World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.365.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
World of Tanks

Šta je Cromwell tako dobar? Moraću ga onda nabaviti, volim mobilne mediume. :)

1 0 hvala 0
11 godina
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Jap.

klik

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
World of Tanks

to finally possess my own f*cking tank {#}

m47 patton ako se ne varam

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 13:08 (Intel&ATI).
Moj PC  
5 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jadan SU-100 na kraju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...

Sve tenkove sam prodavao kako sam napredovao po tierovima osim cromwella. Avg broj partija sa jednim tenkom mi se broji u par stotina, u cromwellu je to preko 2000 partija. Upravo guram 4. perk na njemu. Odličan tenk, obožavam ga {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
World of Tanks

Može li mi neko objasniti razliku izmedju probojnosti i ostecenja...nije mi jasno zasto kad pogodim onim trecim tipom granata fugasna nema nikakvog ucinka a zasto je ova potkalibrirana tako skupa kad je gotovo ista kao prva sto se tice ostecenja a to opet vraca na pocetak poruke i na razliku :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Može li mi neko objasniti razliku izmedju probojnosti i ostecenja...nije mi jasno zasto kad pogodim onim trecim tipom granata fugasna nema nikakvog ucinka a zasto je ova potkalibrirana tako skupa kad je gotovo ista kao prva sto se tice ostecenja a to opet vraca na pocetak poruke i na razliku :D

http://wiki.worldoftanks.com/Ammo

tu imaš lijepo objašnjeno a "potencijalna" i stvarna šteta se razlikuju, prvenstveno ovisno od "dijela" u koje pogodiš do udaljenosti od vozila koje gađaš...

16 godina
LordNIbbler kaže...
St0ka kaže...

Isto tako meni jučer, igram ono go*no Chi-To u tier 8. 

Dont touch my Chi-to!  Tenk je najbolji t6 med, nakon Cromwella koji nema konkurencije u t 6. Doduše najbolja ako vam ne smeta bit suport na početku. Dpm je umobolan. Sličan tenkić je t6 pantera, al ima onaj mutavi gun mentlet koji kad pogodiš u donji dio odbia granate u trup tenka koji je biće max debel 30 mm, a i kupola mu je zabaćena toliko zada da nema depresije...

Btw ako je chi-to banana šta će tek bit Chi-ri. {#} kad uleti u t 9.

http://wotreplays.eu/site/681821#prokhorovka-kapo5-type_4_chi-to

Ma nije on tako loš, ali nema apsolutno nikakog oklopa, a i nekako mi je trom. Ali uspijem s njim napraviti dosta, evo i polako završavam grind do Chi-Ria i sve u svemu je ok tenk, dok me ne stavi u tier 8, onda je go*no.

EDIT:

Ono što sam čekao godinama, buff T7 Combat auta i onog drugog britanskog gift tenka.{#}

T7 CC

- maximum forward speed changed from 38,6 to 56 km/h
- maximum reverse speed changed from 16 to 20 km/h
- ammo carried from 1100 to 1350 rounds
- rate of fire from 450 to 550 RPM
- maximum firing range from 350 to 395 meters
- penetration from 22 to 27mm

Mk.VIc

- maximum firing range from 350 to 395 meters
- penetration from 25 to 27mm

Link za ovo gore

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 16:01 (St0ka).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

...znam da je vec ofucana tema i razglabanje ali htio bih sutra iskoristiti popust na premium osmice i počastit se novim tenkom... Mislim se između T34 i IS6 ice... pa bih molio, još jednom, pomoć. ipak je to velika investicija za prosječnog RH obiteljskog čovjeka...{#}

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
elCarismo kaže...

...znam da je vec ofucana tema i razglabanje ali htio bih sutra iskoristiti popust na premium osmice i počastit se novim tenkom... Mislim se između T34 i IS6 ice... pa bih molio, još jednom, pomoć. ipak je to velika investicija za prosječnog RH obiteljskog čovjeka...{#}

ja sam jedan od sretnika koji su dobili t34 besplatno (bilo je to davno kad wot nije bio toliko popularan), on je kao t30 sa slabijim topom i bez kamuflaže, top ima dobru probojnost i štetu, ciljanje je sporo pa bi valjalo i uzeti EGL i VS, oklopa nema, dosta je trom, odličan je ako se znaš dobro postaviti, tj sakriti trup

is6 koliko znam čista suprotnost oklop odličan ali zato loš top...

uzmi u obzir i koje tenkove igraš, ako igraš amere onda t34 jer može trenirati posadu, u slučaju ako igraš ruse onda is6

najbolje da si ih probao na testnom pa da sam vidiš, ali sad je kasno (?)

15 godina
World of Tanks

Po meni su jedine isplative mogucnosti IS-6 ili FCM ili Jtiger88

IS-6 je najvise "noob friendly" sto znaci da prasta greske, moze popiti dosta toga, dok si top tier bez problema se mozes zaletiti naprijed, jedini nedostatak je losa penetracija i preciznost topa, ali nista strasno jer tenk nije namijenjen za snipe nego da prima udarce...

Pros: Armor, ROF/DPM, alfa, HP, neide u t10

Cons: preciznost/penetracija

FCM je najbolji izbor za iskusne, pod iskusne mislim one koji znaju igrati, jer ce kod takvih pokazati puni potencijal sto se tice zarade, nikako ne bi preporucio nekom pocetniku sa manje od 1k borbi jer teze ga je (dobro) igrati od gore navedenog IS-6. Sa agresivnim stilom igre i optikom zaraduje tonu kredita od spottanja

Pros: penetracija/preciznost/rof, brzina/mobilnost, neide u t10

Cons: ogroman, nema armor, niska alfa

Jtiger88 njega od ta tri ne posjedujem ali mogu reci da je odlican izbor za one koji vole td gameplay, prosjecan igrac ce s njim najvise zaraditi od ova tri, odlican top i tijelo od t9 TD-a. Jedini nedostatak je velicina, tromost, spor u okretanju, ovisnost o jednom flanki, tesko da ces u njemu skakati od jednog kraja mape na drugi. Svaki drugi/treci/cetvrti pogodak u lower plate rezultira onestecenjem motora/pozarom. Uglavnom ako si igrao T9 jtigera i nije ti bio lost, ovo je dobar izbor

Po mojem misljenju

Credit farming: Jtiger88 > FCM 50t > IS-6

Fun factor: FCM 50t > IS-6 > Jtiger88 

T34 ne preporucam - zaraduje manje od ovih, u nicemu se ne istice osim turret armoru i penetraciji topa koji je opet osakacen dugim reloadom i (ne)preciznocu i nije zabavan (zabavan je jednom u 30borbi kad te pogodi neka hulldown mapa pa trollas ostalo nist posebno i sigurno ne vrijedi tih 12k+ golda)

Oba dva kineza su meh, losija od trojca gore.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 20:17 (Intel&ATI).
Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
elCarismo kaže...

T34 je najgori od svih t8 premium(nakon Lowe),dosadan,spor,mamac za arty,po meni je is6 ili fcm kao što kaže raven najbolji izbor,is6 je op,kralj kad je top tire,mobilniji odličan mm,uostalom imat ćeš puno bolji skor nego s t34.

Ako ti je prvenstveno stalo zbog silvera uzmi jgtigra8.8.

15 godina
World of Tanks

jgdtig je dosadan za igrat za popzdit... koda pokušavaš štalom upravljat

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

Po meni su jedine isplative mogucnosti IS-6 ili FCM ili Jtiger88

Oba dva kineza su meh, losija od trojca gore.

Ako hoces zaradu Jagd88 je def najbolja opcija.

Raven je ovo super sklepao samo pogrijesio je u zadnjoj recenici, 112 je preheben tenk ako znas sakriti donju plocu sto iskreno i nije toliko tesko sa njim {#}

Ali covjek je koliko se sjecam lijepo rekao da je clan prosjecne hrvatske obitelji i iskreno SuperPero je jos uvijek veoma dobar tenk i jos uvijek zaradjuje veoma dobro a ionako je najpovoljnija osmica, a uz 15% ce biti jos povoljniji...

15 godina
Dr. Vicko kaže...

Ako hoces zaradu Jagd88 je def najbolja opcija.

Raven je ovo super sklepao samo pogrijesio je u zadnjoj recenici, 112 je preheben tenk ako znas sakriti donju plocu sto iskreno i nije toliko tesko sa njim {#}

Ali covjek je koliko se sjecam lijepo rekao da je clan prosjecne hrvatske obitelji i iskreno SuperPero je jos uvijek veoma dobar tenk i jos uvijek zaradjuje veoma dobro a ionako je najpovoljnija osmica, a uz 15% ce biti jos povoljniji...

Da, na super peru sam opce zaboravio, iskreno ja sam ga prodao odmah nakon nerfa tako da ne znam kakav je, ali primjecujem da mu je armor puno losiji na hullu, nekad se i t10 top znao muciti protiv njega na daljinu, a sad nisam imao problema sa njegovim lower plateom...

112 nemam pa ne mogu iz iskustva govoriti, ali po pricama kolega ljubicastih paunova{#},  govore da je losiji od is6

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 20:44 (Intel&ATI).
16 godina
World of Tanks

Imao sad jednu odličnu partiju sa kv2,rng totalno na mojoj strani,jednostavno nemožeš izgubit.

Kad je ostala samo arty,posada je već počela slavit pobjedu i tuć po votki,pa je gunner promašio prvi shoot.

Kv2 wery stronk tank{#}.

replay 

wot:antifa247
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
bivsi branitelj kaže...
kaw_liga kaže...

http://wiki.worldoftanks.com/Ammo

tu imaš lijepo objašnjeno a "potencijalna" i stvarna šteta se razlikuju, prvenstveno ovisno od "dijela" u koje pogodiš do udaljenosti od vozila koje gađaš...

Nisam bas sve pohvatao posto neznam nesto ekstra engleski :D

nego mogu li se unistiti tenkovi kad se ne vide direktno nego recimo pretpostavis da su tamo pa okines i slucajno pogodis ili moras nuzno viditi u koga pucas da bi ti se priznao pogodak.

i cemu sluzi posada da li ih otpustati kad uzmimam nove tenkove ili ih zadrzavati

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 22:47 (kaw_liga).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja imam jagd 8.8...Ako ti treba kredit maker onda taj tenk definitivno...predobro zaradjuje a cijena granata je bud zasto. Trom je, hull travers ocaj, gun isto tako, malen arc, motor je cesto rostilj. Ali puca svake 4 sekunde, ima ok penetraciju negdje izmedju is6 i t34...ima pref matchmaking, desetke ne vidjas uopšte, mene su vecinom zapadali moj tier borbe...znaci osmice. Armor mu je odlican, to je hull jagditegera na 8 tieru...sakrij donju plocu i tesko te sta probije. Ako trazis zabavu nemoj gledati ga uopšte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

evo upravo sam imal partiju sa totalno pijanim gunnerom u arty-u makar poslije je malo došel k sebi..prva granata nestala,druga otišla na čist drugo mjesto od nišanjenja i mislim da je četvrta isto svoju putanju izabrala.to mi se i prije znalo događati,ali mi se nije dalo tražiti replay,pa evo ako vas zanima.

replay

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Solidna bitka s JagdPz E100 platoon

http://wotreplays.com/site/683925#self

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja imam T34 - jedan od poklon sretnika (IS-6 nemam niti koji drugi premium T8). 1000+ partija i 4 skilla na drugoj posadi.  Sa toliko skilla nije ni preciznost problem, rijetko promasuje. Super stvar kod njega je sto ti nikad nece trebati zlatne granate (za razliku od IS-6), 248pen je brutalno u T8 i to trebas uzet u racunicu kad racunas koliko tenk zarađuje. Tenk je za umjerenu igru i ne za jurit naprijed prvi, a u dobroj obrani moze cuda napravit i protiv T10 (ponavljam: bez zlata).

E sad, ako IS-6 ima premium MM i ne dospjeva u T10 mozda je bolji, ali ako ima isti MM kao T34, svejedno ne mozes ocekivat da ces jurit naprijed protiv T10, a za obranu je T34 sigurno bolji...

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

i ja sam dobil T34 i dobar mi je jer mi je 4 skill na 96%,ali da gledam da kupim neki tier VIII premium sigurno ga ne bi kupoval,jer mogu samo zamišljati kak je to tromo,neprecizno i sa dugim punjenjem kad nemaš dobru posadu(ne sjećam se kakav je bil na početku).IS6 ne upada u tier X kak je i raven napisal i dobro je objasnil za premium osmice tak da nek razmisli o ona tri o kojima je govoril.

s jedne strane T34 ima hebenu penetraciju i stvarno ne znam dal sam kad zapucal gold s njim,ali mu je minus da upada dosta često s desetkama i da mu je armor papir osim kupole.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 9:56 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

hehe,i ja imam T34 samo ga nisam dobio nego kupio 12k golda,1100 bitaka 4skilla,prosječna zarada s premiumom 53k.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Nisam bas sve pohvatao posto neznam nesto ekstra engleski :D

nego mogu li se unistiti tenkovi kad se ne vide direktno nego recimo pretpostavis da su tamo pa okines i slucajno pogodis ili moras nuzno viditi u koga pucas da bi ti se priznao pogodak.

i cemu sluzi posada da li ih otpustati kad uzmimam nove tenkove ili ih zadrzavati

jegiba, koristi translate program, nisu stručni izrazi..

lucky shot je dopušten i dogodi se ponekad (meni) ali ja rijetko "rasipam" streljivo...

posadu "treniraš" (školuješ) za određenu vrstu tenkova; heavy, medium, destroyer, scout, arty.....i možeš prebacivat (s gubitkom napredovanja 10%) na vozila iste nacije...npr. s KV na KV1S (ili obrnuto), a ne ide s (opet) npr. KV na ARL, jer je KV rus a ARL francuz....nadam se da sam bio jasan {#}

uglavnom do tier 5 se baš i ne isplati prebacivat posadu, a poslije već ima smisla jer moraš odigrat prilično borbi pa se isplati imati posadu sa dobrom izobrazbom. kod odabira perk/skill vidiš razliku da je jedan aktivan odma po uključivanju (i što je veći postotak do 100% posada je učinkovitija) a drugi je aktivan tek kad dostigne 100%. ja preferiram skill npr. repair pa ih nakon 100% "preškolujem" na npr. BIA, sixt sense.....

nakon što imaju osnovnih 100% za dobivanje prvog skill/perk ti treba 10000 experience, za drugi perk/skill 20000, treći 40000, peti 80000.....uglavnom ako ti je cilj tier 10 možeš doći do njega sa tri skill-a/perk-a bez problema a ako se zabavljaš na manjim tierovima i više. ja imam "dobru" posadu na hellcat jer se opuštam igrajući s njim a liniju koja ide dalje (T25/2, T28 prot...) sam počeo sa novom posadom..preškolovavanje (prebacivanje) s vozila nan vozilo uzima 10% koje možeš anulirat sa (ako se sjećam) 200 zlatnika..

uglavnom, podatci koje vidiš o vozilu uvelike ovise o napretku posade i kako napreduju tako su vozne osobine, brzina punjenja, ciljanje...ubrzane tj. vozilo je na max...

postoje teorije kojim redoslijedom ići a ovisi o tipu vozila (heavy, med....) odnosno namjeni, teškaš treba BIA (brothers in arms, moraju imati svi članovi posade), pa repair (može pojedinačno), commander npr. mentor jer daje ubrzano napredovanje posade....destroyer, camouflage jer ti život ovisi o skrivanju.....scout, isto camouflage jer se skrivaš i pomažeš ekipi u otkrivanju neprijateljskih vozila.....

OVO JE ISKLJUČIVO I SAMO MOJE MIŠLJENJE i molim bez puno prepiske jer treba individualno, a ovisno o načinu igre koju netko preferira, odabrati skill/perk

nadam se da sam ti barem malo približio tematiku, budi slobodan pa upitaj štogod te zanima jer (još uvijek) ima ekipe koja će pomoći, ne smatram se znalcem ali ovo su stvari koje sam ja zaključio..{#}

12 godina
neaktivan
sokre kaže...

pa nemoj popiz...i, kad moraš glumiti scouta,spotera i probijati.

ali neka je napokon pao ace i sa njim.

http://wotreplays.com/site/679283#komarin-sokre1234-is-7

EDIT: vidim mogu se replayi poslati na neko natjecanje, itko zna išta o tome?

ja sam u pon ili uto digel ace tankera s njim, isto za poraz doduse, al 6 killova i 9200 dmg :D

kaj se premiuma tice, iznenadil sam se kolko je lowe dobar otkad su ga buffali, nisam imal prilike odigrati ga u vrijeme dok je navodno bil op, a imam ga sad nekih 9-10 mjeseci... dobro, s vremenom naucis kak ga igrati, al mislim da je cak i bolji od t34 (my2cents)

nije da je brz, nije da je mobilan, ali ima dobar pen, dosta je precizan, ne aima tolko lose (posada ima 4 skilla doduse), sad moze i izlaziti u sidescrape, buffana mu je depresija, a u hulldownu je po meni i bolji od t34 - DAT TURRET

ajde sad da ne zavrsim popljuvan opet - mozda ne tolko bolji kolko je fleksibilniji od t34

e da i zaradu su mu digli sad s zadnjim patchem i ak se ne varam sad mu je koeficijent zarade ko jtig88, jedino kaj su shellovi skuplji

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 12:28 (rogi1).
17 godina
moderator
World of Tanks

Ja čekam buff SP-a {#}

4 0 hvala 0
11 godina
jura kaže...

i ja sam dobil T34 i dobar mi je jer mi je 4 skill na 96%,ali da gledam da kupim neki tier VIII premium sigurno ga ne bi kupoval,jer mogu samo zamišljati kak je to tromo,neprecizno i sa dugim punjenjem kad nemaš dobru posadu(ne sjećam se kakav je bil na početku).IS6 ne upada u tier X kak je i raven napisal i dobro je objasnil za premium osmice tak da nek razmisli o ona tri o kojima je govoril.

s jedne strane T34 ima hebenu penetraciju i stvarno ne znam dal sam kad zapucal gold s njim,ali mu je minus da upada dosta često s desetkama i da mu je armor papir osim kupole.

De ba, pojedem ga sa tigerom za doručak {#} Ko glina je sve osim turreta.

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
jura kaže...

De ba, pojedem ga sa tigerom za doručak {#} Ko glina je sve osim turreta.

Očito ti neprijatelji neznaju ovo napravit:

http://wotarmory.files.wordpress.com/2012/09/tiger-vs-t34-facehug.jpg?w=800

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
12 godina
World of Tanks

Jel ja mogu dropat neke perkove ili skilove i stavit neke druge bez da mi daju neke "penale"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

Jel ja mogu dropat neke perkove ili skilove i stavit neke druge bez da mi daju neke "penale"?

naravno,sa goldom

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice