Wolfenstein

poruka: 251
|
čitano: 221.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Wolfenstein

Kad sam vidio da je izaso novi wolf reko ja sam sebi idem ja preci rtcw prvo pa cu na novi. Tako je i bilo, rtcw mi je super , od price , atmosfere ..... Poceo sam igrati novoga i dosao sam do nivoa hospital u jednom danu i dahu i sve sto mogu reci je IGRA MI JE PREJEB..!!!!!

Od atmosfere, grafike, igrivosti, moci su mi fora, ma sve mi je za 5. Belji se Ok mozda mogu shvatiti nekoga ko kaze da mu nije bas nesto ili dosadna itd, ali nitko mi ne moze reci da je igra sran.. (a vidio sam puno takvih komentara, mislim da ti isti nisu dali igri pravu sansu).

Meni je super.Cool

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wolfenstein
Gion kaže...

Kako proći onog nevidljivog sa sabljama na nivou Hospital?

fabijan654321 kaže...
Gion kaže...

Kako proći onog nevidljivog sa sabljama na nivou Hospital?

MP43 u ruke i kad se pojavi drz ga i deri. Jedini nacin. Nema nikakve "fore". Ako imas tesla gun jos lakse.

Danny_HR kaže...
Uđi u Veil, tada ga vidiš i samo pucaj po njemu.

Inače to su daleko najiritantniji protivnici u igri.
fabijan654321 kaže...
Danny_HR kaže...
Uđi u Veil, tada ga vidiš i samo pucaj po njemu.

Inače to su daleko najiritantniji protivnici u igri.

Na easy cjela igra je (pre) lagana. Najteze je kada udes u neku bazu pa kada te napadaju svi zivi, neznam kako se zove zaboravio sam, presao sam je za dan-dva nakon instalacije.

Danny_HR kaže...
Ne znam za easy, uvijek igram na medium, ponekad na hard... :D

Al ovi nevidljivi su mi jako puno puta digli tlak.
Pogotovo kad je više od jednog.

ljudi dragi vi mene već strašite, imam problema sa srcem i pritiskom pa WTF?!?!?! instaliram igru a već idem na Cancel

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

ljudi dragi vi mene već strašite, imam problema sa srcem i pritiskom pa WTF?!?!?! instaliram igru a već idem na Cancel

Instaliraj i probaj. 100 ljudi, 100 cudi. Ako se nekima ne svidja to ne znaci da nece i tebi.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

Haha. Nemoj ništa da se plašiš.

Bit će oni nježni.  Belji se

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

hehe, eo poceo igru, presao 8%

evo ss koji sam malo podavno presao

zavrsio sam na dijelu ono rudnici ovo ono

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Moze li jos malo screenshotova zanima me igra mozda je sutra kupim.

I usput igra je bolja od proslog nastavka po filmovima sa youtubea.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 20:01 (fareee).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Moze li jos malo screenshotova zanima me igra mozda je sutra kupim.

I usput igra je bolja od proslog nastavka po filmovima sa youtubea.

ja sam lik koji ne voli fps bez viška akcije, ja sam žešči kritičar što se tiče igara, a definitivno ti PO SVEMU preporučam wolfenstein, nezaboravno iskustvo

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Kad sam vec spomenuo prosli nastavak ja imam Return To Castle Wolfenstein i ovaj Wolfenstein je bolji od Return To Castle Wolfenstein.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Kad sam vec spomenuo prosli nastavak ja imam Return To Castle Wolfenstein i ovaj Wolfenstein je bolji od Return To Castle Wolfenstein.

jeste

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan
Wolfenstein

Upravo sam pomogao kolegi koji ne može proći generala Z. Ja sam na 71% igre - Airfield  - trebao bih na Zeppelin - Ne mogu proći jedna vrata koja su blokirana "plazmom". Do sada su sva takva vrata imala negdje nekakvu polugu - a ja ne mogu naci nigdje neku takvu kvaku. Zadnja je bila kod nekog aviona u hangaru. Ispred tih mojih vrata ubio sma onog sto priva latinski i dva koji ne viditea oni vas vide - ja igram igru na rusko jeziku - takva sudbina preko torrensa - Dakle ispred hodnika u kojemu su ta vrata je neki pogon pun naslaganih raketa napunjenih "plazmom". već dva dana stojim ispred tih vrata pa si vec mislim da nije neka grješka pa zaboravili staviti kvaku, nigdje rupe u zidu i sl.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
vilanija kaže...

Upravo sam pomogao kolegi koji ne može proći generala Z. Ja sam na 71% igre - Airfield  - trebao bih na Zeppelin - Ne mogu proći jedna vrata koja su blokirana "plazmom". Do sada su sva takva vrata imala negdje nekakvu polugu - a ja ne mogu naci nigdje neku takvu kvaku. Zadnja je bila kod nekog aviona u hangaru. Ispred tih mojih vrata ubio sma onog sto priva latinski i dva koji ne viditea oni vas vide - ja igram igru na rusko jeziku - takva sudbina preko torrensa - Dakle ispred hodnika u kojemu su ta vrata je neki pogon pun naslaganih raketa napunjenih "plazmom". već dva dana stojim ispred tih vrata pa si vec mislim da nije neka grješka pa zaboravili staviti kvaku, nigdje rupe u zidu i sl.

Pritisni 2 i pucaj na one konzole u prostoriji iza vrata (tj. pucaj kroz ta vrata u onaj prekidač). Mislim da na to misliš.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
16 godina
neaktivan
vilanija kaže...

pa uzmi onu moć za pucanje kroz štit, i nađi neku eksplozivnu bačvu i uništi je

16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Ljudi jos malo ss-ova

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Ljudi jos malo ss-ova

ma prejaka igra, ne moli ss-ove, to nije onda to...

16 godina
neaktivan

Bi li je sad kupio

16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Bi li je sad kupio

vjeruj mi, bi

16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Idem je kupiti

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Igrao danas malo kod frenda ali zao mi instalirat dok ne predjem prvi nastavak.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Ali ipak ću je instalirat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Zapravo prvo cu preci Return To Castle Wplfenstein.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

imam zamjerke...

- kroz ogradu je nemoguce pucat, a kroz ogradu koju se i moze pucat, kao da nje tamo ni nema.

- vojnici prolaze kroz zid ili kroz isti pucaju u mene

- vojnik je naslonjen na vrata sa unutarnje strane a ti nemozes u njega pucat kroz vrata

- ranjenost i smrtnost je prerijetka jer nemas ni health ni neku smrtnost ili ranjivost

bilo bi dobro da igrac sepa kad ga pogodis neko vrijeme

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Ne mogu naci Return To Castle Wolfenstein da ga instaliram i prijeđem pa da počnem prelaziti Wolfenstein to jest drugi nastavak.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fareee kaže...

Ljudi jos malo ss-ova

fareee kaže...

Bi li je sad kupio

fareee kaže...

Idem je kupiti

fareee kaže...

fareee kaže...

fareee kaže...

fareee kaže...

Ne mogu naci Return To Castle Wolfenstein da ga instaliram i prijeđem pa da počnem prelaziti Wolfenstein to jest drugi nastavak.

Za ovakav način slanja poruka imaš Facebook ili Twitter ili bilo koju drugu stranicu od milijuna sličnih.

(ili daj bar koristi EDIT)

btw. nemoj igrati prvi dio

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
16 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
fareee kaže...

Ljudi jos malo ss-ova

fareee kaže...

Bi li je sad kupio

fareee kaže...

Idem je kupiti

fareee kaže...

fareee kaže...

fareee kaže...

fareee kaže...

Za ovakav način slanja poruka imaš Facebook ili Twitter ili bilo koju drugu stranicu od milijuna sličnih.

(ili daj bar koristi EDIT)

btw. nemoj igrati prvi dio

Tako je jesi navalio pisat bas ovo nije facebook cc

Za volanom guja a u krevetu oluja!
16 godina
neaktivan
Bugy kaže...
Danny_HR kaže...

Al ovi nevidljivi su mi jako puno puta digli tlak.
Pogotovo kad je više od jednog.

Al bar ga čuješ kak se grohotom smije ;)

jel tko  prošao onog velikog debila u bolnici što izađe iz onog zelenog kruga,neko čudovišta,nema teorije ne mogu ga priječi,več se tjedan dana zaj..s njim

ljut ko pas
15 godina
neaktivan
Wolfenstein

natjeraj ga da po 2 puta udari one stubove, tako da ih sruši i to je to

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Eto poceo i ja igrat malo i zasad sam zadovoljan. Nista posebno ali niti lose. Problem je sto svi mi ocekujemo da ce drugi nastavak(ci) neke igre bit bolji a kad se razocaramo onda krene pljuvacnica. Meni se jedino ne svidja prelazak iz dimenzije u dimenziju i usporavanje vremena ali to je car (valjda) ove igre.

jel može mala pomoč???

ljut ko pas
16 godina
neaktivan
vilanija kaže...

kako proči tog generala z

ljut ko pas
17 godina
neaktivan
sonny79 kaže...
vilanija kaže...

kako proči tog generala z

da mozda iskoristis onaj superbullet moc (kako god se zvao) i upas u bacvu kroz plazmu?

ona ce unistit "polugu" preko puta plazme i plazma ce slabije radit tj na sekundu se gasit, i ona iskoristis slow timer za prolaz kroz plazmu...

ako je to taj dio

EDIT: daj sliku tog djela

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 8:59 (Hacker-ri).
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

nema wolfa do wola 1.0 iz 92"

najstrašnija igra koju sam ikad igrao(mislim tako mi je ostala u sječanju, ipak igrao sam je već s 3 god. paa.... )

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 9:43 (brezonja).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice