Još tri puta odradim misiju i Type62 je u garaži. Onda nakon toga malo si dati oduška od wota.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na poslu sam, pa da pitam... stigla nova verzija? koliko je velika? :)
velika je.....
http://ftr.wot-news.com/2014/09/25/hd-texture-pack-link/#comments
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/hd_content/93.4778/wot_0.9.3_hr_texture_pack.zip
Sto nece da updejta samo se prekine jel vi imate slican problem?
Čekaj da obave update na serveru pa će onda ići.
Jep, ne može se apdejtati još. Čekaj da ga upogone.
Skinuo ali igrica i dalje ne radi... :(
majko mila ovisnika u ovoj temi, strpite se da server proradi, imate obavijest uostalom
Šta od opreme staviti na Centurion Mk. I?
Rammer, V. stabilizer i treće wet ammo rack ili vent?
Ovaj kv85 je zvjer
? Nerfani KV-1S...ili igraš sa 100mm?
- 9.3 will bring another batch of optimizations, so the game is playable on weak computers.
i pitanje je sad, je li bolje optimizirano kao što su naveli da će biti?
Ovaj kv85 je zvjer
? Nerfani KV-1S...ili igraš sa 100mm?
100mm je zakon
ako netko nije znao (ja nisam), obrišite sadržaj Updates foldera nakon ažuriranja. imao sam preko 18gb starih apdejtova koji služe apsolutno ničem
https://www.facebook.com/wgleu?sk=app_121677374624060&app_data
link za bonus code ili type59 pa navali narode :-9 sretno, očekujem barem neki gold ( code ) od dobitnika typa ;-)
sretno ekipa , ja nisam te sreće ove godine 0 codova i golda ulovio
I ja ulovio 0 golda i 0 kodova....
a ovaj KV-85...strašno...osim što mi se top puni 19,18 sekundi, svaka šuša ga zapali...da se pojavi traktor i pukne u njega, zapalio bi ga...
imam problem stisnem play ali se nista ne događa dali je imao ko takav problem?
Uzmi 100 mm za KV-85.
Meni je ovaj tenk bolji od kv1s sa 100mm topom pa dmg 250 160 pen i sve to u 6.41 sec reload ubi samo malo mu je depresija zeznuta
Prodan prije par tjedana aufk pantheru misleci ru251 ce bit otkljucan jer iman leo1 liniju istrazenu do kraja kad vidim ru251 neotkljucan :/
fail
- 9.3 will bring another batch of optimizations, so the game is playable on weak computers.
i pitanje je sad, je li bolje optimizirano kao što su naveli da će biti?
Ne igram više ali redovno pročitam forum kad stignem, po meni nema se što pričati dok ne uvedu multicore, ostalo je sve mazanje očiju.
Poozz,imam jedno pitanje znači dali je bolji DICKER MAX ili SU100Y
sad sam isprobao igru nakon patcha i mogu reći da je stanje dosta bolje što se tiče fps-a čak 10+ fpsa mi je podignuto
Danas odigrao 10+ bitaka i sve izgubio. Prvi put mi se to dogodilo. Ne stignes nist napravit vec cijeli tim pogine. Dok smo vodili capali su nam bazu. Ovaj patch je stvarno probudio one najgore. :(
Poozz,imam jedno pitanje znači dali je bolji DICKER MAX ili SU100Y
SU100Y je daleko bolji izbor, ima bolji top i bolje zarađuje ;)
Sta uradise od cata, jesu ga utromili... Tuga... Kad se sjetim(suza krene) kad sam vozikao prije, mogao se osjetiti povjetarac u kosi kroz monitor, a ovo sad...
Ako netko zna nekog zainteresiranog za accaunt (Lowe, e-25, t14, t62-a, dosta devetki, 7 desetki istrazenih samo treba zgrajdat pare) nek javi, ak se javi neko do nedjelje dajem za 500 kunica i porciju cevapa
Majstore, naj**** si ako ne maknes nick sa tih slika. Frend mi bio isto tako stavio sliku acc na njuskalo i u roku 2 dana dobio permaban