World of tanks account Prevara zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.161
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of tanks account Prevara

Dakle acc je kupljenod clana dedaa i sve je bilo ok do jucer kad se hocu ulogirat a ono account je bannan..Poslao sam upit zasto i dobio odgovor da sam izvrsio narudbu zlata u vrijednosti 25dolara nakon sto je zlato sjelo,potroseno je i uplata je povucena nazad.

Ja to nisam napravio,pokusavam se logirat na mail koji sam dobio s accountom no neide sto znaci da je vlasnik promijenio pass tako sto je koristio rezervni racun..

To je napravio ili dedaa ili GeneralPag1997 jer su oni bili jedni od vlasnika..

Posto se oglasnik preformulirao da bude sto manje ovakvih situacija,ja bih molio sve forumase da zabidu ova dva navedena forumasa te da se krivca koji ce se naci kazni..

Ovdje je ss tj dio emaila koji je koristen kao rezerva za povratit pass

s ovime bi ujedno htio upozorit sve koji kupuju takve stvari..

accaount je placen 250kn

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 10:19 (Trabant601).

1 1 hvala 0
16 godina

E vjeruj mi, kunem ti se zivotom da te nisam sje*ao, nemam apsolutno nikakvog razloga. Ja sam novce dobio, account si dobio, moja prica tu zavrsava. Raspravi to sa balavim GeneralomPagom jer na kraju krajeva mail je njegov a ne moj i on je jedini koji je imao prste u ovom. Na kraju krajeva, origin account koji je dobio od mene lagano moze zavrsiti opet kod mene, tako da mu je bolje da se ne zaj*bava.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

I onda se pitate zašto je zabranjeno dilanje accountima.

dedaa kaže...

E vjeruj mi, kunem ti se zivotom da te nisam sje*ao, nemam apsolutno nikakvog razloga. Ja sam novce dobio, account si dobio, moja prica tu zavrsava. Raspravi to sa balavim GeneralomPagom jer na kraju krajeva mail je njegov a ne moj i on je jedini koji je imao prste u ovom. Na kraju krajeva, origin account koji je dobio od mene lagano moze zavrsiti opet kod mene, tako da mu je bolje da se ne zaj*bava.

Znači standardna priča: proda se acc i onda cvikli supportu da je kao fol maznut.

Fino.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 13:06 (F1-IVO).

7 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice