Zna netko otkud ovoliko oglasa po internetu za ovaj Jagdtiger 8.8 premium,jesu to djelili negdje ili?
Bilo je na jednoj legit stranici paket JT88 2.5k golda i 7 dana premiuma za 18€ pa ljudi pokupovali te kodove i sad žele malo profita napravit
Zna netko otkud ovoliko oglasa po internetu za ovaj Jagdtiger 8.8 premium,jesu to djelili negdje ili?
Bilo je na jednoj legit stranici paket JT88 2.5k golda i 7 dana premiuma za 18€ pa ljudi pokupovali te kodove i sad žele malo profita napravit
jel laga kome? zadnjiih mjesec dana odigrao mozda 15 borbi,nisam 5 dana igrao i idem kao s gustom odigrat koju...kad ono nemoguce,lag spikes svake 2-3 sekunde,nemoguce igrat...obit će im se u glavu kad tad,kad im kola krenu nizbrdo...mlate lovu a nebi uložili malo u servere govna profiterska.
inace meni s netom sve 5,provjerio...
istina, jucer probao igrat i ping mi je 120ms sto i nije toliko lose ali mi je inace 60ms i jos mi stalno titra ona lampica i ne možeš odigrat nornalnu bitku da si neznam što
ma meni ping pokazuje 50-60...al onda skoci na 300...i crvena lampica non stop...
Odigrao 4 borbe i bok,izginuo bez da sam ista napravio...zabijao se u zgrade,izlazio pred neprijatelje...sam od sebe,ajd bjež.
Evo jedne dobre, unatoč paradajzima u timu, mapa Swamp je katastrofa jer je uvijek isto sranje i rush u smrt prema snajperima... ako ništa drugo, barem nije bilo artiljerije i to je presudilo. M103 <3
http://wotreplays.com/site/1930318#swamp-unimatrix_2411-m103
Igram maloprije s Wolverinom, sve lijepo ide, dmg bio oko 1500 vec pred kraj, smješi se top gun i dosta xpa, krenuo na arty dok moji decapaju... izletim iza ugla, i najgora nocna mora, eno arty tamo ceka prema meni.. opali i vidim ide na mene rekoh gotov sam, al prezivim
Poslije nije mi jasno, gledam replay i ne mogu vjerovati kuda je prosla
Evo jedne dobre, unatoč paradajzima u timu, mapa Swamp je katastrofa jer je uvijek isto sranje i rush u smrt prema snajperima... ako ništa drugo, barem nije bilo artiljerije i to je presudilo. M103 <3
Bravo super si odigrao.
Jel to imaš nekakav autoaim?
hehe ja sam bas jucer uspio napokon taj kod besplatno dobit
Bravo super si odigrao.
Jel to imaš nekakav autoaim?
Autoaim iz igre koristim tu i tamo kad znam da može probit bez da ciljam ili ako pucam iz pokreta.
Koji laki tenk mi je najbolji za prvu kampanju?
T-54 ltwt
Koristan je i 1390 i RU251
T-54 ltwt
Koristan je i 1390 i RU251
Samo tier 8, a zaboravio na tier 7 od kojih je bulldog najbolji....ja sam skoro sve light misije riješio s bulldogom
Samo tier 8, a zaboravio na tier 7 od kojih je bulldog najbolji....ja sam skoro sve light misije riješio s bulldogom
Pa kad je kampanja tier8, bulldog je dobar, ali skoro svaki t8 light je bolji od njega..
Želja mi je doći na T34-85, trenutno sam na BT-7ci, ovoj BT-7ci opće ne treba top, taj gazi sve pred sobom, e da sam bar na artiljeriju naletio
EDIT:
Ova Matilda ko terminator, likovi me gađaju i nije mi niš, a ja njih pokosim ko tornado(naravno arty me one shot-a na kraju...
)
opet danas zesci lag spikes...jucer bilo normalno...lagano mi ovo vec ide na k...uopce se neda igrat...
opet danas zesci lag spikes...jucer bilo normalno...lagano mi ovo vec ide na k...uopce se neda igrat...
Stronk russian pentium 4 serveri.
ne znam samo zasto od cijele strane tog-a, ti baš njega ideš gađat u kupolu
još da dodam da si bezveze bacio tenk, a gubili ste 6:9 i na kraju izgubili
ne znam samo zasto od cijele strane tog-a, ti baš njega ideš gađat u kupolu
još da dodam da si bezveze bacio tenk, a gubili ste 6:9 i na kraju izgubili
Nisam ja ništa gađao, to je bio auto aim i kad sam opalio, odletilo je baš u kupolu
a mogao sam možda ostat gađat između zgrada, ali nebi nikoga uništio, ovako sam barem povukao jednoga za sobom
Nisam dugo igrao i sad u garaži vidim amx 50 b t110e5 i object 140 a njih uopće nisam istražio dal sam te tenkove dobio za stalno ????
Nisam dugo igrao i sad u garaži vidim amx 50 b t110e5 i object 140 a njih uopće nisam istražio dal sam te tenkove dobio za stalno ????
Ne. Probaj s njima igrati u randomu pa ćeš vidjeti da je to nemoguće...
I zato svima kažem odi na fucking worldoftanks.eu site i pogledaj info.....
ili kako se medjusobno caste igraci na ruskom serveru, haha n00b WOODEN PC
Roknem ja TOG II-ku, odbije se od kupole, rokne TOG II mene, odbije se od kupole, hebeš granate, nema do stronk crash-a.
REPLAY (zanemarite početak, imao sam problema sa lag-om...)
imas camo net
jedino ne vidim koji je to tenk, ali na heviju ili medu camo net je
naravno da jesi, odabrao te Serđo B. i giftao ti ih je kao zahvalu sto si ponovno dio elite na prvim crtama world of bots-a
sada mozes pwnat i u tir X borbama i biti ravnopravan svim ostalim hardcore wasd ratnicima
log in, roll out
FCMka, 7kdmg, 1900+ base xp
Replay je cudan jer igram na mobilnoj konekciji s uzasnim packet loss-om, kao da aiming krug se krece prije nego se ja pomaknem, cheater reported
Odmah i misiju ramaj tenk koji je tier vise iz prve rijesio
I statsi od jucer i danas
imas camo net
da, a posluži u nekim vrlo rijetkim sitluacijama, npr na Malinovki sam imao sitluaciju da likovi gađaju tenk pored mene, a mene ne, jer me ne vide, camo net je na heviju (KV-1S)
imas camo net
da, a posluži u nekim vrlo rijetkim sitluacijama, npr na Malinovki sam imao sitluaciju da likovi gađaju tenk pored mene, a mene ne, jer me ne vide, camo net je na heviju (KV-1S)
nije zbog camo neta nego si ti bio na udaljenosti od grma na kojoj te ovi ne vide, a on nije
A moguće, ja sam mirovao, dok se on stalno pomicao, moguće da je i provirio kroz grm, ne sjećam se toćno, davno je bilo, ali mi je ostalo u sjećanju, kad su ga počeli gađat, povukao se 10-ak metara iza mene, jedva je živ ostao, dok sam ja ostao miran i nitko me nije pogodio
FCMka, 7kdmg, 1900+ base xp
Replay je cudan jer igram na mobilnoj konekciji s uzasnim packet loss-om, kao da aiming krug se krece prije nego se ja pomaknem, cheater reported
Odmah i misiju ramaj tenk koji je tier vise iz prve rijesio
I statsi od jucer i danas
Baš sam pogledao replay, GG, iako si na kraju imao sreće s T49, don't get me wrong, napravio si što možeš da si povećaš šanse, znači dobro odigrano, ali je lik sa 1900 WN8 (2.5k recent) nastavio pucati HEAT u tebe iako te sa HE mogao lako dovršiti. Nego daj nabaci SS posade iz FCM-a da vidim šta furaš i pretpostavljam da koristiš optiku umjesto ventilacije jer je uz BiA i Coffe nepotrebna.
Dečki pitanjce,
nisam igrao WOT ima 3 mjeseca, updateao ga danas, pokrenuo i izbacilo mi je ovo:
Mission completed! Reward: Vehicles added: T110E5 (D) (100% crew), AMX 50 B (D) (100% crew), Object 140 (D) (100% crew) Slots added: 3
Može pojašnjenje?