Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 130.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Wildstar MMO

evo weekend tko prvi njemu djevojka :) 67BQ-BXUS-CUSJ-ECKK-8M4X WILDSTAR

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Wildstar MMO
g3arv8 kaže...

evo weekend tko prvi njemu djevojka :) 67BQ-BXUS-CUSJ-ECKK-8M4X WILDSTAR

Hvala.

17 godina
Wildstar MMO

Nevjerojatno da je netko vec uspio ugrabit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

je*iga cekaj sutra http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/632/view/news/read/30184/WildStar-Beta-Weekend-Key-Giveaway-TOMORROW.html 9AM EST pecaj, vjeruj ganjam 2 tjedna full beta i nema teorije odlaze u sekundi , i ovaj weekend sam uspio samo zato sto se dijelilo pun k keyeva . 

0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Ma prosli sam dobio, 40 000 je dijelila jedna stranica. Danas cijeli dan cekam, i konacno objave, u 5 minuta je nestalo... Osim tamo gdje ne znam sto radit ili jos nije objavljeno. Definitivno trazena igra... osim kod nas. Nekako nije previse popularna na ovom forumu :D .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

1 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

->PM ako hoces weekend key

P.S. key otisao -> Rhodin

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 15:04 (g3arv8).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

->PM ako hoces weekend key

P.S. key otisao -> Rhodin

Bas sam krenuo pisati PM {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
Wildstar MMO

eh ;) preporucam ostatku https://tweetdeck.twitter.com/ dodajte tabove o wildstaru i pratite :)

0 0 hvala 1
12 godina
12 godina

Zone spotlight: Galeras. 

Krasan video i glazba.

13 godina
neki guid za skilove leveling warrior? jer imam osjecaj da ih nisam najbolje iskoristio
17 godina
Wildstar MMO

Ne znam, koji si level?

Ja sam lvl 15 na warrioru, koristim jednostavan build, osnovni napad, onaj leap attack (imat ces i pull koji djeluje bolje, ali sa leap attackom mozes i bjezat i brze se kretat po mapi dok ne dobijes howerboard, a i onda kad si pjesice... mozda razlislit pa koristit oba), knockdown (boot kick ili kak se zove) + skill koji lupa 2 puta i radi veci dmg knockdowned neprijateljima i ona bolesnoca gdje lupas i trosis kinetic energy, a mos lupit ukupno do 4 puta na isti CD (crvenkast je skill) - nemrem sad upalit igru pa ne znam imena. Mogu ti kasnije pogledat.

Svi skilovi koji rade neki +threat ili nesto slicno su beskorisni dok nisi u dungeonu, whirlwind i slicno mi je ... tak.

Ne zabravi koristit warrior class ability pod "R" koji ti daje dodatan dps u "onim situacijama kad ti je potreban" (tenki verziju nisam koristio) - i pazi na pozicioniranje. Nerijetko mi se desi da se borim sa 3-4 moba (mozes ponekad teoretski i 5 ali je tesko prezivjet, moras jako pazit da nema rng moba i slicno), pa ih knockdownam i ubijem SVE sa onim sto radi 2 hita + bonus knocdowned mobovima, i brzo iskoristim sva 4 napada od slijedeceg skilla (kaj trosi kinetic) i naprosto bude multikill :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
hvala. ako se sjetis printscreen napravi skilova
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Kada je slijedeća beta ? Pa da probamo :)

0 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

Uskoro :)

0 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

1 0 hvala 2
13 godina
Wildstar MMO

Jeste upecali keyeve nakon raida na alienware stranicu ? :) 

imam jedan za giveaway  

0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

A jedan sa upecao ovaj vikend :D

I frend jedan i sad znam sto se radi 07.03. - igra stick of truth... khm :P

Sala mala, wildstar ftw

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

to je to :) neka se javi tko je zainteresiran za key inbox "!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 15:30 (g3arv8).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Na zalost i ovaj puta sam ostao kratkih rukava {#}

Ali je g3arv8 priskocio u pomoc {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 23:08 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

key otisao @chaky

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 19:12 (Logyyy).

0 0 hvala 0
12 godina

War of the Wilds - avantura u MOBA stilu.

"You and your party act as your sides "heroes" and there are AI controlled enemy heroes who are classes like Esper, Warrior etc. You have minion waves like you do in your common mobas that push towards the enemy base. The objective is to kill the "nexus" at the other end of the instance. However, the big difference to what you may be familiar with is that instead of having to push down towers, there are multiple flags on the map that you capture. The more you capture the more minions you spawns. Also, the more you have captured and the more kills you have, the higher your reward at the end."

Part 1, Part 2.

Inače, gledao sam po beta forumu koje su glavne zamjerke na igru, budući da negdje mora biti porpusta i nema šanse da je igra baš tako dobra kako se čini. 

Problem broj 1. za sada je optimizacija, jer igra praktički iskorištava samo 1-2 CPU jezgre.

Drugi najveći problem su questovi, jer prevladavaju "grindy" kill questovi. Neki questovi su navodno dosta kreativni i nisu "grindy", pa je zamjerka što nema više takvih questova, kada takva mogućnost očito postoji.

Treći problem, koji to možda i nije, je taj da je igra navodno dosta teška, pogotovo na nižim levelima i dosta se gine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 16:09 (DeniZg).
17 godina
Wildstar MMO

Do lvl 15 je sasvim lagana. Ima zahtjevnih djelova, naravno, ali nije li to zabavno? Grindy questovi? Da... ne bas ko vanilla WoW, ali u tom stilu. Ubij 15 jednih 10 drugih mobova i slicno, ali oko 50:50 je omjer takvih i "drugih" questova. Ne znam kako objasnit, u WoW-u su mi ti questovi bili veca tlaka nego ovdje.

Optimizacija nece biti radjena do pred sam release i sa mojom konfom daje solidnih 30-45 fps-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

Osobno još nisam imao priliku isprobati igru pa da komentiram iz iskustva, no ovaj vikend hoću nadam se. {#}

1. Optimizacija - iskreno, igra je u beti i to bez službenog datuma izlaska, koliko ja znam, tako da još imaju vremena da na tome prorade. Taj dio bi me brinuo da je igra mjesec dana do izlaska.

2. Osobno nemam nešto previše protiv tih grindy/kill questova. Normalno je to u skoro svakom MMO-u jer jako je teško napraviti toliko brdo questova a da je svaki poseban. Grindy questovi postaju problem ako ti trebaš ubiti 20-tak mobova da ti padne jedan jedini item, a ti trebaš 10-tak takvih itema. No na takvu vrstu grindy questova nisam naletio od WoW vanille i TBC(iako je to već u TBC-u to bilo manje).

3. Težina leveliranja, e to je ono što meni zapravo veliki bonus. Taj osjećaj postignuća kada leveliraš i onda biraš gdje ćeš staviti taj skill. Opet da spominjem WoW vanilla, leveliranje je bilo sporo a određene zone posebno teške (za solo PvE) i zato se svaki novi level očekivao. 

Kao što kažem ovo je samo moj osobni stav i tek kada budem probao malo igru ću moći malo više reči. Tako da jedva čekamovaj vikend. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
12 godina

Da, slažem se s vama u vezi grind questova, jer ni meni u stvari ne smetaju. Ali, dosta ljudi je sad naviklo da igra ima puno vioce-overa i filmića itd., što meni osobno i ne paše previše s MMO-ima.

Optimizacija će sigurno biti bolja, ali recimo gledajući neke MMORPG-ove koji su izašli s problematičnom optimizacijom (SWTOR, GW2), ona nikad nije idealno riješena, tj. onako kako bi to trebalo biti. Mislim da je to uglavnom stvar engine-a i obično tu nema puno pomoći.

Zahtjevno leveliranje je po meni dobra stvar, ali pod uvjetom da postoji adekvatna nagrada. Npr. da se na svakom levelu otključa novi spell, pa da me to vuče da dižem lika. Kako kažu testeri, to je tako do negdje lvl30, a nakon toga staje, tj. do lvl30 se otključaju uglavnom svi spellovi odnosno cijeli deck.

Isto tako mi se talent tree sistem (tzv. AMP sistem) ne sviđa, jer mi se čini da su svi talenti pasivni tj. svaki novi point mi nosi +1% u nečemu, a ne daje mi nove i specifične spellove na određenoj razini, kako je to prije bilo u WoW-u ili sada u SWTOR-u.

Evo, to je bilo par zamjerki koje imam, a koje bih volio da su drugačije riješene, jer igra mi se čini super i svakako ju kupujem.

11 godina
protjeran

ako se nekome zalomi beta key viška, javite {#}

12 godina

Iscurio je release date: 03/06/2014

Preorder počinje 19/03/2014.

http://imgur.com/HoNJIPD

Edit: Ipak je sad sve službeno.

http://www.wildstar-online.com/en/news/wildstar_release_date_and_nda_lift.php

http://www.wildstar-online.com/en/preorder/

Edit 2:

Nakon dizanja NDA, poplava članaka i informacija.

Warplots

Raids

PVP

End game

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 14:37 (DeniZg).
13 godina
Wildstar MMO

pokrenem stari launcher , on me pita gdje da instalira igru ?

i trejdam se za full beta key i sad mi objave da nakon ovog tjedna , SVI ce moci samo preko vikenda igrati do open bete :S  /quit

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 18:50 (g3arv8).

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice