT,ali ne wot launcher-staviš na high performance.Tako nekako.

Prva partija danas mi je bila i prvi susret sa mausom.Na sreću je bio u mom timu i nije bio teamkiller.Ja ga supportao(pratio) i dobili smo partiju.

p.s. ovo na slici nije mišljeno za mausa već je samo obični primjer.

Matchmaking sa Tigerom I Matchmaking sa Tigerom I
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 16:22 (g12356).
15 godina
neaktivan

SU-85 je lud tenkic.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

SU-85 je lud tenkic.

šta je je, stavio mu danas onaj najači top, pere po svemu ko lud. mislio sam ga preskakati ali sam se predomislio i mislim da nisam pogriješio.

prava mašinica za lovu.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 18:37 (sokre).
14 godina
neaktivan
World of Tanks
[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice