World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.364.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Dekrznator kaže...

Jeste li vi ljudi ikad vidjeli šta radi 155 mm granata kad u stvarnosti rokne u tenk? Ajd raspitajte se malo.

A inace u stvarnosti arty gleda iz ptičje perspektive i tocno zna iza kojeg kamena moze ubaciti granatau a iza kojeg ne...

14 godina
MM9 kaže...
Dekrznator kaže...

Jeste li vi ljudi ikad vidjeli šta radi 155 mm granata kad u stvarnosti rokne u tenk? Ajd raspitajte se malo.

A inace u stvarnosti arty gleda iz ptičje perspektive i tocno zna iza kojeg kamena moze ubaciti granatau a iza kojeg ne...

E baš tako... Arty u balonu...

Nisam ja ništa prčko.
12 godina
World of Tanks

ma to vam je pogled iz nepostojeće tehnologije satelita

Here's an idea:
Artillery aims at a target with poor accuracy, but with every shot, he gets more accurate, to simulate the constant re-calibrating and what not. But, if say, you move the crosshair more than 5-10 meters, this accuracy bonus is lost since you'll have to re-calibrate all over again.

ovo mi se čini kao dobra ideja, jer je tako artiljerija u stvarnosti i radila

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
MM9 kaže...
Dekrznator kaže...

Upravo to mi je glavni razlog zašto artyu nije niti mjesto u WoT-u... arty ne funkcijonira tako da u milimetar gada tenkove po bojištu, arty je u drugom svjetskom ratu imao potpuno drugačiju upotrebu, a ne da trči okolo, i u milimetar pogodi vozilo u pokretu, o čemu pričamo? 

17 godina
neaktivan
World of Tanks

a jeste se te artiljerije primili ko pijan plota.možemo mi tu srati,razglabati,slagati se,ne slagati još 500 stranica kad njih baš boli k. za sve to.glavno da njima kaplje lova i working as intended.zato i moj account ide na prodaju zbog njihovog takvog stava i bahatosti i nikakvog napretka u igri pa ako ga prodam za tu lovu koju budem tražil super, ako ne budem ga ostavil unucima i odigral tu i tam koju kad mi bude dosadno.i baš budem kupil ovaj kod za AW da vidim kakva je igra pa onda ako mi se svidi opet ispočetka grind

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 12:59 (jura).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Zašto ne želi prebacit sliku?

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 13:53 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam igrao ovu igru jedno 2 godine pa me je nešto želja taknula da ju ponovo igram ali mi se neda od početka grindat. Ako netko ima account koji ne koristi i želi ga se riješit, a ima barem jedan premium tenk (T8 ako je moguće) i pokoji higher tier tank neka mi se javi na PM. U zamjenu dajem LOL account na EUW serveru sa oko 70 championa, 15ak skinsa te platinum borderom.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovi TD-i su nis koristi u ovoj igri,prespori,preslabi,armor nebitan skoro,stvarno nis koristi.A ovi novi njemci barem imaju kako treba damage rjesen,a ne da imam od mediuma nekakve topove i pi#darije s brzim reload-om.

Pa nisam isao na TD da imam brzi top ili pokretljivost...vec da kad jednom opalim da se ovaj ne usudi izac ispred mene... kolicinu HP-a za ruske TD necu ni komentirat...

Di2 & EPS FTW!
10 godina
World of Tanks

Pa WoT se više ne može normalno igrat zbog arty... Jedino mi preostaje da počnem kampirat u bushevima u bazi i onda me arty neće gađat... Ova igra je postala tako bolesna kad arty gađa igrače koji se trude a oni kamperi što naprave 0 dmg njih neće... Trebalo bi uvest da kamperi postanu zauvijek vidljivi ako kampiraju na jednom mjestu više od minute pa bi se lijepo arty usredotočila na AFK igrače i botove... A dobri igrači bi napokon mogli nešto napravit...

Svaka bitka u koju sam danas ušao imala je 3 arty... Ne sjećam se da mi je danas bilo iti jedne bitke a da nema arty... Ovo je tako bolesno...

Popnem se na brdo i sakrijem iza 2 stijene a arty me pogodi kroz rupu dužine metra... Ma nema ovo više smisla ali stvarno... I svaki hitac artiljerije me pogodi... Rekao bih aj OK da pogodi metar od mene ali svaka leti direktno na mene... Toliko o RNG-u što ga botovi imaju... Ak si glup RNG će biti uz tebe i sve ćeš samo tako pogađat... Danas sam se baš trudio nešt napravit ali ne mogu ništa kad me arty oneshoota... Ovo je KATASTROFA...

Dok nešto ne promijene u vezi arty ja mogu jedino normalno igrat lightove...  

njab
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nema ljepse nego odigrat partiju sa artom, otici na neobicajeno mjesto na mapi za arty, pa derat po likovima koji se sakrivaju iza kuca,stijena, i svega ostaloga, a zapravo se namjestaju na shot ,i mirni, ko krava kad se tjera

4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Cak i ja razmisljam o prestanku igre jer nema smisla da gubim svoje zivce zbog ove igre, prvenstveno zbog artya, jer nema smisla dok je god op, ne govorim pojedinacno za arty da je op, ali kad imas 3+ po mecu itekako je op, op iz razloga toga sto igram agresivno, uvijek sam prvi na meti, xvm statistika mi je jako dobra i xvm hunteri me ne cesto, nego stalno fokusiraju kroz cijelu partiju.. Pokusavam da igram heavy tenkove, besmisleno.. Jedino sto je jos ostalo zanimljivo za igrat su lightovi i koliko toliko mediumi, sve ostalo je uzas jer arty prevladava od 10 meceva u 7... Jos jedno Mistercro pljuvanje po artiljeriji, ali vjerujem da ce se svaki bolji igrac sloziti samnom... Vidjeti cemo kako ce me ici nakon mjesec dana odmora koje sam uzeo, mozda bude bolje, ali cisto sumnjam.

15 godina

Jel' itko vidio onaj novi premium TD (SU-122S?).To cudo je OP,ali previse. Tier VII,mobilan i ima reload ko moj SU-101 tj. cak i brzi.Ovo je preslo svaku granicu vise s tim premium tenkovima 

Di2 & EPS FTW!
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ovi TD-i su nis koristi u ovoj igri,prespori,preslabi,armor nebitan skoro,stvarno nis koristi.A ovi novi njemci barem imaju kako treba damage rjesen,a ne da imam od mediuma nekakve topove i pi#darije s brzim reload-om.

Pa nisam isao na TD da imam brzi top ili pokretljivost...vec da kad jednom opalim da se ovaj ne usudi izac ispred mene... kolicinu HP-a za ruske TD necu ni komentirat...

Pa koliko si ih probao/igrao, mene dobro znaju zgađat, uzmeš TD i bush kamp, samo moraš odabrat mjesto gdje je barem jedan tvoj ispred tebe da ti spota nešto (neki heavy idealno), a ti mu djeluješ kao potpora, ionako svi TD imaju najmanje hp-a u svom tier-u pa te brzo zgađaju na prvoj liniji...

Znalo mi se dogodit da idem u napad po rubu karte, mislim si nema nikoga i odjenom me pogodi netko i ostane neotkriven, gledam hitlog (jedini mod koji koristim) piše SU-85, vjerojatno lik bush kamp-a i ima Binocular Telescope pa me vidi, a ja njega ne, to me tako naživcira isto ko arty, on me fino gađa, a ja mu nemogu uzvratit...

Inaće igrao sam sa hetzerom, sa gunom 10,5 cm Stu.H. 42 L/28 je ubica ako te MM baci tier IV tier III (radiš one shot od smjeha), moraš pazit da si stalno okrenut neprijatelju sa licem i nemogu ti ništa, za hetzera su idealne mape zgusnuti gradovi poput Himmelsdorfa...

Inaće mi se čini da su najbolji TD englezi i rusi (AT i SU linija), mada i ameri, njemci i francuzi imaju barem jednog aduta koji je stvarno dobar...

15 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Cak i ja razmisljam o prestanku igre jer nema smisla da gubim svoje zivce zbog ove igre, prvenstveno zbog artya, jer nema smisla dok je god op, ne govorim pojedinacno za arty da je op, ali kad imas 3+ po mecu itekako je op, op iz razloga toga sto igram agresivno, uvijek sam prvi na meti, xvm statistika mi je jako dobra i xvm hunteri me ne cesto, nego stalno fokusiraju kroz cijelu partiju.. Pokusavam da igram heavy tenkove, besmisleno.. Jedino sto je jos ostalo zanimljivo za igrat su lightovi i koliko toliko mediumi, sve ostalo je uzas jer arty prevladava od 10 meceva u 7... Jos jedno Mistercro pljuvanje po artiljeriji, ali vjerujem da ce se svaki bolji igrac sloziti samnom... Vidjeti cemo kako ce me ici nakon mjesec dana odmora koje sam uzeo, mozda bude bolje, ali cisto sumnjam.

Kako plavi i ljubicasti mogu smarat sa ovim glupostima to nije normalno,ako igras tako agresivno nije moguće da si ti jedini koji je spotan i kojega mogu pogodit,kako si ti postao contributor sa tolikim plačom o ovoj igrici?

Čini mi se da gledaš previše OldSkoola i da hoćeš bit on

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
11 godina
neaktivan
luka94 kaže...
Mistercro kaže...

Kako plavi i ljubicasti mogu smarat sa ovim glupostima to nije normalno,ako igras tako agresivno nije moguće da si ti jedini koji je spotan i kojega mogu pogodit,kako si ti postao contributor sa tolikim plačom o ovoj igrici?

Edited: 

Ne isplati se trosit rijeci na tebe, uzivaj u svom artyu, nadam se da si naucio kako se klikce lijevi mis.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 21:38 (Mistercro).
15 godina
neaktivan
Mistercro kaže...
luka94 kaže...
Mistercro kaže...

Volim takve igrace kao sto si ti, ti si vjerojatno od onih igraca koji mrze arty, a u isto vrijeme igraju arty! .. Od kada su ubacili t10 arty pocelo je da ide nizbrdo, potaknuli igranje artya msijama, i sad imas po 4-5 artya po mecu svako par partija.. I ti ces meni reci da placem, pa placem sa razlogom jer za arty nije potreban skill, ok kad jedna arty pa te uspije par puta promasit. Sinoc sam usao u partiju, bile su 2 desetke sa obe strane, naravno prohorovka ja u obj.26o, preko puta top tier 2 t92.. Sta mislis koliko su me puta pogodile? .. Evo reci cu ti, nisu me nikako pogodile, a sta mislis od koliko sam granata poginuo? Od dvije, bila su dovoljna 2 splash dmg od preko 1000 da riknem sa 0 dmg .. I ti ces meni reci placem bez razloga, em je arty i splash op, jer nije cak ni potrebno da te pogodi, dovoljno je da te promasi!!  Zelim tebe vidjeti sa dobrom statistikom, i izadji igraj malo heavy tenk protiv par artiljerija.. kladim se da bi nakon apr partija ostao se krit iza svoje baze u arty saveu i nebi se micao cijeli game! 

Sto se tice moje titule cc, mozda je trebao biti netko tko obozava arty. tko ce uciti taj nemoguci arty skill kako i sta, itd itd. Znas , cak bi mogao 45 sekundni tutorail sninim sta vam je potrebno za biti dobar arty igrac, prvo pritisni malo s, drugo pritisni shift, i trece samo kreci misa i klikci lijevi klik...

Zivio ti meni

Igram arty,al mi je svejedno ako me pogodi,ide mi na živce što svi "bolji" igrači moraju bit tolike plaćipičke da dok izgube jednu partiju ili ih pogodi artiljerija dođu ovdje plakat i pisat gluposti tipa "Razmišljam o prestanku igre",koga briga ako tebe pogode dvije artiljerije ili ako ti prestaneš igrat?
jel te tvoja statistika čini nečim specijalnim da te nebi ni jedna artiljerija u ovoj igri trebala gađat? 

10 godina
World of Tanks

Stvar je u tome da arty samo tako bez problema može ubit dobre igrače koji se trude, a da taj kliker u arty-u ide 1v1 protiv tog dobrog igrača izgubio bi i poginuo ko bot a da nije oštetio protivnika jer ga nezna probit i primjenjivat razne taktike poput hulldowna, sidescrapinga, anglinga, flankanja itd...

I inače botovi kad igraju normalne tenkove (ne arty) ne naprave ni 500 dmga i to im nije zabavno jer su glupi (oprostite na izrazu). I onda im je ARTY UTJEHA jer za nju ne trebaš mozak, ni ikustva, ni znanja, NI TIPKOVNICU. 

Samo je potrebno klikat lijevom stranom miša. I prosječno će kliker napravit 3 puta više dmga nego običnim tenkom i to mu postane zabavno jer i napravi nešto u bitci. A velika je mogućnost i da oneshoota nekoga....

I tako dolazimo do zaključka da je noobovima puno zabavnije igrat arty jer nešto i unište i naprave dmg sa kampiranjem iza busheva i klikanjem jer takvi igrači sa normalnim tenkovima izginu u prve 3 minute.

I sad bude MM u kojem je 3+ arty i 2-3 dobra igrača a sve ostalo ispodproječni i poneki bot... Dobri igrači zauzimaju prve linije sa heavy tenkovima da holdaju liniju, s mediumima koji pokušavaju flankat, dok noobovi stoje u bazi i kampiraju u bushevima i bivaju neotkriveni do kraja bitke. I sad 3 klikera gledaju na mapu i ne vide botove jer kampiraju negdje i klikeri vide samo dobre igrače na sredini mape koji se trude nešto učinit i klikeri se naravno fokusiraju se na njih (+vide dobar wn8 da imaju i to je još jedan razlog da se klikeri fokusiraju na njih). I tako arty počne granatirat dobre igrače i uspije ih uništit jer bude 3+ klikera.

I sad oni igrači koji se trude su PRVI koji nastradaju od arty zbog gore navedenih razloga. I zašto se trudit biti dobar u WoT-u kad te neki kliker sa 400 wn8 samo tako oneshoota? A oni botovi što kampiraju u bushevima budu živi i ne naprave ama baš ništa. I gdje je tu zabava za dobre igrače? I normalno kako se nebi ljutio jer je to tako frustrirajuće. To je takva nepravda. WG kažnjava dobre igrače a nagrađuje loše igrače (kampere) zbog tog principa kako radi arty (klikeri), a trebalo bi biti obrnuto. 

Stoga dobrim igračima preostaje jedino kampirat ko i botovi da ih arty ne klika, a to im je zadnje što im preostaje ili igrat SAMO lightove i tako ih arty neće pogodit ILI da klikaju i oni sa arty a to je po meni GLUPO i NEPRAVEDNO i u tome nema zabave.

Na kraju jedino ostaje opcija prestanak igre dok ne poprave mehanizam artiljerije ili dok ne stave CAP na arty na max 2 arty po timu.

Jer inače trud u WoT-u se ne isplati za one koji igraju heavy i mediume. Onda WoT spada samo na pasivno igranje tj (kempanje) i na klikanje sa artiljerijom isto kempanje u bazi.

Pokušao sam ovo nekako objasnit da igra nije fer prema igračima koji se trude i da igra samo nagrađiva neskillovane noobove (klikere) i kempere.

Toliko o artiljeriji a sad gospodo a posebno (klikeri) bacite se na lupanje minusa na ovaj moj tekst. Za takve me zaboli k. 

P.S. Arty je smeće. (Al sam se dobro raspisao) :D

njab
Moj PC  
5 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
luka94 kaže...
Mistercro kaže...
luka94 kaže...
Mistercro kaže...

Volim takve igrace kao sto si ti, ti si vjerojatno od onih igraca koji mrze arty, a u isto vrijeme igraju arty! .. Od kada su ubacili t10 arty pocelo je da ide nizbrdo, potaknuli igranje artya msijama, i sad imas po 4-5 artya po mecu svako par partija.. I ti ces meni reci da placem, pa placem sa razlogom jer za arty nije potreban skill, ok kad jedna arty pa te uspije par puta promasit. Sinoc sam usao u partiju, bile su 2 desetke sa obe strane, naravno prohorovka ja u obj.26o, preko puta top tier 2 t92.. Sta mislis koliko su me puta pogodile? .. Evo reci cu ti, nisu me nikako pogodile, a sta mislis od koliko sam granata poginuo? Od dvije, bila su dovoljna 2 splash dmg od preko 1000 da riknem sa 0 dmg .. I ti ces meni reci placem bez razloga, em je arty i splash op, jer nije cak ni potrebno da te pogodi, dovoljno je da te promasi!!  Zelim tebe vidjeti sa dobrom statistikom, i izadji igraj malo heavy tenk protiv par artiljerija.. kladim se da bi nakon apr partija ostao se krit iza svoje baze u arty saveu i nebi se micao cijeli game! 

Sto se tice moje titule cc, mozda je trebao biti netko tko obozava arty. tko ce uciti taj nemoguci arty skill kako i sta, itd itd. Znas , cak bi mogao 45 sekundni tutorail sninim sta vam je potrebno za biti dobar arty igrac, prvo pritisni malo s, drugo pritisni shift, i trece samo kreci misa i klikci lijevi klik...

Zivio ti meni

Igram arty,al mi je svejedno ako me pogodi,ide mi na živce što svi "bolji" igrači moraju bit tolike plaćipičke da dok izgube jednu partiju ili ih pogodi artiljerija dođu ovdje plakat i pisat gluposti tipa "Razmišljam o prestanku igre",koga briga ako tebe pogode dvije artiljerije ili ako ti prestaneš igrat?
jel te tvoja statistika čini nečim specijalnim da te nebi ni jedna artiljerija u ovoj igri trebala gađat? 

Njih ti pati to što ih ubije statistički lošiji igrač od njih, to im ruši ego pa moraju pronaći nego opravdanje za to. To se dogodi kada počneš sljepo vjerovati statistikama. Nedavno je lik na početku bitke počeo vrijeđati sve redom (balkan style), cijelu bitku stajao na mjestu i svađao se sa ostalima u svojem BP heaviju dok smo ja i kolega (u vodu) odigrali jebenu bitku i donijeli pobjedu (KV i VK). Zanimljiva stvar je što smo mi i dalje noobovi koji smo slučajno došli do pobjede jer on ima svoje statistike koje govore da je on odličan igrač. Nikako da ljudi shvate da je ovo timska igra i da se pravom organizacijom i taktikom svakoga može dobiti. Takve stvari bi netko kao mistercro trebao objašnjavati ljudima a ne podržavati ih i cviliti s njima. Moj dobronamjerni savjet svima koji se ne žele živcirati nego uživati u igri, maknite XVM i uključite se u tim. Ili ako ga već želite koristiti, kao iskusni igrač bilo bi logično da pomognete suigračima sa ponekim savjetom ili predložite neku taktiku umjesto da ih vrijeđate i sabotirate bitku. Što se tiče artyija, kada slušam sve ove priče čini mi se kao da igram neku drugu igru. Arty svoju sigurnost u grmu i velik dmg nadoknađuje svojim lošim armorom i mobilnošću, mislim da bi to svima trebalo biti jasno. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

I opet,daj mi jedan razlog zašto neko sa artijom nebi trebo pogodit nekoga ko se "trudi" ili je "bolji igrač"?

I zašto toliko ljudi imaju potrebu o takvim nebitnim glupostima pisat ovdje u forumu,sad ozbiljno,koga je ovdje briga ako 2. artiljerije pogode našeg "contributora" i koga briga ako on prestane igrat?

I mene su artiljerije 1000 puta oneshotale i osakatile mi tenk pa ni jednom nisam piso takve gluposti ovdje po forumu...

Moj PC  
14 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

moj glas u vezi ovog smanjenja penetracije na svim tenkovima u slj patchu sa obicnim i gold grantama, mislim da je to kao prvo pozitivna stvar, kako za igru tako i za dobre igrace, jer ce dosta noobova prestati igrati, znaci manje penetracije trazi dobro poznavanje weak spotova, sto dobrim igracima nece predstavljati problem a nubare bi mogle odustati od pustog dinganja, bar se nadam tome,

evo i dvije pruge na strojčeku 1390, pocinjem ga voliti, i baziranje na lightove opcenito  (tnx to mistercro tutorials)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 23:47 (game789).

2 0 hvala 0
10 godina
World of Tanks

Pola od svih artiljerija imaju dobru mobilnost.

A kad smo već kod XVM-a bilo bi fer da se to smeće ugasi tako da nitko ništa nezna i niti da arty zna koga namjerno gađat... Onda bi bili svi ravnopravni.

I da stave taj glupi cap na arty na max 2 arty.

Onda više nebih nikakve primjedbe imao u vezi arty... Al ovako arty mi smeta i da PLAČEM i kukam u vezi arty i s time se veoma ponosim. 

I da ajmo prebacit temu na nešto drugo dok WG ne popravi MM i arty i ne ukine modove... Zadnjih 5 stranica je u vezi s arty... 

Ajmo spamat u vezi nečeg drugog. I bogu smo dosadili s arty. Ae. 

njab
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

vi se tu raspravljate, a koga boli ku***

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

Gofonja kaže...

Pola od svih artiljerija imaju dobru mobilnost.

Trebas pritisnuti W dok se boris protiv arty.

