Hvala Kuky na onim skinovima, stvarno funkcioniraju. Do sad sam 1 na 1 svakog zapalio..=)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
poceo sam igrat pred malo :)
addajte me: siloman
dali da skupljam za novi tenk ili da upgrejdam sadasnje?
ltraktor mi je nekako najvise legao od svih pa sada s njim igram
cemu sluze goldi?
kako funkcioniraju skinovi oni koji ti pokazuju kao gdi treas pogodit protivnika
poceo sam igrat pred malo :)
addajte me: siloman
dali da skupljam za novi tenk ili da upgrejdam sadasnje?
ltraktor mi je nekako najvise legao od svih pa sada s njim igram
cemu sluze goldi?
Apgrejdaj, lakše će ti biti igrat.
Za aktiviranje premium accaunta, kupovanje slotova u garaži i premium tenkova, a možeš ih i zamjenit za srebrnike.
@hotrod - pokušavaš pogoditi u crveno obojene dijelove.
Ovo je za p......t,sad me t34-85 ubije sa 1 granatom a ja u is4 i to sprijeda,nabijem njih i njihov pacth...
Od sutra pa do ponedjeljka se u prvoj pobijedi xp ne dupla, već se mnozi sa 5, consumables su upola jeftiniji, a premium za 7 dana se može uzeti po cijeni onoga za 3. KLIK.
Novi glasovi se čuju samo ako vam je ingame jezik engleski...
Ja preporučam stare, ovi novi su užasno iritantni...
Btw, JagdTiger u garaži :D
Uuu mogo bi se onda piknut malo premium. :)
Neznam šta su radili s pečom ali opet mi gusjenice pucaju ko kokice.Svaki pogodak i na is-u4 mi odu gusjenice.Da nekažem da sad ispod 4 arty nema partije
jos mi fali 70k do is7 :)
danas sam uspio 40 k iskustva istrazit na is4 + jos 10 k na kv-u + jos 10 k na t 34-85 + jos 3 k na m2 medium tanku i par tisuca na stug 3
danas sam uspio 40 k iskustva istrazit na is4 + jos 10 k na kv-u + jos 10 k na t 34-85 + jos 3 k na m2 medium tanku i par tisuca na stug 3
Ma ti nisi normalan.
Screenshot or it didn't happen :P
Ja sam istrazio is7,samo nema se love.
Ma dat ce ti Kuky,samo pazi da ne budu kamate velike jer ce ti zaplijenit IS 7.
Redizaj mapa i minimapa je izvrstan, ali me živcira onaj američki glas koji zvuči kao da sere na wc-u.
Ja bi ti posudio koju milju da mogu. Imam 3,6 miljuna
Može li mi netko teći kako nastaju oni križanci, Pz 3/4 i Pz 5/6?
Redizaj mapa i minimapa je izvrstan, ali me živcira onaj američki glas koji zvuči kao da sere na wc-u.
voice je sada jedan od gorih koji sam čuo u igrama uopće.
voice je sada jedan od gorih koji sam čuo u igrama uopće.
e nemogu vam opisat koliko jedva cekam da prebacim sound na engleski :)
Hahahahahah
Ma voice je prelegendary xD jedino šta umirem svaki put pa se desi da fulam xD
Kako vam se cine novi amercki TD-ovi???
8 | Dobri su |
---|---|
3 | Ne svidjaju mi se |
18 | Nisam probao |
4 | Neka sredina |
znači nisam jedini u takvoj siituaciji
baš je bad gledat ga al nema se para
samo mi 2 milje fale
hehehe
Nece mi proc visa electron za placanje golda ( pbz) pa jel neko placao vec s njom da mi moze dat savjet sta da radim.
Nisam prije placao pa sam mozda nes krivo utipkao ili nes. Javi mi credit card error declined. Upiso sam onaj gornji broj na kartici i ona 4 ispod i nece.
Ma ti nisi normalan.
Screenshot or it didn't happen :P
nemam ti kaj davat ss,kad se to ne vidi,jer sam recimo na t 34-85 istrazio kupolu,pa sad nemam tolko,a na stugu sam istrazio top i motor.
jedino ako oces ss za is4,al nemam od prije kad sam imao 60k,nego od sad kad imam 111 k
btw,u prvoj pobjedi danas sa is4 sam dobio 7000 iskustva
Ma vjerujem ja tebi, šalio sam se... Makar cifre zvuče bolesno xD
Nece mi proc visa electron za placanje golda ( pbz) pa jel neko placao vec s njom da mi moze dat savjet sta da radim.
Nisam prije placao pa sam mozda nes krivo utipkao ili nes. Javi mi credit card error declined. Upiso sam onaj gornji broj na kartici i ona 4 ispod i nece.
vjerojatno ne rade sa visa electron karticama
prijavi kartcu na paypal pa preko njega uplati
Imam ja ekskluzivnu fotku lollika nakon što je izgrindao navedenu količinu xp-a:
nije istina,mogao sam ja jos,al je bilo kasno,pa sam otiso lec :)
vjerojatno ne rade sa visa electron karticama
prijavi kartcu na paypal pa preko njega uplati
Prije 2 dana sam kupio golde preko vise iz pbz-a, nisam išao preko paypala nego preko moneybrokersa.