Pa sto ste ih pustili da vam dodju u bazu. Ja bi rekao da se vas lemming train mimoisao sa njihovim...samo su oni brze odradili posao :D
sve cesce se to dogadja ovih dana, mjeseci, godina
ide vlakich i ja mu ili trcim za njim pa se ukrcam, nikad neznam koja je bolja opcija
ma gofonja njab jučer smo igrali u platunu i kazem mu da nam fali tenkova na drugoj strani i on nastavi za lemmingom i ovi nas pregaze ko stoku
vjecno pitanje, ko je jaci: igraci u grmu koji stiscu Shift ili lemingsi na otvorenom koji stiscu W i klikaju
zavisi od mape, tenka, i opreme i posade u tenku, ali u platunu je lakse i shiftat i pushat
jos ak je stronk pluton
njab :D
Da ne bi bio spam, učim frenda igrat pa deremo t1 jer je on tek počeo i količina hejta koju dobivam is too damn high. A većinu igara samo sjedim u grmu sa binosima i zaebavam frenda. Uglavnom rejđaju igrači s >20k borbi, valjda zato što imam visok wn8 pa ne smijem igrat t1, a oni sa 800 smiju xD WoT community <3
ma to su 1337 skilzori kaj znaju xvm instalirat pa si daju za pravo srat po svakome zavisno koje je boje
zato imam nekoliko alt acc-ova i od 2-3 frenda pasworde pa udjem na neki njub acc i deri mishko
i DOBRO si napravio da ucis frenda na tiru 1, a ne na vecem, to je za svaku pohvalu
Deinstalirao igru, idem na ljetnu pauzu... ono kad si u garaži i gledaš tenkove i jednostavno nemaš volje igrati.
ono kad si na moru na plazi i gledas polu-gole mokre komade i neda ti se vise igrat nego ides s njima igrat picigin....
Yebo im WOT... bolje da ne kazem sto kad su se amebe sa tetrisa dovukla u WOT.
ja sam igral BlockOut na 8086, narandjasti monitor, i to najtezi setings sa 5x5x5 kocki

Grille - Global wiki. Wargaming.net
Krv ti mlade rode... Koji poraz... Ne znam cropat, sry...
kaj smo pricali u mojim skill naczy monolozima- guneru OBAVEZNO snapshot ffs mozes i driveru piknut smooth ride
Dvije rijeci za sve arty hejtere, za sve paradajz hejtere i ostalo sto vam dize zivac :)
Armored Warfare
ti si reko svoje dvije rijeci davno kad si napiso "prodajem invitekodzaAW"