Uhvacen na screenshotu ispod - ako se ovako prikradas niz neko brdo, barem najgluplja i corava arty ce te docekati spremna

avanti avanti
○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
16 godina
World of Tanks

Koje ste vi plači pi....uđu tri ljubičasta lika u platoon na suprotnoj strani...šansa za pobjedu 19%. Što bih ja trebao? Ignorirati te i gađati botove....ma kako da ne. Prvo ljubičice pa ostali, kada igram arty uglavnom moj prioritet je: td, hevy, med pa light...Ne treba mi xvm, dovoljnio je da piše fame, kazna, omni, pxa(),reds itd. Evo maloprije vozim ja wt e100 i lik mi sa arty tire 7 digne 1200...pa što da vičem....čovjek jednostavno zna što je najveća prijetnja na terenu i tu puca...neki su bolji sa hvy, neki sa med neki sa light, a neki sa arty...to je tako, prihvatite ili prestanite igrati i trolati po forumu....

Ps. velike štete ako prestanete igrati....xd

Frka85
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
game789 kaže...

evo i dvije pruge na strojčeku 1390....

de mi reci kak to imas 5 vozila na dnu ekrana, na kojoj rezi igras? 1280 x 1024? 4:3 monitor il kaj?

Del_Boy97 kaže...

vi se tu raspravljate, a koga boli ku***

tak je ! reko bi iwek91

a klikcite i vi dragi kolege kad je to  tak jednostavno, i trolajte ostale purple stet peddere posto je cilj igre ZABAVA a ne wn8 broj

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
12 godina
neaktivan
ED63 kaže...
game789 kaže...

evo i dvije pruge na strojčeku 1390....

de mi reci kak to imas 5 vozila na dnu ekrana, na kojoj rezi igras? 1280 x 1024? 4:3 monitor il kaj?

Nemam nikakve modove u igri, tako da mi je i garaza original, bez onih naslaganih tenkica.

Tocno.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Stronk russian BMW

BTW: Ovaj premium se prodaje ko kifle u pekari, fino negdje Wargaming zaradi na tome...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ajmo malo o kamuflaži i spotting mehanizmu koji funkcionira na način da to samo rusi znaju.

Eto jučer me klipao amx 50B koji bio iza kamena na 50-70 metara od mene a ja ga u t-54 nisam vidio. Čujem ga, radi mi dmg, ali ga ne vidim. Strong russian programink. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Entry Point kaže...

Ajmo malo o kamuflaži i spotting mehanizmu koji funkcionira na način da to samo rusi znaju.

Eto jučer me klipao amx 50B koji bio iza kamena na 50-70 metara od mene a ja ga u t-54 nisam vidio. Čujem ga, radi mi dmg, ali ga ne vidim. Strong russian programink. 

Jedino logicno objasnjenje da je tebe netko drugi spottao, a ne AMX 50B.

I da je izmedju vas bilo gusto grmlje i AMX 50B je bio udaljen vise od 15m od tog grmlja.

I tada bi ipak morao biti vise od 50-70 metara udaljen od tebe mislim jer samnjam da bi ga sav cammo (ako je recimo imao cammo na posadi i ofarban tenk) i grmlje spasili od spotanja dok puca na tako maloj udaljenosti.

Posebice jer je 50m auto spotting udaljenost. Znaci vjerovatno je bio puno vise od 50-70m udaljen od tebe.

To je jedino sta mi pada na pamet kao te je mogao spottat i clipat, a da ti njega ne vidis.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
11 godina
Mauro kaže...
Entry Point kaže...

Jedino logicno objasnjenje da je tebe netko drugi spottao, a ne AMX 50B.

I da je izmedju vas bilo gusto grmlje i AMX 50B je bio udaljen vise od 15m od tog grmlja.

I tada bi ipak morao biti vise od 50-70 metara udaljen od tebe mislim jer samnjam da bi ga sav cammo (ako je recimo imao cammo na posadi i ofarban tenk) i grmlje spasili od spotanja dok puca na tako maloj udaljenosti.

Posebice jer je 50m auto spotting udaljenost. Znaci vjerovatno je bio puno vise od 50-70m udaljen od tebe.

To je jedino sta mi pada na pamet kao te je mogao spottat i clipat, a da ti njega ne vidis.

0 grmlja i bio je jako blizu. Prvi "drugi" enemey je bio na 300+ metara od mene. Samo 50B.

Mapa je windstorm. Zakeljio sam slike, valjda će se vidjeti.

Windstorm Windstorm
Stronk cammo Stronk cammo
Samomrzeći hrvat
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice